Hoppa till innehåll

htf456345

Medlem
  • Antal innehåll

    462
  • Blev medlem

Allt publicerat av htf456345

  1. Hejsan! Vill ni följa mina sprays och skins på banana så har ni mig precis här! Säg vad ni tycker om mina skapelser! Thx! http://www.gamebanana.com/members/1128637 Länka gärna eran profil om ni har någon! Kan vara kul att kolla in lite på era profiler!
  2. Jag tycker det blir som ett nytt spel efter varje update. Heh
  3. Som sagt, föreldrar är oroliga i vilken ålder man än är i. :) Och det är lugnt, jag tar inte åt mig. Men gulligt av dig att du försöker. ;)
  4. San andreas. Se bara, finns så mycket mer att göra där. Inte kan du gå ut i skogen på IV inte?!
  5. Ett skämt? Precis vad jag menar. Next sec we'll se the pigs FLYYYYY!!
  6. http://www.gamebanana.com/skins/games/2 <-- Skins http://www.gamebanana.com/tuts/53 <-- Install
  7. Får höra från mamma nästan varje vecka att jag borde söka hjälp för mitt spelande att det är farligt för mig. Tycker inte ens att jag spelar så mycket. Tycker själv inte att det är farligt. Har i alla fall inte än fått lusten att dra ut på stan och skjuta någon. Heh! :) Jag tror det farliga med spelande är i så fall att man är uppe sent och får för lite sömn tack vare sitt beroende. (Kan också hända att man glömmer bort att äta märkte jag precis) ^^
  8. LJ lätt! know what ima sayin' ma bredda?
  9. Den va läskig ja. Heh! Kändes ju som en riktig film. : )
  10. Snälla, det här är ju inte MC längre. They're goin' too far!
  11. Hoppade till när man fick syn på första zombien. Heh!
  12. Ska börja spela på den med min tjej så skriver jag senare vad vi tycker om den. hehe! :)
  13. Riktigt bra må jag säga! Creative mode ftw!
  14. Hallå! Tänkte bara höra om någon har samma problem som mig här i 1.8, upplever några höga lag spikes i SP. Men när jag lägger upp en server så fungerar det fint konstigt nog. Kört spelet med gamebooster också. Men ingen förändring. :( Så jag tror inte att det har någonting med det att göra eftersom det går fint i MP. Någon som upplever samma?
  15. Jag brukar spela Som1! xD Det äger ju...Men kanske inte säljer så bra som du säger där. "/ Synd.
  16. htf456345

    Usb Portar

    Vad många svar man fick xD Men det har löst sig nu iallafall. Avinstallera och sen installera löste det hela! ^^
  17. htf456345

    Usb Portar

    Hallå! Haft problem lite med mina portar ett tag nu. Tror det blev efter jag formaterade datorn. Iallafall så slår några av portarna av efter att jag har lämnat datorn tills skärmsläckaren hoppat igång. När jag kommer tillbaka så märker jag ju att min cam inte fungerar. Samma gäller SD intaget. Men mitt headset och mic fungerar fortfarande. (Har allt inkopplat i fronten). Så tycker att det här är riktigt mysko. Men jag behöver bara starta om datorn igen så är allt på plats. Men jobbigt är det. Någon som har några tankar på vad det kan bero på? (Har installerat alla nya drivrutinerna).
×
  • Skapa ny...