Hoppa till innehåll

MrGameOver

Medlem
  • Antal innehåll

    56
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Allt publicerat av MrGameOver

  1. Jepp, du ska döda alla. Och någon av dem har pengarna. Och det sista uppdraget innan man kommer till Stad 2, heter "Are You Going To San Fierro". Jo, men hur många uppdrag UNGEFÄR har jag kvar från där jag är nu? 10-15? s*tan, trodde jag snart var klar. :o Måste man göra uppdraget med tjejen för att komma vidare, eller är det "extra uppdrag"? wtF men jag är ju vid the truth nu, och jag har inte ens gjort klart tjejens alla uppdrag? Aja, kan väl inte va klar?
  2. Jepp, du ska döda alla. Och någon av dem har pengarna. Och det sista uppdraget innan man kommer till Stad 2, heter "Are You Going To San Fierro". Jo, men hur många uppdrag UNGEFÄR har jag kvar från där jag är nu?
  3. Hur långt har jag kvar nu ungefär när jag är vid där man ska köra med en kärring och råna 4 ställen, och så rånar några andra butiken först, så man måste köra i fatt och skjuta dom?
  4. Hej! Vet någon vad som är det sista man ska göra innan man kan komma till stad 2 på san andreas? Jag är på lowrider comp uppdraget just nu, och tar över lite lila områden.
  5. Annars måste det väl bara gå att rensa memory cardet lite?
  6. Hej! Någon som kan ge mig en utförlig beskrivning på kontrollerna till san andreas till pc? Alltså var ska man klicka på tangentbordet för att olika grejer ska hända, tex. för att sikta, ändra riktning på kameran, osv osv Riktigt tacksam för hjälp, min syrra snodde manualen och eldade upp skiten medans jag var i skolan för att jag "råkade" elda hennes läxa igår. :o Första gången jag spelar
  7. MrGameOver

    Gratis Godis

    Hej! Detta är en riktigt seriös sida, där man får gratis godis. Man klickar på lite reklam, värvar medlemar, jag ungefär som stinkbomberna, men mycket lättare att skaffa godiset. Jag vet 52 st som har fått sitt godis (!) så det är en seriös sida! Dessutom, reggar ni er där, för ni två godisgrejer extra, bara för ni reggade er på min länk! Dessutom om 12 st reggar sig idag, kan jag vinna ett Xbox 360! <----- Skaffa Gratis Godis! =) Sätt igång direkt! :D Mvh Game
  8. Tja! Jag är medlem på en sida, där man får stinkbomber, genom att värva osv. Men skit samma, det behöver ni inte veta iaf. Men jag har en länk för UNIBET: Om ni reggar er på UNIBET genom den, och sedan laddar ert UNIBET konto med valfritt antal riksdaler, så kommer jag få 10 stinkbomber, och ni 500 kr extra på UNIBET!!! Allt bara för ni använde min länk och hjälpte mig! :D Och för Betway: Använder ni betway länken, så får jag 5 stinkbomber, och ni 500% upp till $5000!! Allt öfr ni hjälpte mig även här. :D Så somsagt, reggar ni er någon gång på något av det, skriv då här i tråden, så ska jag tacka er på mina bara knän. :) // Jojje (MRGAMEOVER)
  9. Jag bjuder 500 k... Men isåfall vill jag ha gubben före ni får pengarna! Vill inte bli scammad på 500 k.
  10. MrGameOver

    Travian

    Chriso, jag tyckte jag kände igen det namnet, och kom nu på att jag var med i den skit alliansen som du är med i nu förut. xD
  11. Coolt. Sitter han och kollar på 100 tusen account samtidigt? =P
  12. Men palla seriösa klaner. =P Med egen hemsida och allt.
  13. 1. kan jag svara på iaf. Du blir bannad på den gubben du har boten på, (antar jag) och om dom kommer på dina andra gubbar bannar dom väl dom också.
  14. Men varför kan dom int ta in medlemar härifrån? Onödigt att gå in på deras hemsida.
  15. Varför det? hur kul är det att säga till sina kompis, eller någon annan: Jag har full wishard (g) som jag snodde av en i level 40 som hade arbetat i ett halvår för den. Jag tycker iaf att det är hemskt taskigt och osportsligt att scamma, även om inte jagex ser det.
  16. Kolla in www.tip.it/runescape/ där finns hjälp till alla quester.
  17. vad är c lobs? 1000 lobs elr?
  18. Jag kan joina, dock är jag bara online på runescape fredag lördag nu på sommarlovet, men övriga dagar är jag aktiv som få. =) Jag är level 53, och level 47 i mage, men jobbar på det. Håller på att fixa full wizhard (g). Får jag joina? Jag lovar att vara mer aktiv efter sommaren. Nickname är Orckiller198
  19. Kan inte dom som har 999 mill ge mig 1 mill? Jag skulle skrika av glädje. Men det är klart ingen ger bort en hel mill.
  20. Men det kan inte vara nån som har så mycket. Det går inte tjäna så mycket. Vad skulle dom göra isåfall för att tjäna 999 mill?
  21. Men det borde inte finnas nån som har över 1000 mill. =P
  22. Är det nån särskild strenght level man behöver för att joina?
  23. Det värsta jag har gjort är att scamma en gubbe på lite mjöl. =P Men det värsta jag blivit scammad på är ett rune 2h. Men jg har ett nytt nu.
×
  • Skapa ny...