Hoppa till innehåll

mackson

Medlem
  • Antal innehåll

    169
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Allt publicerat av mackson

  1. Det är ju 2 helt skilda spel, som att jämföra AIK med Djurgården. Det den ena gillar hatar den andra. Jag har lirat både Runescape och WoW, båda spelen är grymt kul på sitt sätt. Runescape är ju lite mer grinda levels medans man på WoW grindar gear vid 80.
  2. Realm: Shattered Hand Namn: Makarov Level: 80 Faction: Alliance Class: Hunter Race: Draenei Värdelöst gear men har inte orkat skaffat något på 80 än så länge :-p Realm: Shattered hand Namn: Védusjka Level: 80 Faction: Alliance Class: Priest Race: Night elf Samma på denna char, alldeles för lat! hehe Har börjat lira på en horde nu som jag tänkte levla till 80 om jag orkar, har dock tröttnat en aning på WoW nu! Men om någon lirar på Argent Dawn och är horde så kan ni ju adda mig. :) Kasatonov heter jag där.
  3. Ja det har jag, och jag är inte så datorteknisk så jag vet inte hur man öppnar portarna, har du lust att förklara lite enkelt? hehe :D
  4. Tjenare, när jag ska skapa ett multiplayer konto på Battlefield 2 så står det: The server has refused the connection. Jag har provat att stänga av brandväggar, anti-virus och allt som har med det att göra. Men fel meddelandet kommer fortfarande upp. Någon som har haft det problemet förut? Tack på förhand :)
  5. Haha, ja eller hur! :D Eller inte.. <_<
  6. Tjenare! Min inbound på CSS är lite väl hög ibland, vet inte riktigt varför. Den kan ligga på allt mellan 500-7000. Normalt ska den väl ligga på strax över 200? Vet någon vad problemet kan vara, jag tror det kan ha att göra med att det åskade som s*tan för ett par dagar sedan. :S Hehe. Vore tacksam för svar så fort som möjligt! :)
  7. Du går in på din World Of Warcraft map i den hårddisken det ligger i, sedan går du in i filen som heter Realmlist. Där står det: set realmlist eu.logon.worldofwarcraft.com set patchlist eu.version.worldofwarcraft.com Sen ändrar du eu.logon.worldofwarcraft.com till den server du ska lira på.
  8. Hmm har en fråga angående CPU och CPU fläktar, jag ska snart köpa en dator på www.datorbutiken.com och då köper jag delarna istället för en ihopbyggd. Då står det att det ingår "Cpu Cooler" med processorn, är det fläkt? och i sånna fall duger det eller blir processorn för varm? Tack på förhand.
  9. Ja, säg som Dezen sade. Om du betalar gamecard! :D
  10. Recommended är väl ungefär som Normal, lagom med spelare. Men gör en på shattered hand, där är det gott om svenskar. Som sagt, du kan skriva Tjenare i general och alla svarar. :D
  11. Smaken är som baken, spela det spel man tycker om. j*vla tjafs, jag har spelat både WoW & RS, and IMO är WoW mycket bättre, men det är som sagt min åsikt. - Spelar fortfarande WoW, shattered hand. Armadyl. Adda mig gärna! :)
  12. Säljer mitt rs acc, 101 cmb 1890 total. Adda mig på MSN -*reklam*
  13. Japp, borde vi inte göra trådar om alla som dör i svält och sjukdomar i Afrika, minst 20 000 barn om dagen.
  14. Rätt åt honom! Han får ju betala sina pengar som han var skyldig, lol.
  15. Han har ju rättat saker som blivit rätt när han skrev det, som T.ex att den där bilden var cirka 1 år gammal, men den där prayer uppgraderingen är knappt ett halv-år.
  16. Nepp, räcker med dragon hide, eller karils. De har lika bonus som 3rd age. Fury har jag, och ranger boots. Bästa för range är Armadyl.
  17. 3k på gamla duel arena ja, men på nya duel arena kan man ju vinna upp till 64M. Om jag inte har hört fel.
  18. Du kan ju fortfarande vinna pengar genom duel arena, så det är ju i stort sett likadant.
  19. Min max hit är 47-47 med Dark bow och Dragon arrows.
  20. Ja men när jag sa "Med dina pengar" menade jag att han ska köpa yews eller magics.Och jag vet nog hur jobbigt det är för jag är 99 firemaking, noob.
  21. Jo det har det pucko, 132k willows kostar typ, 4m?Jämfört med 40k magic logs som kostar 40m.
  22. Med dina pengar så borde det ta typ 2 veckor max om du spelar 2-3 timmar om dagen. Och du började typ i augusti.
  23. Har du inte fått 99 firemaking ännu, du har ju tränat i typ 2 månader.
×
  • Skapa ny...