Hoppa till innehåll

kn3ckarn

Medlem
  • Antal innehåll

    209
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Allt publicerat av kn3ckarn

  1. det var säkert bara deras beställning som blivit försenad isåfall.
  2. nej. det är bara till att skaffa 360 eller ps3.
  3. det är ute. kanske köper det imorrn.
  4. hmm.. the darkness eller tenchu Z. samma releasedatum och allt. får se vilket jag plockar upp först.
  5. kn3ckarn

    Gamerscore?

    runt 2500 tror jag. vet inte exakt. brukar inte gå in så jättemycket för att samla alla achivements om dom är tråkiga/jobbiga. som att hitta alla target-marks i lost planet t.ex.
  6. kn3ckarn

    Shadowrun

    jag har skaffat det nu. förutom den långa söktiden på att hitta en match, och att det verkar som att man inte kan välja vilken bana man vill spela (bara vilka man föredrar) så finns det inget ont att säga. dock så är just dom grejjerna väldigt irriterande.. men det är ett bra spel. jag gillar det.
  7. kn3ckarn

    Shadowrun

    ok. är det stor variation på banorna eller är det typ samma miljö hela tiden?
  8. kn3ckarn

    Shadowrun

    hur många banor och olika spellägen finns det i spelet?
  9. kn3ckarn

    Shadowrun

    har börjat gilla det mer o mer. sitter bara o pumpar demon iofs.. men jag blir nog tvungen att skaffa hela spelet snart.
  10. kn3ckarn

    Shadowrun

    har suttit o lirat demon ett tag. helt ok, men inget direkt märkvärdigt. funderar dock på att skaffa det ändå i brist på nåt annat bra spel just nu.
  11. nej, tyvärr. är det nån som kan säga var Lego city och alla bounty hunter missions finns? jag trodde dom skulle låsas upp efter jag klarat alla banor. måste jag klara ännu mer eller hittar jag dom bara inte?
  12. mm, utan tvekan den fetaste bilen. inget snack om saken.
  13. kn3ckarn

    Assassins Creed

    gaah långt kvar..
  14. det finns ingen demo. nån som vet om Enchanted Arms är bra?
  15. kn3ckarn

    Kameo

    det kan inte va lätt att fastna iallafall, med tanke på att man kan trycka fram wotnot-grejjen på start när som helst och få reda på exakt vad man ska göra. jag vet inte om den berättar exakt allt, men näst intill. jag tycker att det är ett helt ok spel. jag klarade det iofs på knappt 2 dagar, men det åker nog fram igen. det finns ju alltid achivements o.s.v.
  16. mm, det kommer nog va bra. det suger att det är en månadsavgift på både PSU och FF. annars är jag lite sugen på att skaffa FF.
  17. PSU är kasst. dessutom kostar det 100 spänn i månaden för att ens kunna spela det.
  18. kn3ckarn

    Turok...

    evolution till xbox var också ok. rätt svårt ibland. minns inte om jag körde igenom exakt hela, men så gott som.
  19. jo det är sant. bara man inte hänger upp sig på vad någon har skrivit. då kan det bli att man går miste om ett spel som man kanske skulle gillat skitmycket. men det är sant som du säger, det skadar aldrig att höra andras åsikter. men jag kollar hellre trailers och gameplay-videos än läser vad andra tycker. bara sök upp det på youtube eller nåt.
  20. fast man ska inte lita på vad alla speltidningar skriver heller. dom snackar mycket skit. jag har blivit skitförbannad när jag läst vissa recensioner.. det enda sättet att få en riktig bild av spelet är väl att testa det själv egentligen. bara för att man recenserar spel som ett yrke så kan man inte tala för nån annan än en själv.
  21. det är verkligen inte ens meningen att det ska vara läskigt heller... capcom gjorde det inte som nåt j*vla skräckspel. det är ett mörkt demonslaktar-spel.. dom skulle nog också skratta om dom hörde att folk uppfattade det som ett skräckspel. det finns ingen horror, men det är utan tvekan en av världens bästa spel-serier nånsin. 3:an är det bästa spelet som finns till ps2:an. jag orkar knappt vänta tills 4:an kommer. fast det låter inte som du har spelat det ens. drar fram kniven? dödar människor? inget av det existerar i DMC.
  22. Tatuerade Snutkukar var punk, all annan punk är blöjpunk lol. kastrull käng för hela slanten.
×
  • Skapa ny...