Hoppa till innehåll

pokemontjej

Medlem
  • Antal innehåll

    20
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Allt publicerat av pokemontjej

  1. Hej jag undrar om någon kan tänka sig att låna ut sitt Ermelad spel under sommaren :huh: Snälla jag är under ett STORT behov av att låna ett ermelad spel under sommaren :o Snälla :unsure: Jag hoppas att jag fr ett svar och jag kan också själv låna ut några av mina spel. :rolleyes:
  2. Vad är det bästa och roligaste som hänt er på firered? mitt roligaste och bästa var när jag hittade dom två stenarna så jag kunde fixa net maschinen, och kunna komma till dom olika öarna :D men nu har jag lite tråkigt och hittar inga nya saker :( men får la hoppas på att jag kommer på mera när jag får min Ar :cool: Vad är erat bästa minne?? :huh:
  3. Du Max95, tänk efter lite!! du säger att Ar/Gr är fusk!! men F*N du är inne på Fuska.se tänk lite :angry: (Sorry för språket)
  4. Jag undrar ska jag skriva in alla dom sakerna?? jag kanske har korkade frågor, men jag kanske fattar när jag får min Ar, jag får den, fredag den 13 juli vet ni några bra ställen man kan åka till som man kan hitta gömda öar m.m
  5. Ja jag vet att den kan krasha men orka bry sig, när jag inte kan hitta flera hämliga öar och hints och bralli m.m. men om ni vet något så skriv då :kung:
  6. Hej, jag har nyligen beställt en "Ar" för jag har klarat alla mina pokemon spel men vill fortsätta mera på dom så jag har nu beställt en "Ar" det är visserligen fusk, men jag vill ha flera ö.ar på firered och ruby, och jag vill hitta massa nya gömda plattser, men nu vet jag ej hur den funkar eller något :huh: Jag skulle bli typ överlycklig om ni skulle kunna...Tja hjälpa mig med T.ex gömda plattser i ruby firered cristal, och hjälpa mig med hur man andvänder "Ar" och ge mig coola koder. :D Jag är kanske ny här men hoppas att ni hjälper mig ändå :)
  7. jag vet att detta inte handlar om sims men måste ha hjälp med detta!jag undrara hur man gör ett falsk person nummer????? :huh: :( snälla hjälp mig!!!!
  8. jag tror inte det,men om man kan det så är det super! :)
  9. Hallå vill ni kanske veta om eller hur ni klarar gymmen? Jag vet ochså hur ni kan få extra intem! du kan bara fråga så ska jag försöka hjälpa dig! :cool:
  10. :( synd att ni inte vet! men man ska kunna göra något mera! min spel kaset är grå!
  11. var fins CN! jag har hört talas om det men vet inte hur man gör!
  12. :( help meee jag undrar om någon vet var infinty ticket fins?????? eller var man får den?????
  13. ja vad är det? föresten var får man tag på infinty Ticket? jag vill åka till souther island! :unsure: :unsure: :unsure: :unsure: :unsure: HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEELP......................
  14. :blink: snälla kan någon berätta hur man får infinity Ticket? jag vill komma till southern Island! snälla hajälp mig! :blink:
  15. :bah: Hej jag undrar om någon vet om den mystiska väggen i smits rum när man tickar med svärdet låter det annnurlunda men sen när man lägger en bomb där så kan man putta på väggen men vad ska man göra sen??? :bah: :visslar: :visslar: :bah:
  16. :meddum: OK! Det var s att någon hadde skrivit det! :D
  17. Hallå jag undrar om det är sant att man får något (mins inte vad) när man har 200 pokémon? och jag har 86 pokémon! jag har spelat i 274:13 timmar! jag vill ha hjääälllp... jag har klarat elit for! :gitarr:
  18. Hej jag undrar om någon vet om den mystiska väggen i smits rum när man tickar med svärdet låter det annnurlunda men sen när man lägger en bomb där så kan man putta på väggen men vad ska man göra sen??? :huh:
×
  • Skapa ny...