Hoppa till innehåll

Hyperactive

Medlem
  • Antal innehåll

    29
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Allt publicerat av Hyperactive

  1. Är ni intresserade av att möta våran klan? adda min msn i så fall så kan vi snacka mer [email protected]
  2. Risk och räddning med samhällsvetenskaplig grund. Hoppas ansökningen går bra, har pluggat ganska mycket nu i 9an. Innan så gjorde jag ungefär hälften av alla läxorna men skrev ändå bra på alla prov. Nu har jag gjort nästan alla läxor och skrivit riktigt bra på de flesta proven.
  3. Hyperactive

    Partierna

    Nej jag slår varken ned folk eller vandaliserar. Har jag inte skrivit något om. Läs ordentligt istället för att dra för snabba slutsatser.
  4. Hyperactive

    Partierna

    Hatar könsroller.. borde inte finnas! Vad är så farligt om man skulle få en docka eller något liknande som är "tjejsaker" om man är kille? Vill man ha en docka borde man väl få leka med en docka utan att betraktas som konstig osv. Samma sak gäller givetvis för tjejer.. vill hon ha någon "killsak" tex en F1 bil att kunna leka med ska hon väl för i h*lvete få göra det utan att betraktas som tokig! Och när hon blir äldre kan hon köra och tävla i F1. Och vem f*n har bestämt att tjejer ska syssla med vissa saker och killar med vissa?! Det är ju helt sjukt, föräldrarna och samhället påverkar en så oerhört mycket. Som det ser ut nu har vi könsroller och det är något som borde krossas. FI behövs! Feminism! Och varför är de flesta så rädda för kommunismen? Själv vet jag inte om jag skulle rösta på KP men jag gillar kommunismen i grunden. Klasslöst samhälle, alla lika värda osv. Vem har sagt att alla blir lika fattiga? Man kan ju vända på det, alla blir lika rika.. i alla fall så rika så man klarar sig helt utan problem, och det skulle ju vara riktigt bra enligt mig. Varför ska somliga vara stenrika och somliga urfattiga. Varför ska chefer på sina jobb ha skyhöga löner jämfört med sina anställda? Kan man inte jämna ut det så alla får det bra? Det återstår bara att testa hur det skulle fungera i Sverige, jag tror det skulle fungera riktigt bra. Angående de olika partierna så står jag åt vänster. Mest aktiv är jag i Antifascistisk Aktion. Jag är alltså "100 % AFA FJOLLA!" som folk kallar mig. Jag bekämpar fascismen med alla medel! AFA är partiernas motsats. Vi försöker inte plocka några röster, vi försöker inte vara "korrekta", och om media väljer att skriva ner oss, så är det något vi får ta, bara vi uppnår våra mål! Krossa fascimen, sexismen, rasismen, kapitalismen och homofobin! Tack för mig.
  5. jo den dyra kommer endast säljas i Europa, inte den billigare.
  6. Typ: Metal gear solid 4, Assassin's Creed, Killzone. sen vet jag inte vilka som kommer finnas på releasen men dom ska jag ha! men är det många här som kommer köpa playstation 3?? Känns som att många har fastnat för wii?
  7. Röstade: nej! Motivering: inga bra spel, zelda undantag. ingen dvd. värdelös grafik. om man jämför med ps3 och x360 så tycker jag personligen att de är mycket bättre. det ända jag tycker verkar bra är: priset, spelkännslan och zelda. visst spelkännsla går lätt före grafiken men vad hjälper det när spelen är helt värdelösa? blir lätt ps3 för mig, valet är helt solklart! man måste ju bara ha MGS/Killzone/FF med flera!
  8. Hejsan. jag har lite frågor ang. wii. ska kanske köpa det, men måste testa det först och så passar jag på nu att ställa lite frågor till er som har den. 1.Kontrollen.. fungerar den bra, har den snabb responstid? Jag tycker personligen att det verkar lite dåligt att nintendo lägger hela projektet på en kontroll.. som kanske fungerar lika bra som donkey kong trummorna -.- om man tex slår med ett svärd, kommer rörelsen lite efter? kan man attackera med svärdet hur som helt i alla vinklar? eller är det några bestämmda rörelser? jag tror ni fattar. 2.Spelen.. finns det verkligen så bra spel till nintendo wii? jag vet bara några som verkar intressanta: zelda tp, red steel och alla de där wii sports osv. jag är inte så jätte intresserad av super mario och sådant skit :) (räknar med att bli attackerad av nintendo fanboys) :P så jag undrar om det finns så bra spel förutom alla de där super smash brothers osv? för de gillar jag inte speciellt mycket. 3.Grafiken.. jag vet att allt inte går ut på grafiken, spelkännslan går lugnt före grafiken enligt mig.. men jag har hört att det ska vara helt värdelös grafik.. stämmer verkligen det? det är många jag hört som sagt att wii knappt borde få räknas som next gen pga den dåliga grafiken. och jag har ingen lust att paya för en konsoll som har sämmre grafik än 360 och ps3 som endast lever på sina kontroller som kanske inte är så revolutionerande som alla tycker/tror.. det kan vara lite överskattat om ni förstår?? det var allt, skirver mer om jag kommer på.. :cool:
  9. Har spelat 3-4 år men har haft ett 1 års långt uppehåll pga skada. :( Har min första träning nästa söndag, ska bli riktigt roligt att börja igen. Vad kör ni med för stick? Själv gillar jag kronstrand, Zone och Fatpipe. Funderar på vilken jag ska ha? Har någon några bra tips på sköna sticks och blad? Min gammla klubba är aningen för kort...
  10. Hyperactive

    Karate?

