Hoppa till innehåll

nebbig

Medlem
  • Antal innehåll

    3282
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Allt publicerat av nebbig

  1. Med min trogna cykel oftast, går ibland när cykellåsen fryser, mopeden ibland när jag tycker den borde röra på sig...
  2. Jo men det blir inte så, det står bara det man skrev in...
  3. Vi har en ständigt återkommande vikarie som inte kan skilja på däggdjur och fåglar i biologin. Tyska kan han inte heller... <_<
  4. Den går inte igenom en esperanto-translator när jag försöker, men det kanske är translatorn det e fel på...
  5. nebbig

    Är Du Rik?

    Jag tycker jag klarar mig rätt bra, har ca 5000 på banken och 200 på fickan och några femmor i en spargris nånstans... Kommer nog att gå åt en del när jag ska börja ta ut båten...båtar dricker en del.
  6. Jo, men det är svårt för oss glada amatörer... Försöka komma åt alla sladdar genom ett kvadratdecimeter stort hål i ramen... :blink: OneDream: DJUP respekt.
  7. Det trista med min Fs1:a är att det har varit idioter inne i elsystemet och pillat sönder en hel del... Annars går den fint men gör tyvärr inte mer än 40-45...
  8. Har en Yamaha Fs1. Fyrkantig, rostig sak jag ska sälja så fort jag får MC-kortet i min hand...
  9. nebbig

    Kåda

    Det är väl inte giftigare att svälja än att tugga? Har hört många som ätit när de var mindre och de lever fortfarande... ;)
  10. nebbig

    Tyj

    §1.11... låst.
  11. nebbig

    Göran Persson

    §1.11. Låst.
  12. Skriv i de andra trådarna. Låst.
  13. Om man tänker på vad som hänt sedan år 1900 så tror jag mycket kommer att hända på 100 år. man kan vända på frågan och säga: Vad var annorlunda för 100 år sen, och märka att det var rätt mycket. Det ska nog mycket till om utvecklingen skulle stanna upp så att världen "inte kommer att ändras så mycket".
  14. Jag trodde det sedan länge var bevisat att halvnakna modeller (eller bilder på dem) får många män att köra av vägen och krocka med allt möjligt...
  15. nebbig

    Bellman=)

    http://www.fuska.se/forum/Bellman_Historer-t83129.html *låst*
  16. Låser så slipper vi mer prat om detta. Kolla som sagt de andra trådarna.
  17. nebbig

    Nyår! :d

    Har köpt smågrejer för ca. 120 kr iår. Ska fira med en kompis och hans familj och de har väl med sig nåt också. Mina 150 visselraketer kommer iaf räcka ett tag.
  18. Våra jultraditioner är rätt så komplicerade men skulle kunna sammanfattas som: Vakna --> Äta en bit av någon slags stor saffransbulle som mormor bakar + pepparkakor med glasyr --> Äta frukost med risgrynsgröt --> Gästerna kommer --> Äta lunch --> Äta någon slags jultårta som mormor bakar --> Kalle Anka --> Julklappsutdelning --> Ännu mer risgrynsgröt --> SLUT.
  19. nebbig

    Skola

    Sällsynt dum fråga. Vad vore livet om man inte fick driva med lärare?
  20. Nu flyttar jag den, men var snälla och anmäl istället för att skriva...
  21. Och detta betyder? -§1.11- Låst.
  22. nebbig

    Lego :d

    Avundsjuk! :( Själv brukar jag bygga ihop olika motordrivna skapelser, har byggt alla möjliga bilar, flygplan, helikoptrar, katapulter osv. som alla på något sätt varit eldrivna. Tävlade mot en kompis i att bygga en fungerande legobåt (tätad med plastfolie). Jag vann. :) Mest stolt är jag nog över ett amfibiefordon jag byggde en gång. En osannolikt ful sak men funkade gjorde den, dvs den klarade att köra fram och tillbaka i badkaret både med och utan vatten. :)
  23. nebbig

    Sjuk

    För ett halvår sen hade jag körtelfeber, svinkoppor OCH nageltrång. Samtidigt.
×
  • Skapa ny...