Hoppa till innehåll

Sandflygaren

Medlem
  • Antal innehåll

    530
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Allt publicerat av Sandflygaren

  1. Sandflygaren

    Dirt 3

    Hej! Jag tänkte köpa Dirt 3, men när jag skulle beställa det såg jag att det fanns 2 versioner av spelet: Det vanliga och sedan en Nordic Edition där man skulle få köra ralley i Finland och Norge. Så jag undrar, om jag köper den vanliga versionen, kommer jag inte få köra i Norge och Finland då? För när jag lästa GR:s recension om spelet nämnde de inget om Nordic Edition.. Tacksam för svar
  2. Jag köpte nyss BFBC2:Vietnam och när jag nu vill spela det så står det bara "We couldn't find any games, try again" eller något liknande. Vad ska jag göra? Jag köpte ju det nyss?
  3. Sandflygaren

    Minecraft!

    När jag spelade Minecraft hade jag byggt ett utsikttorn som jag kunde stanna i under natten. Men jag råkade falla ner och dö, så jag väntade sedan vid min spawnpoint under natten. När jag sedan jag gick tillbaka för att hämta dom var ALLT borta? Varför hände detta?
  4. Jag tror inte ni förstår hur hårt sådant sitter, men tack för svaren i alla fall!
  5. Jo det är vanlig sprayfärg tror jag.. Men jag är rädd för att använda aceton för det skulle kunna skada lacken, så gärna något som inte är FÖR starkt, men som ändå tar bort det.
  6. Vad pratar du om? Inte kan man väl ta bort sprayfärg med ammoniak, vatten och salt?
  7. Nej jag tror inte det tar tillräckligt.. Skulle behöva något medel som man kan "gnugga" bort det med. Ingen som vet?
  8. Jo nu är det så att jag skulle vilja få bort klotter från min pappas vita lastbil. Det är en tag ca 1m2 och jag undrar hur man kan få bort det så att det ser någorlunda bra ut? Tack för snabb hjälp!
  9. Håller med, men jag tror också att många är väldigt snälla i grund och botten, men de vill bara impa på sina kompisar när de börjar komma upp i 13-årsåldern...
  10. Jag fick 2-3 MVG, 2 G och resten VG :)
  11. Alltså, alla vet ju grunden om Andra Världskriget.. Det finns ju många ställen att leta på som många redan sagt. Jag kunde ju massvis om Andra världskriget när jag gick i trean..
  12. Demot var inte bra man fick bara prova 3 banor ju..
  13. Jag har ett playstation move med en kontroll, och om jag vill kör t.ex boxning eller så. vilken kontroll är det jag måste köpa så jag har två st? Är det en navigation controller eller är det en vanlig till?
  14. Nej jag har inget där, bara sådana frågetecken som jag har gjort t.ex som dom där man ska döda Sasquatch etc.
  15. Hej! Jag köpte precis UN till RDR men nu har jag fastnat. Jag har precis gjort uppdraget där Seth dansar med de döda och efter det tog jag min häst och red ner allihopa sedan sköt jag alla utom Seth. Efter det kom det inte upp någon uppdragssymbol. Vad kan jag göra? Hjälp snälla!
  16. Jag skämtade ju när jag skrev det där om ADHD, men det är en personlig åsikt från mig, även om det var på skoj och jag inte menade på allvar. Jaja, nu struntar vi i detta nu.
  17. Men det vägrar ladda, vad ska jag göra då?
  18. Förresten vet någon var man kan få tag i filmen 21 och The social Network på internet?
  19. Det mesta av metal görs inte med hjälp av en dator. Det som görs av en dator är väll dina idoler: Jutin Bieber, Miley Cyrus och Britney spears. Nej dom är inte mina idoler. Men det är sant att dom gör mycket av skönsången i många band, i alla fall om man jämför med live så låter det inte alls lika bra live..
  20. Ja, vilket årtionde tyckte ni var bäst rent musikaliskt? Skriv gärna varför. Vilket var sämst/är sämst? Ta allt från 1910 tal till nutid och diskutera lite. Själv tycker jag 50/60/70 tals musik är bäst, men mest 50/60 :)
  21. Det såg lite roligt ut när två ämen låg efter varandra och detta var först så det blev så här: Är det olagligt att.. köpa läsk online? :P
