Hoppa till innehåll

NintendoMuppen

Medlem
  • Antal innehåll

    242
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Allt publicerat av NintendoMuppen

  1. WW är ju inte direkt så jätte skön spelkänsla i. Det är ganska tråkigt med ett stort fet hav och det där när man ska leta efter kartan är ju bara så tråkigt. Man har helt enkelt, enligt min mening, tagit bort hela Zelda känslan i spelet. Om du inte har spelat Zelda förut, som du säkert har, kan det vara ett kul köp. Jag tycker det nya verkar grymt så jag kan verkligen rekom3endera det.
  2. http://www.juegomania.org/Tecmo%20Cup%20Soccer%20Game/fotos/nes/0/832_c/Caratula%20Tecmo%20Cup%20Soccer%20Game.jpg Detta fotbollsspelet är bäst
  3. kolla i sims mappen. I mappen som heter "data" lr någonting sånt. Där finns bland annat en mapp som heter skins och där lägger du alla dina skinsfiler.
  4. självklart, om jag hade haft råd
  5. jag får väll säga paper mario
  6. Jag tog samma gubbe som jag har som avatar alltså Link
  7. vad har du för brandvägg?
  8. om man har orginalet är det ju nästan ingen mening med att ha det på dator. Enda andledningen att ha på dator är att det går att spara var man än är och på olika slots och så går det att spola. (har det själv)
  9. Har kollat igenom på nätet hittar inget till det iaf
  10. vilka uppdrag är det du inte klarar
  11. tycker iaf de andra é lite för stora
  12. Skriv in detta fusk när du har pausat: L, Svart, Höger, X, Vänster = Gratis pengar Black , Upp, Y, Ner, R = Låser upp alla objekt
  13. kanske inte mycker till fusk, du kan gå in HÄR och kolla ifall det nätt och ha OBS! det är på engelska
  14. NintendoMuppen

    Gta Fusk

    Han menar förmodligen GTA VC
  15. NintendoMuppen

    Gta Vice City

    har letat på massa fusk hemsider hittar ej något penga fusk men det finns kanske någon trainer till spelet som gör så att man får pengar. Om du vill ha en trainer till GTA VC kan du gå in HÄR.
  16. Jag har sett det på reklam, men jag tror inte jag kommer tycka det är så roligt. Det verkar alla fall coolt.
  17. NintendoMuppen

    Årets

    Av de spelen som man får välja, väljer jag Halo 2
  18. ja har en trailer till GTA VC. Den funkar så att när man trycker på: F5 - Oändligt men liv F6 - Oändligt med armor F7 - Oändligt med skott F8 - Bilen kan inte sprängas F9 - Normal läge Jag hittade trailern HÄR. Lägg den bara i den mappen där du har instalerat spelaet.
×
  • Skapa ny...