Hoppa till innehåll

Fality

Medlem
  • Antal innehåll

    1304
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Allt publicerat av Fality

  1. Fality

    Pingen Går Upp

    Torrentar du samtidigt som du spelar?
  2. Väldigt underskattad. Är väll dock mycket tack vare att bandet själv inte gillat låten och t.o.m. ångrat den. Är väll ungefär samma dilemma som med don't tread on me som jag tycker är en sjukt bra låt men de har inte heller aldrig spelat den live heller :( . De hatar låten för att de var tvungna att göra en "radiovänlig" låt i sista minuten. Jag tror att texten refererar till situationen.
  3. Fality

    E2400hd Och Ati 4830 :(

    Kör med samma skärm på ett 8600GT utan problem. DVI -> VGA adapter från grafikkortet till VGA på skärmen. Kör på 1080p och 60Hz
  4. Var det därför låten inte kom först då eller? :( I Sveriges bidrag var det massa brus och problem med volymen. De var ju inte riktigt anpassade för hennes opera. Jag tror inte att det påverkade resultatet så mycket då de flesta har hört låtarna 2-3 gånger. Med andra ord tror jag inte att det skulle gå särskilt mkt bättre för Sverige.
  5. Reparera skadade filer med OS skivan.
  6. Älskar när Lars kommer in med trummorna på Orion. Så enkelt men ändå så j*vla perfekt.
  7. Var det därför låten inte kom först då eller? :(
  8. Jag stör mig på dig.
  9. Kan vara helt borta nu men jag tror att det finns adapters för router portarna.
  10. Finns program för det men du kommer troligtvis inte kunna skapa en exakt kopia, utan det lär bli väldigt rörigt med konstiga filnamn.
  11. Beror på i vilket sammanhang.
  12. Fality

    Thepiratebay

    TPB är lika olaglig som google. TBP fildelar, google ger information som dom helt klart inte kan stå för till 100%, i värsta fall kunde man kanske nämna google som uppmanar till fildelning, men det är ju en själv som söker på tex. the piratebay, och dom visar resultaten för att det finns en hemsida som heter så. Och att den säkert nämns i flera diskutioner. Utveckla ditt argument! Någon tillverkar pistoler lagligt. Någon köper en pistol och dödar någon. Någon annan köper en pistol och skjuter på burkar. TPB = Tillverkaren FILDELARE (OLAGLIGT) = Mördaren FILDELARE (LAGLIGT) = Burkskjutaren Vem begår ett brott enligt dig? PROTIP: Mördaren Ditt tänkande är fel.Säg såhär att först tillverkas vapnet (torrenten, kan vara laglig med t.ex sina egna bilder, eller olagliga) av en random person. Sedan sätter han upp en bild på den på en "Köp och sälj"-anslagstavla i en affär för att folk ska kunna se hans vara. (Affären i detta sammanhanget är TPB). Med hjälp av annonsen som sitter på anslagstavlan kan folk kontakta han om dom är intresserad av varan. Det som sätts upp på "anslagstavlan" har inte TPB något med att göra, det är saker som kommer från random personer som satt upp sin "annons". Att sitta och kolla alla miljoner "annonser" som sätts upp är omöjligt för TPB, och bör inte straffas för att ha erbjudit en sådan pass bra tjänst. Utan varje enskild indivit ska ta på sig ansvaret att man följer regler och lagar. Om vi säger att någon snuskgubbe sätter upp en lapp i Coop Nära på anslagstavlan om att han vill träffa några minors. Är det Coop som ska få ta hela smällen då bara för dom erbjudit folk att sätta upp annonser gratis, eller tycker ni polisen ska arrestera snuskgubben så han får sona för sina brott? Det var så jag hade tänkt för början bara att jag förmulerade det lite dåligt.
  13. Fality

    Ny Dator.

    AlienWare :lol:
  14. Som ForlorN sa så brusar det då ljudkortet störs av olika signaler (kan vara saker inuti datorn). Du kanske kan lösa det genom att köpa ett ljudkort som inte är integrerat.
×
  • Skapa ny...