Hoppa till innehåll

wetter

Medlem
  • Antal innehåll

    254
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Allt publicerat av wetter

  1. wetter

    Grinda

    kör instancer, det går fortare än vad folk tror...
  2. Tjenare allesammans, jag har råkat ändra grafik inställningarna på mitt HL2 till lite för lite. så bilden försvann. nu är det bara svart på skärmen, men högtalarna låter som dom ska. kan man på något sätt ändra grafik inställningarna utan att starta spelet? så när jag loggar in igen är det normal grafik. snälla hjälp mig! <_<
  3. Skulle köpt det för 300 spänn om jag inte redan hade det :P
  4. Du måste använda Snipern för at dom ska förstöras. :)
  5. Jag letar efter någon bra speldator till wow, man ska alltså kunna ha på bästa grafiken och det ska inte hacka någonting. En hemsida eller någonting sån't, jag vill helst inte köpa någon begagnad. Ett bra pris till en bra WoW dator, högsta summan 16000 :- (kontakta om det finns för lite högre priser också) helst inte begagnad. - Ingen AMD Processor, helst en Intel inside Pentium 4 Processor. - Mycket minne - Bra grafikkort - Bra ljudkort Vänliga hälsningar Wetter...
  6. wetter

    Vilken Är Bäst

    Har någon ett tips på en bra speldator, helst billig. som man kan spela wow på (Typ bästa grafiken och utan hack) Jag skulle bli väldigt tacksam om jag fick ett svar snarast möjligt.
  7. Hej, jag skulle vilja veta något program man kan ladda ner som man kan göra filmer i... :)
  8. Det skulle vara ballt om man kunde bilda familj. bli ihop med nå'n, gifta sig, ha lite rajtan-tajtan, uppfostra barn osv.
  9. Human warrior men night elf också (fast det är på något sätt tråkigt i längden)
  10. :unsure: Hur gör man om man har spelat slut ett kort (2 månader) och har köpt ett nytt. Var och hur fyller man på, någon får väldigt gärna svara helst innan kl 18:00 idag. (men det är helt OK att svara senare) :( :( :(
  11. Förutom att det kostar att byta batterier <_< inte så mycket, men lite pengar går det åt i längden... (syftar på handkontrollerna)
  12. :huh: Inte så jä*la mycket xp.
  13. wetter

    The Movies

    Hallå på er alla. Jag har en liten fråga som jag undrar om någon har svar på. Har ni hört talas om spelet "The Movies". det är ett spel där man bygger upp sin egen studio, fixar stjärnor och så klart gör filmer. Jag undrar nu om någon ute i värdeln har en aning om när det kommer att släppas? Jag vet att det blir till julen 2005, eller kanske i början av 2006. så som ni fattar så vet jag inte något exakt datum. Gör du det? om någon har nå'n aning när det kommer ut så kan ni väl skriva det i denhär länken. Ps: Jag skulle gärna veta om ni hittar reklam-filmer / trailers om det. skriv gärna vilken sida dom finns på också. Vänliga hälsningar "Wetter"... :)
  14. Har köpt d nu, (har en Orc på lvl 12, 1 Night Elf på lvl 12, En till Nightelf på lvl 17, å en Dvärg på lvl 3) /// Skiiiiiiiiiiit kul...
  15. Happ, då får du tycka det. Ni behöver inte svara på alla frågor, men jag vill liksom ha lite info altså...
  16. Hej, jag tänkte köpa spelet "World of Warcraft" och undrar lite om: Är det kul? Vad kostar det? Vad är månadsavgiften? Vad kan man vara för varelser? Finns det mycket val i spelet? (Yrken, Världar, Kläder, mm...) Kan man döda vem som helst i spelet? :D Är det värt att köpa? Finns det många fiender? Tar det lång tid att installera? Sa jag köpa det???
  17. Skaffa en bra MP3, inte en dålig. mitt tips. :bah:
  18. Om du drar till "Temple of Time" så lär du dig en ny låt...
  19. Låt: Gerudo Valley Ocarina song: den som gör att man kommer till vulkanen
  20. det var rättså länge sedan jag spelade ocarina of time och nu har jag glömt bort hur man får den röda dräkten så man kan vara i vulkanen och i "Fire temple" eller vad det nu heter. Kan nå'n snälla skriva hur man får den? jag är en beroende j*vel :visslar:
  21. Man kan ju göra massa roliga saker på Fable, t.ex: .......... MASSVIS!!!
  22. nix, det är det inte... :P
×
  • Skapa ny...