Hoppa till innehåll

YoBoiii

Medlem
  • Antal innehåll

    8
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Allt publicerat av YoBoiii

  1. YoBoiii

    Diablo

    Aha, hehe...nu känner man sig riktigt dum :rolleyes:
  2. Enligt mej så ska du hoppa upp på bilens tak med cyckeln å hoppa så mycket som möjligt på taket tills Ballas idioterna blir rädda å drar!
  3. Det kommer komma på Nintendo 8-bit å Sega LÄTT!!!! Jag har Sega å väntar på Battlefront 3, den ska fanome komma på sega!
  4. Jag har en Sorc lvl 89, fast den fick ja av nån främling :P men annars har jag en paladin lvl 83 tror jag, men ja spelar me en druid lvl 21 just nu...
  5. Jag kan denna sidan som jag förrut skaffade diablo trainers, hacks osv. Du kan hitta alla möjliga diablo 2 grejor att ladda ner gratis, rätt så bra sida ---> http://www.d2sector.net/ (dom förklarar hur saker å ting ska andvändas där)
  6. YoBoiii

    Diablo

    När jag är inne på battle net i Diablo 2 lod så ser jag ofta en annons om Diablo: moon of the spider det verkar som något nytt, vet inte exakt hur det e, har aldrig riktigt kollat upp det men du kan goggla å försöka skräpa ihop lite info om det iallafall :)
  7. Joo, du har nog rätt, men ja stör mej ändå...latmaskar...
  8. Jag har xbox och fattar inte varför det bara går ett spela 1 player på det i Call of Duty 3 medan i xbox 360 så kan man köra 1-4 player. Asså varför är det så? Varför gjorde dom inte 1-4 på xbox också!! Stör mej som tusan, såg fram emot att spela det me min brorsa... <_<
×
  • Skapa ny...