Hoppa till innehåll

doggywrap

Medlem
  • Antal innehåll

    65
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Allt publicerat av doggywrap

  1. doggywrap

    Youtube Laggar.

    Stäng av alla nedladdningar så ska det lösa sig. ;>
  2. doggywrap

    Formatera Utan Skiva?

    Jodå, det fungerar bra att lägga in XP på ett 2 gb stort usb-minne. Går du in på google och söker efter "bootable usb device" bör det komma upp en guide.
  3. doggywrap

    Data Problem=(

    Jag vet inte varför det kommer upp, men sök på filnamnet på google, och ladda hem filen. Om ingenting fungerar så finns det nog inte så många andra utvägar än att formatera om datorn.
  4. Beror helt på vad du ska använda hårddisken till, imo. Ska du ha operativsystemet på den är det helt klart värt en extra hundring, men om du ska ha den som lagring spelar det inte så stor roll. Edit: Stavfel.
  5. Expert, har kommit till Slipknot - Before I forget på career. Har klarat nästan alla låtar efter den på quickplay, med undantag för One. Jag har klarat alla bonuslåtar utom TtFatF och In Flames-låten. >_O
  6. doggywrap

    Överhettad?

    Vattenkyld processor på 39c? Du får ursäkta min skeptisism, men jag antar att du inte tog screenshot under full load. De stora rören du ser, är antagligen heatpipes och har ingenting med vatten att göra. Heatpipes innehåller gas. Om du verkligen har vattenkylning, så råder jag dig till att byta kylpasta. On topic: Så länge datorn är av och du håller dammsugaren hyfsat långt ifrån fläkten så är det ingen fara. Om det fortfarande finns en massa damm, så kan du alltid stoppa in någonting i fläkten så den inte snurrar. Till exempel en penna, ifall den kommer in. Då kan du hålla dammsugaren precis vid fläkten.
  7. Det kan mycket väl vara ett virus. Gå in i aktivitetshanteraren och se efter hur mycket minne som är allokerat. Ifall nästan allt är allokerat, bör du ladda hem något antivirusprogram, till exempel nod32. Fungerar inte det, råder jag dig att formatera om datorn.
  8. doggywrap

    Gpu Temp

    40-50 grader idle är ganska normalt. Du kan testa att köra ett krävande spel ett tag och sedan kolla temperaturen. Går den över 70-80 grader bör du sänka klockhastigheten.
  9. Hm.. I min klass fick vi frivilligt gå fram och skära i grisorgan, som vi fick från min kompis farsa, då han jobbar på en bondgård, och lätt får tag i sådana saker. Vi fick organen i en plastpåse. De var frysta, men ändå. Det luktade inte direkt som rosor när det började tina. X_x
  10. Jag kan inte heller connecta mitt DS till min router... Även jag har en D-link, men dock inte samma router. Jag har en D-link DI-514. Är det någon som kan hjälpa mig? :blink:
  11. Jag hatar inget spel sådär (bortsett från barnspel t.ex. Mulle meck) utan jag gillar de flesta spelen till PC, mer eller mindre. Men det finns ju spel som är super bra, såsom Rose online, och andra MMORPG.
  12. Jag är på samma Quest som Python_99, och skulle bli tacksam om jag fick lite hjälp
  13. Det står ju iaf att det ska gå och spela online gratis, men att man då inte kommer kunna välja t.ex. "svårighetsgrad" mm.
  14. Det går att flytta vissa komponenter från Xboxen till PC:n men tror inte att du kan få över ett grafik kort beroende på att grafikkortet är inbyggt i moderkortet, fast det skulle ju gå om du flyttade hela moderkortet :blink:
  15. Nej du har fel, den liknar en blandning av Elecrolux dammsugare OCH en CD-spelare :P
  16. Jag har skickat e-mail till dem, och frågade varför det stod "Gameboy advance" på Taste it :P
  17. Först köpte jag mitt GC, sen hade jag inte råd att köpa några spel till det, så jag lånade av kompisar. De första spelen jag lånade vara Pikmin och SSBM och det första jag köpte var SSBM.... :P
  18. Det billigaste alternativet är nog att chippa.... Jag har nog aldrig hört talas om någon "Converter" till X-Box, men däremot till GC..... Så du kan ju köpa ett billigt chipp för kanske se sådär 200-400.... Det varierande priset beror på var du letar :rambo:
  19. doggywrap

    Dekrim

    Snälla... kan ni sluta adda mig på msn mer nu.... har inte råd att ge bort mer nu...
  20. doggywrap

    Dekrim

    Det kostar omkring 2 miljoner att muta sig ut från fängelset.... Adda mig på Msn : [email protected] så kan jag skicka typ 10 biljoner....
  21. Joo, nu är det så här att jag... Nej inte jag utan min mamma vill ha lite hjälp på shrek 2.... hon har fastnat i "far far away".... hon vet inte hur man kommer ut :P nån som kan hjälpa henne..... hon har gjort alla uppdrag utom att hitta alla 12 bönor, men det har inte behövts på något av de andra kapitelna :rambo:
  22. För att vara ärlig skulle jag faktiskt behålla ditt GB(A?) och önska mig ett x-box. Det är inget fel med flera konsoller. Själv har jag GBA,NGC,Xbox,Ps2,N64,DC,SNES,NES,PC, nåt gammalt sega spel,GBP och ett GBC.... och ett antal trasiga konsoller till....:P
  23. Man kan lägga in spel på hårddisken på de flesta chipp jag har hört talas om.:bah: Men man kan spela "Pirat kopior" på alla chipp.:visslar: EDIT: Det står "Xecuter 2" på mitt med, fast jag har ett xenium ice.... Det beror på bioset, inte chippet :meddum:
  24. Öhh? Betala 150kr för en RS gubbe? Är du inte riktigt klok!? :meddum:
  25. doggywrap

    Wow

    Jag kör på mina kusiners, tills jag får råd att köpa det själv :P
×
  • Skapa ny...