Hoppa till innehåll

Apex

Medlem
  • Antal innehåll

    1318
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Allt publicerat av Apex

  1. Klart man ska :) Ser grymt ut.
  2. Funkar i singleplayer också om du laddar ner mod för det.
  3. Apex

    Spela In På Xbox 360

    Sheanannersh <3OT: Han får ju grym kvalite på sina videos så kan tänka mig att priset är värt det.
  4. Förklara gärna lite bättre, hänger inte med på vad du menar.
  5. BlameTruth och Xcalizorz började i princip samtidigt följt av Hutch. Punkt slut i denna diskussionen, återgå till ämnet :)
  6. Han tillsammans Med Blametruth och Hutch var väll dom som började med det.
  7. Den är bara rolig om du vet vem Xcal är och vad han har gjort innan.
  8. Synd för dig, Dåligt sinne för humor? :)
  9. :) http://www.youtube.com/watch?v=JrSaQ-1Clgw
  10. Läs på här http://elitistjerks.com/f72/ Står precis allt du behöver veta. Om mdu bara är ute efter ett spec kan du kolla in min armory http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xm...e&cn=Ewojil Specen är tagna ifrån elitistjerks och jag håller just nu på att testa båda. Frost verkar ha mer burst dmg men jag tror unholy är bättre i längen med tanke bland annat på extra magic dmg som hjälper hela raiden.
  11. 1. Vad ska du ha datorn till? 2. Några speciella kvar? Svara på det sen kan vi fixa det.
  12. http://www.hauppauge.se/site/products/data_hdpvr.html Hauppauge HD PVR det bästa du kan hitta om du frågar mig.
  13. Jag tror att unholy fortfarande kommer att kunna trycka ut mycket dps i cata. Har inte studerat frost trädet så mycket än.
  14. Har redan förhandsbokat mitt exemplar :) Tror det har grymt stor potential faktiskt. Synd bara att det är det sista spelet som bungie gör. :/
  15. Kämpar mig uppåt till prestige 10. Är det någon som vill lira så finns mitt gamertag i signaturen.
  16. Funkar bra nu, Har bytt från Vdub till sony Vegas pro. Men av någon anledning sänker youtube kvaliten ganska rejält. PC Specs: 4gb ram AMD Athlon 64 X2 6000+ ATI Radeon HD 4650 hd pro Windows 7 professional.
  17. Kvaliten kan jag inte göra så mycket åt eftersom jag inte kan spela in i 1280 x 720. Jag får istället göra om 1280 x 1024 till 1280 x720. Det med kameran är jag också medveten om.
  18. Tänkte på det men som sagt så var det mest bara ett test för att se vad kvaliten blev efetr att den blev uppladdad på youtube. Tack för feedback :)
  19. Tja Har precis fått min video uppladdad på youtube och jag skulle behöva lite feedback angående kvaliten på den. Videon är inget speciellt det är bara jag som flyger runt över Nagrand och filmar med lite avslappnade music till. Gjorde mest denna videon för att testa hur kvaliten blir på youtube efter att jag har laddat upp den. Videon: http://www.youtube.com/watch?v=hEuIBcG7ExY Snälla ge lite feedback, säg till om något behöver förbättras eller liknande. P.S Lite komments/ratings/subscribers skulle sitta fint också :)
  20. Är det ascent eller mangos? kan dom flesta commandsen till ascent men typ inga till mangos :P
  21. Ja den droppar på ett vis men den kommer aldrig under ~60 FPS.
  22. Antar att det är bara att vänta och se om det fixar sig? har även nu virus sökt med spybot, Malwarebytes och symantec endpoint bla bla. Hittade ingent alls.
  23. Tja, Ett problem kom från ingestans igårkväll. WoW började typ lagga fast det hackade sig fram typ. Inte riktigt hela tiden men det händer ganska ofta. Jag har aldrig haft några problem tidigare. Testar nu att köra utan addons men fortfarande samma problem. Jag är tämligen säker på att det inte är ett värme relaterat problem eftersom alla 4 fläktar funkar fint. Uppdaterade precis mina grafikdrivrutiner samt drivrutinerna till mitt moderkort men problemet kvarstår. Win 7 64-bit Amd athlon 64 X2 Dual core 6000+ Ati Radeon HD 4650 4 gb ram Direct X 10 Skulle uppskatta om någon kunde ta sig en titt på vad som kan vara fel och ge mig en del tips. //Phazer
×
  • Skapa ny...