Hoppa till innehåll

Goglashszzz

Medlem
  • Antal innehåll

    496
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Allt publicerat av Goglashszzz

  1. Goglashszzz

    Hej!

    Kollade och det startar automatiskt. Men gick in o kollade om nåt hände om man klickade på skivan men den laddade i oändlighet.
  2. Goglashszzz

    Hej!

    Japp har bara hänt med det spelet. Konstigt
  3. Goglashszzz

    Hej!

    Hittar inget på google. Har kollat runt på supporten men hittar inget:/
  4. Goglashszzz

    Hej!

    Jag har precis köpt Medival 2. Saken är den att när jag sätter in skivan så låter min dvd-enhet och inget händer. Nån som har haft liknade problem? Och i så fall hur har ni löst dom om ni lyckades. Tack på förhand.
  5. Tyckte precis samma sak ;) ' Va f*n är det här för skit intro ' Blizzard brukar ju vara kända för att göra mycket bra sådana.
  6. Tycker man borde få bota. Liksom om skiten är så j*vla trist att man inte äns orka spela det för att bli bra. Ochi stället ska man tvinga folk att spela ändå så j*vla elakt :o
  7. Skoja du :o Blev f*n lite skraj där.
  8. Levla med enchament i dom lägre levlarna det brukar vara bäst. Jag bytter i lvl 60 till elemental combat det tyckte jag passa mig men du får nog välja själv du.
  9. Specca holy! Ingen vill ha en dps eller tank pala :P
  10. Jag hatar trådar med folk som vill ha hjälp med hur man får pengar :( :( :(
  11. Hur kan man vara den bästa warrior? :rolleyes:
  12. Jag har inte sagt att jag har 100% rätt. Du får gärna berätta när nån här sa 'lolz naab' som var riktat mot din film. När du menar Db=Dragon blight?
  13. Bra då slipper du inte skämmas för mycket då. Den visar faktiskt att du är oskillad.
  14. Ännu en äckel rogue utan skillz som gör en film.
  15. En normal människa klarar inte ut ett spel för 500 kr på 3 dagar.. 1. Det e fel på personen 2. eller fel på spelet :) WoW kostar men det är ett bra spel som håller 8 åringarna borta med sin månads kostnad.
  16. Köp en gm för 20 fuska mynt sen ger du dig själv exp :lol:
  17. Det händer inget när ja sätter in den.. Sen går jag in på den här datorn och klickar på enheten men informationen finns typ inte..Det e tomt Cden är osynglig unegefär
  18. Mitt civilisation funkar inte.. När jag ska installera det händer inget. Och när jag kollar så finns typ inte filerna på skivan. Dom är liksom osynliga.
  19. Du sa at du vr lvl 25 sorc? och sen att du var lvl 11 när du dog där? Lite lvl skillnad.. Du kan ta cyc ja hunta cyc med min lvl 12 knight så ja tror du klarar det :P
  20. 1.8 k Med en lighting bolt
  21. Är sanningen hård eller? :P
×
  • Skapa ny...