Hoppa till innehåll

Dark_Tomte

Medlem
  • Antal innehåll

    78
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Allt publicerat av Dark_Tomte

  1. Du måste ladda ner ett removal tool för Norton. Länk: http://service1.symantec.com/Support/tsgen...005033108162039
  2. Bäst i test är AVG. Du är dålig på att stava.
  3. Dark_Tomte

    Är Du Känd

    jag är världskänd som en insult master :)
  4. hej, jag kollade på fusk till James Bond Nightfire på PC. Men när jag kom till att skriva in själva funsket kan jag inte öppna konsolen (§). Finns det någon annan knapp eller går det att ställa in? Ser fram emot svar. Ses!
  5. helt klart starcraft runescape etc suger
  6. omg affe, Man behöver inte enorma mängder av utrymme..
  7. om du nu ska ha ormöstning om bästa strategispel... varför finns då inte StarCraft med ~~? StarCraft är ju det bästa spelet genom tiderna.. för att vara ett "gammalt" spel så lirar typ 50000 hela tiden ^^
  8. Dark_Tomte

    Starcraft

    lol, samla båda ~~
  9. hörrö cooliz, installera om hela medal of honor. Sen så kommer det typ upp alternativ om du ska installera GameSpy. Om det står att du ska betala så tryck bara typ 'Registrate later'. Såja, nu tror jag det går. darkdevil: Installera av brandväggen, hmm. Vad har du för brandvägg?
  10. Dark_Tomte

    Hur Gör Man!?

    Tjena, jag undrar hur man gör TM grejen © grejen och ® grejen. Vet ni hur man gör några andra ''cpbokstäver'' så skriv hur man gör eller visa nån sida där man kan se nån ''lista'' över dom.. Snälla! jag menar förstås att man ska kunna skriva dom i spel. Som jag ser så blir det ®och © när jag skriver (.R) och (.C) som ni förstår så skrev jag inga punkter.
  11. Brandvägg ska man absolut inte ha, skaffa ett anti-virus program istället...
  12. Dark_Tomte

    Battlefield 2

    Dell..... Inte så bra grejer, kan vara att du har för höga grafikinställningar, testa att sätta ner allt på typ medium och sedan testa. kan vara att den inte orkar för höga grafikinställningar. Det är ju ett spel med höga krav...
  13. Svara nån, jag behöver hjäp! nu!
  14. GTA2.... tycker att det är bäst för att det är gratis att ladda ner här . Och att det är bra värld och många möjligheter men det går inte att styra pendeltågen själv...
  15. Battlefield 1942! den är mäktig, respekt!
  16. Tjena!, jag har ett stort problem!, efter jag fick virus (se Virus!, Vad ska jag göra? av Dark_Tomte) eller efter jag tog bort det blev den jätteseg! vet inte om det är anti-virus programmet (Panda Software 2006 Internet Security) eller om det är viruset. Min pappa sa att trojan (som jag fick) tar kraft från några datorer och sätter ihop det. Jag sar gjort scandisk och diafragmanteraren på båda hårddiksarna men den är lika seg!!! Snälla hjälp mig!, Vad ska jag göra!?? P.S. Det är felmeddelanden på StarCraft och det går inte att spela muntiplayer på Call of Duty United Offensive. Plus att det inte ens går att starta en match ppå liero Xtreme!
  17. Det är ju bara att skaffa en hacker pch låtsas ringa till dom... Men det är avancerat...
  18. Dark_Tomte

    Virus!

    du e ju f*n rolig du lidmer ''jag hade norton 2005 som suger pung'' skrattar hela tiden :lol: :lol: :lol:
  19. Mitt är nog StarCraft :)
  20. skaffa norton eller panda antivirus. MEN HA FÖR GUDS SKULL INTE BRANDVÄGGEN AKTIVERAD!!! panda kan du ladda ner här: www.download.com och sök efter panda antivirus 2006 i software. den är högst upp.
  21. Dark_Tomte

    Virus!

    §1.3 //Ragnarök jag var så dum och tryckte på den sen så blev det ett he*****!!! det kom upp på startmenyn ''Your computer is infected by spyware click here to fix it'' sen så dampklickade jag på den men det kom bara fler och fler... ju mer jag tryckte sen så kom SpySheriff upp (trorligen ett anti-spywareprogram... sen blev skrivbordsunderlägget SPYWARE your coputer is infected by spyware! och nån skugga på dom vanligaste ikonerna som explorer och sånt... sen så började SpySheriff scanna igenom hela datorn det kom upp Trojan 3 och allt skit o extremly dangerous!, sen så var man tvungen att köpa det för typ 300 spänn för 6 månader... sne så ringde jag min bror och har sa att jag skulle ta emot AdAware på msn sen så gick det inte.. sen så hade jag tydligen inte WinZip då laddade jag ner det och testade, gick inte sen så laddade ja ner WinRAR det funkade sen så scannade jag hela s***** men det gick inte... den hittade bara webHancer som e ganska farligt... (tror jag iaf). Sen så satt jag på brandväggen fort som f*n (windows brandväggen tror jag det är...) Sen så visade det sig att jag inte hade anti-virus fast jag kan uppdatera det och att det kommer upp varje gång jag startar datorn... men iaf nu ska jag skaffa ett anti-virusprogram... och fixa bort s*****. PS. jag glömda säga att SpySheriff inte är installerat på datan och att det kan vara reklam så att man ska köpa det. Sen så när jag skulle scanna idag så var AdAwere på tyska :blink:. Har du varit med om nåt sånt här eller vet du nåt om det här eller vet du vad det kan vara (virus eller reklam), GÖR ETT INLÄGG!
  22. Dark_Tomte

    Bf2 Moddar

    du kan ju ladda ner om på: http://www.forgottenhope.com eller http://www.bf2mods.com (servern var inte på när jag kollade (nyss)... tror inte att ddet kan vara spyware eller virus... inte på kända sidor iaf men du ska INTE klicka på länkar på google o sen komma till en länksida där det står KLICK HERE TO DOWNLOAD BF MOD! tex.
×
  • Skapa ny...