Hoppa till innehåll

Reger

Medlem
  • Antal innehåll

    30
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Allt publicerat av Reger

  1. Galnaste och mest idiotiskt helt klart Dirty Sanchez. Roligaste är dock Viva la Bam... eller Jackass när man inte sett alla program.
  2. haha! Allt går som tippat... Rätt resultat men fel målskyttar, nöjd endå :kung: I morn så tar Anaheim hem det! Väntar dock med tips förrän imorn. B)
  3. Ottawa reducerade!.. skit också.. .visserligen trodde jag de skulle vinna senast (som det blev) för att sedan förlora två raka... Hur som helst. Ny match i natt. svårt att tippa, men hoppas att Anaheim tar det här nu... 3-2 till Anaheim. Påhlsson och "the finnish flash" x2 målskyttar
  4. De jag är bättre på... Det vill säga: Spanska, Engelska och idrott
  5. Reger

    Youtube Ljud!

    Nej.... ? Vet inte om detta är 940220 problem men för min kompis så fungerar alla sidor och dator som vanligt med ljud.. Men just youtube fungerar inte ljudet...
  6. Kom igen! Det är ju Final! och ingen verkar bry sig? <_< :o Kanske onödigt med dubbel post.. men men. 2-0 till Anaheim... Vänder Ottawa? Inte en chans, Anaheim tar revansch från 2003 finalen... Påhlson är kung! Vad tror ni?
  7. Reger

    Youtube Ljud!

    Hon har samma problem fortfarande, så jag står hjälplös... Men förhoppningsvis så kan någon hälpa dig och min kompis :)
  8. LOTR soundtrack. The Breaking of the Fellowship...
  9. Ni som har gjort det, kan ni inte dela med er vad som hände och vad ni gjorde så blir nog tråden intresantare :) Jag försöker återkomma med något att skriva, ska bara minnas tillbaka i fall det har hänt.
  10. Reger

    Youtube Ljud!

    Min kompis har samma problem... Och det är inget skämt vad jag har förstått, han behöver hjälp av folk...
  11. Vart är George Cloney? Vart är Ewan McGregor? Men visst, förstår. Det är omöjligt att få med alla...
  12. Håller med om att Finland var bra, men Serbien vann helt rättvist, alla var enade. Serbien fick minst en poäng av alla länder... Sedan kan man diskutera om 2-10 placeringar var rättvisa... Där var det bara öststater som man inte ens förstod varför de deltog...
  13. Beatles - Abbey Road för 12 kronor, köpt i Kina :lol: men den är äkta, tro det eller ej...
  14. Det kvittar hur de var i grunserien, det är spelet i slutspelet som gäller... Buffalo har nu förlorat två raka hemma matcher... tyvärr, tyvärr, Ottowa tar det där.
  15. Finland var ju för bra eller? nja jag vet inte. De hade dock en kraftig refräng... Sedan var ju Frankrikes underbart att skåda. Det var en skämt låt som var BRA, det lyckades ingen annan med... Ukraina? KOM IGEN! Sedan håller jag med att Moldavien var bra, men hon sjöng väl lite väl falskt för att få vinna. Blir så sur på att alla grannawr röstar på varandra, även oss här uppe i norr. HUr ska detta räddas? Nästa år vinner väl Montenegro... Aftonbladet Hyfsad artikel, håller i alla fall med. Sovjet upplöstes för att få fuska i Eurovision....
  16. Dålig inledning för tipsen... Buffalo - Ottowa = 0-1 Detroit - Anaheim= 1-0 Jag tror dock fortfarande på Buffalo och Anaheim i final.
  17. visst är det sorgligt... hockey säsongen över. :(
  18. Usch, varför just Ottawo också? ;) jaja, Devils skulle nog ändå få spö av Buffalo i semin. Buffalo går lätt till final, svårt att se att de förlorar två raka matcher mot Rangers, och Ottawo blir nog relativt lätt. Hoppas de får revansch sedan 1999 finalen.
  19. Ska praoa på Röda Korset de kommande två veckorna. Jag ser väldigt fram emot det... typ... Hyfsade tider dock. kl 10.00 till 15.00 Ska sortera kläder och packa upp en massa skit...
  20. Usch, nu sitter man lite nervös. tre och en halv timme kvar tills nedsläpp. 3-1 i matcher till Ottawos farvör. Men Devils har vänt förr. kanske kanske, Men man kan bara hoppas. Heja devils friskt humör H...... orkar inte mera.
  21. Face to face skulle i alla fall jag uppskatta att bli dumpad, ett sms eller Msn är väl inte så värst... Så man ska altså inte säga: "Det är inte du, det är jag" =?
  22. Dags att tippa? :) Jag tror i alla fall så här: Detroit - San Jose 3-4 San José är lätt det underskatade lag som är kvar... Det vinner de på. Anaheim - Vancouver 4-3 Anaheim har Pronger, Neidmayer och Sellane. Vancuver har Luongo och näslund... Nej det räcker inte. Vancuver är för ungt. Western blir stenhårt! Lite lättar här... Buffalo - New York Rangers 4-1 Buffalo gör det enkelt... New Jersey - Ottawa 4-2 Ett namn och ett ord räcker. Brodeur och EGG-line (Elias, Gomez och Gionta) ... Och Parise... B)
  23. Jadu, svårt att säga. Båda lagen har inte så mycket rutin. Och efter lyssnat på New Jersey Devils - Tampa i natt så är jag mer tveksam till vem som hamnar i final. Jag tror i alla fall San José går till final. De möter där Devils eller Buffalo. Och det blir ett Eastern lag som vinner. Alltså Devils eller Buffalo om du inte visste.
  24. Skrev här med min gamla andvädare, skrämdes av vilka jag valt. Uppdatering nu. Målvakt : Martin Brodeur, Johan Hedberg. Två veteraner, Brodeur som första och Hedberg en grymt bra andra målvakt. Backar: 1: Scott Niedermayer , Henrik Tallinder 2: Niklas Lidström , Tomas Kaberle 3: Brian Rafalski , Dion Phaneuf En god mix av offensiva och deffensiva backar i varje backpar. Forwards: 1. LW: Patrik Elias C: Sidney Crosby RW: Martin St. Louis 2. LW: Marian Hossa C: Scott Gomez RW: Alexander Ovechkin 3. LW: Paul Kariya C: Saku Koviu RW: Temmu Selanne 4. LW: Sean Avery C: Daniel Briere RW: Cam Jansen Vad vore ett lag utan en riktig checking line som alla hatar! Till och med jag hatar dem, speciellt Avery. Men men. Detta lag skulle nog vinna Stanley Cup. B) Jag är det enda lag som har en checking line, det vinner jag på.
×
  • Skapa ny...