Hoppa till innehåll

Legenden

Medlem
  • Antal innehåll

    260
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Allt publicerat av Legenden

  1. Jag fick igång spelet utan errors eller fel vid installationen, kopierade över filerna från skivan och installerade spelet från HD, nu fungerar det som det ska utan några större problem. Tack för tipsen och hjälpen! Mvh: Legenden
  2. Seriöst! Har redan kollat. Mailat Codemaster och väntar på svar!
  3. När jag installerade spelet på min dator så fick jag ett par errors under installeringen, som en texture fil som inte kunde hittas, och med mera som inte kunde läsas från CD/DVD skivan. Vilket gör spelet nästan helt ospelbart. Vad kan jag göra för att få alla filer utan errors i installeringen? Snälla hjälp mig med detta, och notera att den inte är nedladdad utan jag köpte spelet för ca 2 dagar sen. Mvh: Legenden
  4. name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src=" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="385"></embed></object> "> name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src=" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="385"></embed></object> " type="application/x-shockwave-flash" width="425" height="350"> :lol: :lol: :lol:
  5. Legenden

    Skivproblem!

    Tandkräm har funkat för mig. Altså, tandkräm har jag prövat men det blev bara repigare av det. Men om jag lämnar spelet på gamestop, tyvärr har jag inte köpt spelet där utan på cdon, och där har de inget GP* som försäkrar mitt spel med en garanti. Ska lämna spelet på slipning hos en filmbutik som kan slipa det åt mig. Tackar för alla svaren, ska kolla upp allt och kanske försöka med tandkräm igen. :lol: (*GP= Game Protection)
  6. Det finns 30 blå mynt på de banor man kan välja shine, vid delfino plaza finns det 20 och corona mountain finns det 10.
  7. Legenden

    Skivproblem!

    Tack, ska kolla upp detta. Hur lång tid brukar detta ta? Hur länge måste jag vänta för att få tillbaka det?
  8. Legenden

    Skivproblem!

    Jo, läget är att jag har fått två repor i mitt GH:M nyligen. Jag hörde att mitt xbox började typ scratcha och låta annorlunda. Nu har jag repor på både insidan av skivan och de värsta ligger precis på kanten av skivan. Snälla vad kan jag göra åt dessa repor? Ge mig tips och tricks. Mvh: Legenden
  9. Håller med men det finns bättre spel som: 1. Super Smash Bros Melee 2. LoZ WW 3. LoZ TP etc. Men det går nästan inte att avgöra vilket som är bäst eftersom att de flesta spelen till GC är gudomliga, och helt oemotståndliga. Att det nästan inte går att sluta spela. :wub:
  10. Vilka saknar du då? Då syftar jag på vilka banor du saknar blå mynt på :) Tja jag saknar på alla utom Pinna Park, Pianta Village, Mount Corona och Delfino Plaza. Ett tips kolla walkthroughs på youtube, funkade för mig!
  11. Du kan alltid skaffa denna bra datormus, köpte en sådan för typ fyra månader sen. Fungerar mycket bra, ett värt köp! http://www.ace-case.com/ Klicka dig fram till MLUC100 eller MLUC250! Mvh: Legenden B)
  12. Jag tycker att båda spelen verkar bra, gillade Uncharted 1 men äger själv inte ett PS3 spelade hos kusinen, men Assassins Creed 2 tror jag kommer att slå bäst av dem. Först av allr, ettan var riktigt bra och karaktärerna var genomarbetade som tusan, grafiken slår Uncharted hårt enligt mig! Mitt svar blir Assassins Creed 2 här! Bästa spelet
  13. Legenden

    Bärbar Dator!

    Hejsan fuskare! Jag behöver en ny dator och vill ha lite hjälp av er. Letar efter en bärbar dator som går att spela spel som COD eller battlefield 2! Ska även kunna användas vid surf och annat! Inte för dyr eller för billig, nånstans i prisklass mellan 5000-7000kr! Mvh: Legenden
  14. Hur menar du? Om du öppnar det allra första Prince of Persia spelet tror jag att du ska ha Sands Of Time till både GBA & GC och koppla ihop GBA med GC för att spela det inga punkt här!
  15. Legenden

    Datorproblem!

    Du har inte övervägt att det kan vara virus? Eller har du någon anledning till att tro att det inte kan vara det? Vista brukar visserligen ställa till med en hel del, dock tror jag inte så är fallet den här gången. Jag frågade min lärare som är ganskla kunnig på datorer och enligt honom så är det ett virus. Ska försöka ta bort det i helgen!
  16. Legenden

    Datorproblem!

    Hello! Behöver hjälp med vad som kan vara fel på min dator. Helt från ingenstans får jag en crashdump eller en bluescreen, när jag typ arbetar med en läxa. Ibland när jag tom. spelar GH3. Men det vanligaste problemet jag har just nu är att så fort jag gör något på datorn så startar den om sig och hamnar vid uppbootningen. Där startar den inte! :( Snälla hjälp mig! PS. kan bara gissa på om att min hårddisk håller på att dö eller nåt. Vet inte om det kan vara för att jag har Vista!
  17. Du skriver i fel forum, han snackar om hur man fuskar på GC versionen inte mac-versionen. <_<
  18. Modern Warfare 2 blir det, eftersom att ettan var sjukt kul!
  19. Vad är det för frågetecken efter den sjätte banan på varje värld och hur låser man upp dem? Mvh: Legenden
  20. Legenden

    Left 4 Dead

    Har tänkt skaffa det men tror inte det är lika kul om man inte spelar via xbox LIVE. En snabb fråga, kan man spela 2 personer local i en campaign? utan LIVE Mvh: Legenden
  21. Jag fick en achievment från assassins creed värt (tror jag) 20gs, kommer inte ihåg namnet på den. "Eliminated all of your targets whit full synchronized energy bar" Prefect party game 20gs Burnout Paradise "PLay a party were every player scores in every round" Måste ha varit något fel, för jag spelade mot min bror och vann alla omgångar :lol:
×
  • Skapa ny...