Hoppa till innehåll

Opert666

Medlem
  • Antal innehåll

    75
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Allt publicerat av Opert666

  1. asså, jag hade tänkt att cheata lite på mitt andra acc, och då när jag loggar in på det funkar det som helt vanligt, men när jag går in och laddar ner olika cheats så kan jag inte komma in på någon server ? allt stängs ner, vad händer?
  2. Jag vet inte så mycket om den, Men vet iallafall att det är en Dell Dimension 5150.
  3. Hej alla, alltid när jag spelar world of warcraft så efter en liten stund så laggar datorn bara ihop, det kommer upp en blå bild där det står hur man ska göra , för att INTE byta grafikort så undrar jag hur man fixar detta ?
  4. Eller så kan man vara här inne och fråga också ?Du behöver inte klandra ner han, bara för att han frågar något.
  5. han är ju lvl 56, han är nog i shatt, man måste ju guida han därifrån. btw killar, asså jag gjorde detta igår, jag va i lvl 56 också, men när du är i shattrath eller vid dark portal så får man DIREKT fp till honor hold! asså man behöver inte springa genom terokkar och sånt, bara att flyga!
  6. Opert666

    Undrar....

    hej alla <_< jag undrar vad för mus, tangetbord och headset (musmatta också) som ni kör med, jag själv kör med logitech tangetbor + mus, och sen har jag Icemat siberia white, och razermantis musmatta, tacksam för svar :lol:
  7. Hej, jag bara undrar vad händer om man behöver runt en miljon exp för att komma upp i 70, vad händer då om man ska till 80 ?? / tacksam för svar <_<
  8. Du kan ju alltid trycka "Print Screen" Uppe vid högra hörnet[På tangentbortet] <_<
  9. Visste inte att det fanns en sån hemsida :huh:
  10. Hej! Nu har jag dingat till lvl 10 med min Night Elf,Hunter! Nu är jag på den questen sär man får ett item där man kan fixa egna djur! Min fråga är: Kan någon skicka in en bild på en så kallad: " Strigid Screecher " Uppskattas gärna om du inte ger en oshysst komentar <_< Tack :)
  11. Hej.! Är det lite ovanligt att GE BORT 1 GULD TILL NÅGON MAN INTE KÄNNER? Den här killen som gav mig det var i lvl 12 :blink: Har detta hänt er också? Jag tycker detta är lite konstigt :huh: För att skapa diskutioner så är det om Detta ha hänt er också?! Tack för mig <_<
  12. Ja.. Det var det jag frågade:D :D
  13. Jo..Men han var en reserv för mig.. :blink:
  14. Inte för att klaga medion!Men jag visste ens inte om att klanet hade lagt ner förrän min polare sa det till mig... Så du kan inte skylla på mig! :bah:
  15. Hej! Jag undrar om det finns ett klan som behöver mer medlemmar :) Det ska helst vara ett seriöst sådant! Isåfall kan du skriva till [email protected] på msn! eller calledinho på skype. om du vill adda steam så heter jag : Icekiller95 :gitarr: Det handlar om CS 1.6 !! B) Tack! OBS!!: VILL ENDAST HA SVAR FRÅN KLANER!
  16. LOL :bah: jag gjorde det typ för en månad sen! Man måste ha cd key lr nåt för att man ska spara .. Men jag har redan laddat ner Inklusive key!! :medieval: :gitarr:
  17. Kan någon skicka en länk där man kan använda det?!?! :bah:
  18. bra:)Kolla på denna hemsida : HÄR! ok sen kan du adda [email protected] också! så kan vi snacka!
  19. jag har Holly Dolly på datan=P
  20. jag gör allt för att fixa clan matcher! hur menar du postioner?
  21. Vi i MtbB0y$ vill möta någon! ni kan skriva in lite info här: Här
  22. jag tkr själv att det är svårt att surfa.. men om man gillar det så kan lr är det en bra guide för nybörjare.. [för dom som kan engelska] LOL :lol: B) :D
×
  • Skapa ny...