Hoppa till innehåll

derik

Medlem
  • Antal innehåll

    2167
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Allt publicerat av derik

  1. emil i lönnebergas pappa.. varje gång han skrek " EEEEEEEEEEEEEMIIIIIIIIIIL!!!!!" så skrek jag "ta bott ta bott!!!"
  2. tror att du snackar om melody club - fever fever
  3. har CoN2, asbra :) har alla förutom s. sasuke.. Gaara hur många avsnitt haru sett? ja har sett 100 bara, och min bror och 2 komisar har sett alla.
  4. aha, du skrev net o.o... asså, rendern täcker hela grejen, så de blir ganska dåligt.. vet du hur man ska göra för att den bara ska täcka lite, och man kan ha en bakgrund också? btw, har du nåra tips på fonter?
  5. tennis & badminton :D
  6. menar du planetrenders.net? .com funka ej, men .net funkade :)
  7. nej, den går perfekt, detta inlägg skrevs 18:24
  8. ok, vidarebefordrar pm:et jag fick. tack (:
  9. jaha, du mena de där.. asså jag menade hur man i photoshop lägger till en bild i en avatar lr något som man gör. till exempel bilden på en kille i min avatar, hur fick killen som gjorde avan in den där?
  10. hur ska man göra? hittar inte ngn anmälningsknapp, ska man pma någon moderator eller admin? tack. (:
  11. och vart finns guiden på fuska?
  12. inte för att vara besserwisser men det heter besserwisser inte bisservisser .. ^^,
  13. har ps 8.0 :P lite gmamalt antar jag? men iallafall, jag undrar hur man får in en bild i en ava? har sökt runt på google, good-tutorials, fuska.se.. hittar inte :S skulle någon kunna länka nån bra guide, eller bara säga hur man gör? :) tack!
  14. sorry nallen, såg ej att du skrev att de va bulgariska.. kolla, postade 37 sec efter :P
  15. "ina4e ve4e 6tqhme da sme na drugia server" jo, engelska..
  16. bra guide :D bara undrar, vilket språk skriver du i whisper?
  17. jo, ja har kommit till story 29, vet att de finns upp till 30, såg de på en sida.. men va måste man ha för å kunna köpa den sista? finns ej i shopen, så antar att man måste klara ngt för att kunna köpa det.. och vet ngn nåt bra sätt att tjäna pengar på? (: tack
  18. swefuckers.. är inte de bann på de?
  19. finns flera versioner av spelet, i USA släpptes en 1a och en 2a i japan ända upp till en 4 i sveriege finns 1an + "European Version" som är i stort sett 2an jag rekomenderar EU versionen istället för 1an, EU ver har fler spellägen å fler karaktärer... mer av allt helt enkelt, om du är ett f*n av Naruto å gillar fighting spel är det helt klart värt pengarna, specielt EU versionen som har stöd för 4a spelare, 2 vs 2, 1 vs 3 eller alla mot alla :P tror det bara finns stöd för 2 spelare i 1an helt klart EU versionen man ska satsa på det finns ett story/campaign läge och vad jag vet så kan man iaf spela som kankurou i EU versionen, inte helt säker på 1an, Kankurou är min favorit karaktär riktigt grym kille :P <{POST_SNAPBACK}> tack för svaret :) fsat ja förstod inte riktigt det med versionerna, jag köpte http://www.webhallen.com/prod.php?id=56418, är det den du ej rekommenderar? då får ja ta o köpa de andra, men ja hittar inte det på webhallen.. vet du vart man kan köpa de? EDIT : de var european version, fick precis spelet i brevlådan.. dags o spela! :)
  20. derik

    Är Detta En Bra Data?

    den där kan du nog spela WoW på, men inte med så hög fps.. och du kan lira wc3 o CS lugnt på den.
  21. naruto : clash of ninja 1 :)
  22. många lessnar på pallys och rollar warriors.. så jag tycker du rollar warrior
×
  • Skapa ny...