Hoppa till innehåll

gothikaboy

Medlem
  • Antal innehåll

    11
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Allt publicerat av gothikaboy

  1. Om man inte kan någonting om datorer, eller om du inte har någon logik kvar i skallen så svarar man som den här killen. Damm stoppar komponenter ifrån att fungera så fort som de borde.
  2. Visual Basic blir det, inte för att jag kan det :P. Satsar nog på Eclipse för jag kan använda lite Sad Scripting(VB script typ). Om jag hittar en seriös programmerare inom VB så använder jag helt klar VBgore som är en helt klart överlägsen 2D mmorpg motor.
  3. Kommer inte ta så lång tid, räknar med ungefär en månad. Undrar bara om någon kommer spela det om jag gör det. btw, har någon kvar den gamla clienten? Skulle göra livet lättare för mig.
  4. Det är typ samma spel, men mafia wars har lite fler features.
  5. Är jävligt beroende av Mafia Wars. För tillfället level 50 med 450 mafia kompisar
  6. Har hört av många att Zolr saknas och kan tänka mig att bygga ett om intresset finns. Tack på förhand.
  7. jag körde BETA... gillade inte det... men alla har olika smak... testa det vet jag :D sluta om det e trist
  8. World of Warcraft FTW!
  9. bäst : WoW sämst : RUNESCAPE!!!! FUCK THAT GAME!! ska vi träna oss på att hugga ner träd? :P + wow e beroende framkallande... det betyder inte att spelet e dåligt... och alla e inte fula... de bästa models jag har sett e där... också... det glittrar... Duh! lol vilken noob :D :D :D :D *gör fireball men det kommer ingen eldboll* snella alla som inte gillar mmorpg... börja äta annanas
  10. gothikaboy

    Gratis Mmorpg?

    RYL 2... (Risk Your life 2) ToP... (Tales of Pirate) MS... (Maplestory) RS... (runescape) FlyFF... (Fly for fun) Hero Online... MU Online... alla här e gratis... titta här osså: http://www.freemmorpglist.com/games_rpg_mmorpg.html
×
  • Skapa ny...