Hoppa till innehåll

Crys

Medlem
  • Antal innehåll

    1894
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Allt publicerat av Crys

  1. Det kommer komma flera expansion efter WOTLK men du kan inte mena att du tror att dehär är en av dom? Dedär är nån som har dratt ut några warlock skills och klippt in dom i paint.
  2. Haha ne , pallar inte gå in så mkt bara

  3. Ingenstans ;)

  4. har gör man SA-MP? Ladda ner clienten på http://sa-mp.com. Och lägg programet "SA-MP" i samma ställe där ditt SanAndreas.exe ligger (San andreas mappen). Se till att du har Version 1.0 på ditt GTA , för att kolla vilken version du har, gå till sidan där man klickar "new game" på singleplayer läget. Om du inte har version 1.0, ladda ner Downgrader http://grandtheftauto.filefront.com/file/G...der_Patch;74661 När du har version 1.0, Öppna SA-MP, klart.
  5. Gör det inte själv men kolla www.sa-mp.com :D vart går man in för att få sa-mp när man är inne på sidan? http://www.sa-mp.com/files/sa-mp-0.2.2-R2.exe
  6. Jag skrev 53 raders bakgrund :) Oj det skulle aldrig jag palla :PTror ni inte GTA Roleplay tappar nya användare för att bara registreringen är jätte jobbig :P Kanske, men det hindrar att 100 DM-noobs som inte kan något om RP kommer och förstör allt.
  7. Fråga nån hög level om dom kan hjälpa dig cleara en instance, sen ta upp allt och dissenchanta, då får du massa skill av att dissenchanta + massa mats.
  8. Tror han har ringt till deras kundsupport eller nått.
  9. Ganska bra att ha flera i PvP när man ska klicka på den snabbt så man kan trycka på 3-6 istället för att träffa en knapp.
  10. Varför skulle det inte komma till pc?
  11. Har installerat San Andreas - MP , laggt in den i rockstar folder och allt. Men när jag startar MP så kommer det fram en lista , så väljer jag en server och clickar connect, så öppnas GTA och sen klickar jag på new game, så stängs programet ner. Vad ska jag göra? EDIT: Har version 1.01 och man ska ha 1.0. Downgrade funkar inte, det står unknown version.
  12. Crys

    Ånej, Ett Virus.

    Tror inte det, man kan ju googla. Grejen är att man vet ju inte om programen som man gogglar är helt värdelösa eller inte, så tänkte fråga här.
  13. Crys

    Tryggpcverktyg

    Dedär ser ut som en lur-grej, det står att allt är gratis, så gör man en scan och då står det att man har typ 348 fel på datorn, sen ska man betala 30$ för att fixxa det. Stäng bara ner rutan när den kommer upp.
  14. En restodruid med bra HP kan vara nästan omöjlig att ta ner själv ibland, om dom lägger Rejuvenation på sig själv och går i bearform tar det flera minuter innan man tar ner livet, samtidigt som druidens team står o dpsar.
  15. Crys

    Grafikproblem

    Med vista borde du ha lite mer minne, kanske 3GB. Sen kan det vara bra och veta vad du vill köra high på.
  16. Crys

    Call Of Duty 4

    CoD har ett bra multiplayerläge , så om du gillar MP, köp det.
  17. Man springer och skjuter med en hunter tex. så kommer den följa efter.
  18. lol vafan skulle du behöva göra det för? det är pc vi snckar om ju Han menar om man ska köra till typ en konsoll.
  19. Crys

    Ånej, Ett Virus.

    Adware är inte bra längre säger dom flesta, att den har för många problem och sånt. Nån som vet något bättre liknande program?
  20. En av mina kompisar hadde en rogue med fullt blått gear och en epic offhand. Han körde med en mage som hadde halvt med epics och halv med blått, dom kom upp från 1500~ till 1800~ rating.
  21. Läs igenom denhär guiden. http://wow-pro.com/leveling_guides/james_a...ide_-_chapter_i
  22. Den redusar threat, helt onödigt i solo. Men 70 % chans att inte avbryta spells när man tar damage är bra, men bättre om man går OOF och lägger talent points på crit / damage istället.
  23. 13 dagar är inte så farligt, om man bara levlar och inte gör BG/instances så kan man lätt ta 70 på runt 10 days.
  24. Skulle ha laggt såhär istället, Burning soul är inte så bra om man inte raidar. För level 21: http://wowhead.com/?talent=oZxxMz
×
  • Skapa ny...