  22. Generalisering, ignorans, idioti och påvisad okunskap inom båda områdena musik och neurologiska funktionsnedsättningar. Grattis till att ha författat ett av de mest korkade inläggen jag har sett hittills, 4chan inkluderat. Justin Bieber och annan kommersiell skräpmusik är ju redan givet som den värsta jävla smörja man har hört, så jag tänker svara alla pretentiösa, svårmodiga svenska band som ger ett sken av att vara djupa och försöker skriva texter som antingen Morrissey eller Thomas Öberg, men faller bara platt. Det och alla som försöker låta som Bob Dylan på svenska. Jag får väl tycka vad jag vill utan att du kallar mig för funktionshindrad? Är du helt blåst eller? Skulle jag vara funtionshindrad för att jag skriver så där? Vilka likheter finns det mellan min text och en funktionshindrad? Inga överhuvudtaget.. Jag hade en åsikt jag gjorde fan inga personliga påhopp idiot! Folk som du stör mig så otroligt som ser er som bättre än någon annan för att man har olika åsikter! Lås in dig någonstans tack så slipper man sådana arroganta jobbiga personer. Han hävdade aldrig att du var funktionshindrad. <_< Bara att dina "åsikter" baseras på felaktiga uppfattningar och dumma fördomar. Jo det var exakt det han gjorde. Där står inget om att mina åsikter var det utan att jag har allmänna neurologiska funktionsnedsättningar, vilket är bra gissat för jag har både parkinson, stroke, sexuelle problem, demens fast jag kommer ihåg vad jag skrev nyss, ryggsmärtor och epilepsi... Ganska roligt att läsa någon bli så arg över ett litet inlägg på en hemsida.. Herregud! Själv är jag ju ganska förbannad när någon kallar mig något sådant utan anledning att gå på mig som person, pucko! Om du nu verkligen lider av dessa åkommor så har du mina sympatier. Men jag gick aldrig till personangrepp och man tycker ju att du borde ha mera förståelse och även kunskap om funktionsnedsättningar för att du ska göra ett sådant korkat uttalande. Varför behöver jag ha kunskap om funktionnedsättningar för att skriva vad jag tycker om metal? Och att kalla någon idiot och att man har neurologiska fuktionsnedsättningar är inte påhopp? Därför att du skrev att musiken är ADHD som borde behandlas. Vilket påvisar dina okunskaper. Men glöm allt, dina oförmåga att läsa och förstå svenska är så grav att det inte är lönt att diskutera mer med dig. Uttryck dig tydligare så att funktionhindrade personer som mig också förstår, du riktar dig till fel målgrupp. Det var en ÅSIKT mot MUSIKEN, inte mot en viss person för helsike. Din ignorans lär du inte komma långt med hoppas jag
  23. Generalisering, ignorans, idioti och påvisad okunskap inom båda områdena musik och neurologiska funktionsnedsättningar. Grattis till att ha författat ett av de mest korkade inläggen jag har sett hittills, 4chan inkluderat. Justin Bieber och annan kommersiell skräpmusik är ju redan givet som den värsta jävla smörja man har hört, så jag tänker svara alla pretentiösa, svårmodiga svenska band som ger ett sken av att vara djupa och försöker skriva texter som antingen Morrissey eller Thomas Öberg, men faller bara platt. Det och alla som försöker låta som Bob Dylan på svenska. Jag får väl tycka vad jag vill utan att du kallar mig för funktionshindrad? Är du helt blåst eller? Skulle jag vara funtionshindrad för att jag skriver så där? Vilka likheter finns det mellan min text och en funktionshindrad? Inga överhuvudtaget.. Jag hade en åsikt jag gjorde fan inga personliga påhopp idiot! Folk som du stör mig så otroligt som ser er som bättre än någon annan för att man har olika åsikter! Lås in dig någonstans tack så slipper man sådana arroganta jobbiga personer. Han hävdade aldrig att du var funktionshindrad. <_< Bara att dina "åsikter" baseras på felaktiga uppfattningar och dumma fördomar. Jo det var exakt det han gjorde. Där står inget om att mina åsikter var det utan att jag har allmänna neurologiska funktionsnedsättningar, vilket är bra gissat för jag har både parkinson, stroke, sexuelle problem, demens fast jag kommer ihåg vad jag skrev nyss, ryggsmärtor och epilepsi... Ganska roligt att läsa någon bli så arg över ett litet inlägg på en hemsida.. Herregud! Själv är jag ju ganska förbannad när någon kallar mig något sådant utan anledning att gå på mig som person, pucko! Om du nu verkligen lider av dessa åkommor så har du mina sympatier. Men jag gick aldrig till personangrepp och man tycker ju att du borde ha mera förståelse och även kunskap om funktionsnedsättningar för att du ska göra ett sådant korkat uttalande. Varför behöver jag ha kunskap om funktionnedsättningar för att skriva vad jag tycker om metal? Och att kalla någon idiot och att man har neurologiska fuktionsnedsättningar är inte påhopp?
