Hoppa till innehåll

1mike20

Medlem
  • Antal innehåll

    7
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Allt publicerat av 1mike20

  1. amen gud.. snälla sluta håll er till ämnet.. det var mage träning inte dagisbråk.... btw jag är 13 år om någon vill bråka :P är du meember ska du nog satsa på cammy telle (om du redan är på 45) Free så är det crumble undead i serwers som gäller.
  2. Hej!!! ska sälja några få tt=(treasure trail) items nu.... det är även till för alla som vill sälja det här :) ------black kite shield (h4) offer ------addy kite shield (h3) offer ------sara page 1----minst 100k obs!! obs!! ska gå till sängs... :P bjud gärna nu också.. kllar vinnarna efter skolan i morron :D
  3. puzzle pirates.. gratis och ladda ned och spela
  4. absolut!!!! bruna bönor med fläsk +++ korven och potatis p.s korven badar i flott och potatisnarna är skalade och har nästan mänsklig hud
  5. Jag köpte ett playstation 2 för typ 1 år sedan så playstation 3 köper jag nog ett år innan 4:an komer ut =) om det kommer nån d.v.s=)
  6. Jag vet att min brorsa kommer att få ett nintendo ds i julklapp.. Men jag blev besviken när jag fick reda på att man inte kan spela game boy colour spel till det.. kan nån bekräfta det.... (från en som helst inte vill inse sanningen =)
×
  • Skapa ny...