Hoppa till innehåll

mario 357

Medlem
  • Antal innehåll

    39
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Allt publicerat av mario 357

  1. hej jag köpte final fantasy till ps2 precis och har skafat en attack some heter quickattack tror jag, men den kostade 50LP, och den e röd, och den e typ som en speciall attack, den ät på veen, och så har den där tjejen som heter asha elr nåt sånt, men i allafall, när man gör attacken så kommer det en nummer visare och bara åker förbi, ibland står det att jag gör 1hit, elr ibland 2 hit??? vad menar de?? Tack de som hjälper mig :D
  2. hej jag undra bara kan jag spela kingdom hearts chain of memories på mitt ds måste veta!!!!!
  3. hej undra bara jag har hört artt man kan spela gameboy advance spel på ds e det sant och om det är sant kan ni säga om man kan spela gameboy colour, gameboy advance, och gameboy advance sp på den snälla?!?!
  4. om de e bra de är de bästa spelen i värden
  5. JAG HAR ALLA 120st okk jag har dett nya tripple hoppet också
  6. bara så att du vet så fungerar inte en vanlig multitap till det smala playstationet ok
  7. oh tack ok jag ska skafa Kingdom hearts 2 till jul TACK!! :D
  8. 1: Kingdom hearts 2 2: Sonic riders 3: Castelavinia curse of darkness 4: Prince of persia two thrones snälla svara mig!!!!
  9. det är alla Ratchet and clank och kingdom hearts spelen
  10. du måste ha klarat alla banor och bossar och då får du last story och där är man super shadow OK! <_<
  11. När ja var liten när jag såg en zombie för första gången försökte jag döda den men när de skriker så chockar link en liten stund och fryser under tiden så går de sakta mot link och hoppar på honom. Jag blev skraj när de gick sakta moot mig. :(
  12. Hmmm, du värkar gilla James Bond spel så köpp ett du inte har.
  13. hej jag undra bara vilket av de här spelen är bäs (Sonic riders) (KIngdom hearts 2) (shadow hearts) jag vet inte vilken jag vill ha hjälp mig. :cool:
  14. HEj jag undra bara kommer ps3 att bli populär? eller kommer den bli som x-box 360? jag tror inte att den blir så populär.
  15. äventyr: Kingdom hearts2 , sonic heroes roll spel:dragon quest8, shadow hearts sport:fifa 07 ,NHL 07 skjutaspel:Doom3
  16. Snälla hjälp mig jag har letat överallt i trodain men jag kan inte hitta den var e det dumma svärdet. Snälla hjälp mig hitta rusty old sword var e den.
  17. alla ratchet and clank devil may cry 1 prince of persia sand of time onimuscha 2 tony hawks pro skater 3 sonic heroes shadow the hedgehog fifa 2001 fifa 2002 fifa 2003 metal gear solid 3 sled storm gran terismo3 twisted metal black midnight club 1 och 2 teken 4 och teken tag
  18. hjälp mig jag har fastnat på ett ställe jag vet inte hur jag ska skaffa de 7 choas emeralds jag har bara 2st. Vilket team ska jag andvenda för att klara det.
  19. Jag måste bara hitta 7 pussel bitar och sen ska jag möta henne.
  20. det finns ju bara fyra gubbar kan du inte fatta det :angry:
  21. det finns ochså ett annat set skaffa alla 120 stjänor, sen kommer en kannon nära det stället du alltid börjar på, gå in i den skjut dig upp på taket och snacka med yoshy då ger han dig 100 extra liv och ett nytt tripel hopp och när du andvender det tripel hoppet blir du aldrig skadad från höga höjder :cool:
  22. hur framkalar man exodia
  23. jag tyckte ochså att det var intresant :D
×
  • Skapa ny...