  24. Generalisering, ignorans, idioti och påvisad okunskap inom båda områdena musik och neurologiska funktionsnedsättningar. Grattis till att ha författat ett av de mest korkade inläggen jag har sett hittills, 4chan inkluderat. Justin Bieber och annan kommersiell skräpmusik är ju redan givet som den värsta jävla smörja man har hört, så jag tänker svara alla pretentiösa, svårmodiga svenska band som ger ett sken av att vara djupa och försöker skriva texter som antingen Morrissey eller Thomas Öberg, men faller bara platt. Det och alla som försöker låta som Bob Dylan på svenska. Jag får väl tycka vad jag vill utan att du kallar mig för funktionshindrad? Är du helt blåst eller? Skulle jag vara funtionshindrad för att jag skriver så där? Vilka likheter finns det mellan min text och en funktionshindrad? Inga överhuvudtaget.. Jag hade en åsikt jag gjorde fan inga personliga påhopp idiot! Folk som du stör mig så otroligt som ser er som bättre än någon annan för att man har olika åsikter! Lås in dig någonstans tack så slipper man sådana arroganta jobbiga personer. Han hävdade aldrig att du var funktionshindrad. <_< Bara att dina "åsikter" baseras på felaktiga uppfattningar och dumma fördomar. Jo det var exakt det han gjorde. Där står inget om att mina åsikter var det utan att jag har allmänna neurologiska funktionsnedsättningar, vilket är bra gissat för jag har både parkinson, stroke, sexuelle problem, demens fast jag kommer ihåg vad jag skrev nyss, ryggsmärtor och epilepsi... Ganska roligt att läsa någon bli så arg över ett litet inlägg på en hemsida.. Herregud! Själv är jag ju ganska förbannad när någon kallar mig något sådant utan anledning att gå på mig som person, pucko! Läs om, läs rätt. Han menar ju att jag är idiot och ignorant och att jag dessutom har okunskap inom områdena. Läs om och läs rätt själv och sluta lägga din näsa i blöt!
  25. Generalisering, ignorans, idioti och påvisad okunskap inom båda områdena musik och neurologiska funktionsnedsättningar. Grattis till att ha författat ett av de mest korkade inläggen jag har sett hittills, 4chan inkluderat. Justin Bieber och annan kommersiell skräpmusik är ju redan givet som den värsta jävla smörja man har hört, så jag tänker svara alla pretentiösa, svårmodiga svenska band som ger ett sken av att vara djupa och försöker skriva texter som antingen Morrissey eller Thomas Öberg, men faller bara platt. Det och alla som försöker låta som Bob Dylan på svenska. Jag får väl tycka vad jag vill utan att du kallar mig för funktionshindrad? Är du helt blåst eller? Skulle jag vara funtionshindrad för att jag skriver så där? Vilka likheter finns det mellan min text och en funktionshindrad? Inga överhuvudtaget.. Jag hade en åsikt jag gjorde fan inga personliga påhopp idiot! Folk som du stör mig så otroligt som ser er som bättre än någon annan för att man har olika åsikter! Lås in dig någonstans tack så slipper man sådana arroganta jobbiga personer. Han hävdade aldrig att du var funktionshindrad. <_< Bara att dina "åsikter" baseras på felaktiga uppfattningar och dumma fördomar. Jo det var exakt det han gjorde. Där står inget om att mina åsikter var det utan att jag har allmänna neurologiska funktionsnedsättningar, vilket är bra gissat för jag har både parkinson, stroke, sexuelle problem, demens fast jag kommer ihåg vad jag skrev nyss, ryggsmärtor och epilepsi... Ganska roligt att läsa någon bli så arg över ett litet inlägg på en hemsida.. Herregud! Själv är jag ju ganska förbannad när någon kallar mig något sådant utan anledning att gå på mig som person, pucko!
×
  • Skapa ny...