    5 år?! och du har rött? Är du aldrig med på graderingarna eller?
  11. Hyperactive

    Karate?

    Japp, tränar både karate och kendo... Har tränat båda kampsporterna i ungefär 3 år. :rambo:
  12. Man kan jämföra lite, ni behöver ju inte "förstöra" tråden genom att spama. Delta i diskussionen istället för att vara tråkiga. Man kan jämföra mycket utan att ha spelat. Tex. Design, vikt och vilka spel man gillar.
  13. Varför skulle man inte få det?Verkar konstigt om man inte skulle få ha det.
  14. Har: Xbox Haft: nintendo 8-bit nintendo 64 Playstation 2 Ska skaffa: Nintendo Wii
  15. Hyperactive

    Röd Ring !

    Har hört att vissa har drabbats av att Xbox 360 repar sönder skivorna totalt och att Microsoft inte ger någon ersättning för det. Men jag kommer inte ihåg källan, det kan vara ett dumt rykte.
  16. Men palla klaga på andras stavning! Han gör så gott han kan... skäms!
  17. Hejsan! Här kommer en lite jämförelse mellan de 2 kommande konsollerna. Playstation 3 Fördelar: DriveE 60 Gigabyte (3 gånger så mycket som Xbox 360) Ville bara påpeka det! BD-ROM (Blu-ray Disc ROM) Handkontrollerna till PS3 är trådlösa (blutooth), tilt känsliga (vet inte vad det kallas?), verkar inte lika coolt som wii's. Grym prestanda! Stora speltitlar: Metal Gear Solid 4 Guns of the Patriots Vision Gran Turismo (Gran Turismo HD) Killzone Assassin's Creed Unreal Tournament 2007 Tekken Motorstorm Final Fantasy XIII (13) Heavenly Sword Playstation 3 Nackdelar: Priset för 60 gigabyte hårdisk ca 5000-6000 kr!!! Sjukt! :huh: :blink: Ingen rumble funktion, det störde tydligen deras tilt funktion. Nintendo Wii Fördelar: Wii är otroligt liten. Det kommer vara möjligt att ladda hem klassiska NES-, Super NES- och Nintendo 64-spel till Wii för 50-70 kr direkt till maskinen. Med uttaget för SD-kort kan man utöka det interna flashminnet inbyggd Wi-Fi-access Handkontrollerna till Wii är trådlösa och är rörelsekännsliga, har rumble funktion och ljud. Billig! Maxpriset = 2500 kr (Ungefär som 2 st PS3) :P Stora speltitlar: Metroid Prime 3: Corruption Super Mario Galaxy The legend of Zelda Twilight princess Super smash bros Brawl Donkey Kong Wii Red Steel Wario ware smooth moves Nintendo Wii Nackdelar: Vill inte påstå att Wii's grafik är dålig på något sätt, men den blir nog sämst av next-gen, å andra sidan sattsar ju alla på olika saker, nintendo tar spelkännsla före grafik medan Playstation pumpar på med grafik men dock lite sämre känsla. Har säkert glömt några speltitlar till de olika konsollerna, men ni får gärna rätta till lite =P Tror själv att Wii kommer dominera på spelmarknaden tills sony sänker sina SJUKT höga priser!
  18. Han "ska" dö... eller vad man ska säga, det är inte meningen att man ska hinna och rädda honom.
  19. Hyperactive

    Fler Webspel..

    Arenan är segt!
  20. Mm... vilket virusskydd använder ni, själv använder jag gratisskydd AVG Free edition och det fungerar utmärkt?
  21. Det lär ju bli riktigt grymt, några som ska skaffa det? Har inte så stor koll på nintendos spel, har mest sysslat med pc och ps. Vilka spel ska ni skaffa till wii?
  22. Nu har de ju bytt ut sina kontroller mot en modell som liknar ps2 kontrollerna.Fast det var kanske de du inte gillade. Tänkte på de där banan/boomerang:erna! usch!
  23. Vi kom ju i alla fall fram till att det finns officiela strategi guider till online spel, eller hur berra? Och angående den "vulgära och stötande" länken... Förlåt om du tog illa upp, var mest på skoj men känner du dig kränkt så ta en anmälning då. :huh:
×
  • Skapa ny...