Hoppa till innehåll

-=jedi knight=-

Medlem
  • Antal innehåll

    1509
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Allt publicerat av -=jedi knight=-

  1. Öhm...Vad har de för effekt? EDIT: nvm ska testa.
  2. Pokémon Quartz är ett f*n-spel gjort av Teh Baro. http://www.theud.com/pokecommunity/showthread.php?t=64133 Jätte kul men det finns snubbar som laddar ner det på GameBoy Advance kassetter och säljer dem vilket gör att folk missförstår och tror det är en dålig fake.
  3. Jag kan bevisa det. Säg vad jag ska göra så tar jag en film av det :D.
  4. Jo, Jag har lite damm under skärmen på mitt GBA SP och undrar om man kan...rensa den eller nåt.
  5. När jag och en kompis spelade Banjo-Kazooie, så råkade en av oss radera vår huvud-fil. Jag stängde av spelet och vi gav varandra oroade blickar. Jag satte på spelet igen och filen var kvar :D .
  6. Då känner du inte till att man snart ska kunna ladda ner demos hos affärer för ens DS.Som försvinner när man stänger av spelet.
  7. Fast det är ju säkert vakter över allt och jag tror spelet sitter fast i DS:et eller man måste ladda ner en demo. Eller nåt.
  8. Smyg in till stället där dem provtestar spelet, stjäl en gamecard och spring för livet!!
  9. 1. Utanför slottet. Jag ÄLSKAR att klättra upp för västra väggen med Luigi!!
  10. Jo, om du vill ha ett demo som man bara kan gå runt på(Och lite andra saker) och inte det man ska kunna när det är klart.
  11. 1. Vanlig Nintendo DS 2. 3 stycken. 2 vanliga och en stor med Mario i sin kart på toppen. 3. Japp, skriver dem när jag har mindre brottom. 4. nepp 5. VÄRT PENGARNA!! 6. Yep :D 7. Några <.< 8. Förra. På release-dagen.
  12. Ingen vet men man tror det är stjärnan man önskar av pga det som står i brevet man får av han.
  13. Så länge vill jag ha samma som du, men det kommer säkert bättre.
  14. Charmander eller Totodile som starter. Sen skulle jag gå på äventyr(Slippa skolan, yay!!)
  15. Nej, nej, nej, NEJ! Man ska bara trycka på A när man inte har nåt i handen när man ser ett stjärnfall, då kommer du få nån sällsynt möbel av Wishy. Om man försöker skjuta ner stjärnfallet, vilket inte har nån effekt alls, slösar man sin önskning.
  16. Om inte nån stoppar han eller han trivs för mycket.
  17. Skaparen har erkännt att dem är falska. Det är ju dom som beskrevs i den mystiska bloggen!!
  18. När man använder det på kartan så kan man hoppa över en bana. Bara gå förbi en bana efter du använt den som om du redan klarat den!
  19. Min affär hade den en gång, så jag skrev på ett forum att jag hade en krona i min stad och ville att någon skulle köpa den så jag inte mår dålig av att låta en så dyrbar sak gå till spillo. Så svarade nån och sa att jag kunde få en av hans. Så jag fick några tusen bells och en krona :D
  20. Det är nog från tiden innan PictoChat bestämdes att bli inbyggt.
×
  • Skapa ny...