Hoppa till innehåll

UBER1337FAGX

Medlem
  • Antal innehåll

    41
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Allt publicerat av UBER1337FAGX

  1. T - Prata G - Gå in i baksätet. (Varför jag skrev T också? Jo, du vet inte hur man pratar ingame, eller så verkar vara för dum för att fråga om knappfanet ingame...)
  2. Texterna måste laddas externt ju, och när jag skriver in computer.swf?text1=blablabla så visar den bara en vit ruta.
  3. Lär dig SQL. Eller så använder du nån skitig generator som t.ex http://wow-v.com/weaponcreator.php
  4. Du skulle alltså vara med i VFH menar du? Nejdå.De skickar inte grupprunks mail.
  5. Hej där. Jo, nu är det så att jag försöker använda flash på en sida, den fungerar utmärkt i IE, men dock syns inget i FF. Koden: <OBJECT codeBase=http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=6,0,0,0 height=480 width=650 classid=clsid:D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000><PARAM NAME="_cx" VALUE="15346"><PARAM NAME="_cy" VALUE="11509"><PARAM NAME="FlashVars" VALUE=""><PARAM NAME="Movie" VALUE="computer.swf?text1=text1 &text2=..............%20%20&text3=text2%20&text4=tex3&text5=Poison | AcidSpy | BuMP1NG "><PARAM NAME="Src" VALUE="http://www.beepworld4.de/hp/flash/intros/computer.swf?text1=Team aCiD home.&text2=text4 %20%20&text3=text5 %20&text4=text6 &text5=text7"><PARAM NAME="WMode" VALUE="Window"><PARAM NAME="Play" VALUE="-1"><PARAM NAME="Loop" VALUE="-1"><PARAM NAME="Quality" VALUE="High"><PARAM NAME="SAlign" VALUE=""><PARAM NAME="Menu" VALUE="-1"><PARAM NAME="Base" VALUE=""><PARAM NAME="AllowScriptAccess" VALUE="always"><PARAM NAME="Scale" VALUE="exactfit"><PARAM NAME="DeviceFont" VALUE="0"><PARAM NAME="EmbedMovie" VALUE="0"><PARAM NAME="BGColor" VALUE=""><PARAM NAME="SWRemote" VALUE=""><PARAM NAME="MovieData" VALUE=""><PARAM NAME="SeamlessTabbing" VALUE="1"> >----> XXMITNICKXX <---- <p></p>> <embed src="><PARAM NAME=" VALUE="fullscreen" scale="exactfit"> </embed> Jag antar då att jag använd fel kod, men eftersom den ladda texten direkt ur koden så blir det rätt knepigt. Några idéer?
  6. UBER1337FAGX

    Min Första Sida

    Som ett första försök, visst, rätt bra. Fortsätt läsa på. @Fab wtf?
  7. Eller så sparar du pengar och köper detdär nya 3100-något från ATI.
  8. Anser du att jag inte heller kan stava och gnäller? Som hitsugaya sa, så syftar jag absolut inte alla. Dock är majoriteten dem som inte kan stava, gnäller och rövslickar.
  9. Då måste jag bara posta följande; http://image.bayimg.com/maiggaabl.jpg - http://static.pici.se/pictures/GXjOJXrum.jpg Det är IT-chefen på bild. Och hans lösen var ju som sagt ******
  10. Hahahaha. Aftonhoran kan ta sig i Arslet. De tar mig aldrig. Tänk er sitta i rätten. Herr <efternamn>, du har blivit tillkallad till rätten för att ha skickat grupprunks mail genom Aftonbladets webmail.
  11. Ja lol, nu sitter de och darrar där. Tyvärr spoilade admin mitt spridnings-försök, och grupprunks mailet. lol. I varje fall, detaljerna går att hitta på flashbacks sida. Stig upp till kamp mot aftonhoran! Edit: Vafan! Var ni tvugna att byta min fina titel på tråden.
  12. Nej.8800 laddar snabbare bl.a vid low-res spel. Dock är ditt ATI-kort inget som verkligen behöver uppdateras. Duger (mer än) bra.
  13. Javisst! VFH slår till igen. Var faktist inne på mailen i en kvart eller så före den IT-ansvarige med OTROLIGT dåligt lösen tog ner hela j*vla mailservern. I varje fall, här ett mail som vi skickade runt till folk på Aftonbladet; "Anders Gerdin" <[email protected]> wrote: > (Spoilat pga grovt) (Spoilat pga grovt) Skrattar som in i h*lvete just nu. Sprid kamrater, sprid!
  14. Samma här. Samma här.Nu är forumet fyllt av en j*vla massa 10-12 åringar som inte kan stava och gnäller om absolut allt. Sen när en mod/admin kommer så skall det rövslickas. (Ja, jag har inte varit registrerad länge, men detta är inte mitt första konto. Det första skapades jävligt länge sedan.) Förövrigt var det otroligt mycket bättre förut.
  15. Som tack för TV3s UNDERBARA..host... underhållning under dessa ohärliga 20 år, så har våra vänner i VFH mixtrat lite. http://img215.imageshack.us/img215/3336/hackedac7.jpg Edit: Beffo var visst nere, laddade upp sugiga imageshack.
  16. Man kan inte säga det så.Då skulle man säga något i stil med "En förkortning, LOL!" vilket är åt h*lvete.
  17. Om nu jorden skulle utplånas, vad i h*lvete skulle man göra med pengar på en annan planet?
  18. Jag ser bara ett ord. Förövrigt - rätt bra, den engelska texten var lite långt ifrån vad man hörde ibland dock.
  19. Du ska inte ta ett datorpaket på komplett, utan delar och bygga upp den själv.
  20. 720 är något bättre än 420. Dock kan du med hjälp av Dell's bygg-det-själv skit få den till lika bra nivå, för samma pris. Väljer du 420 bör du lägga på några tusen för att förbättre grafikkortet och för att köpa en skärm. Väljer du 720 bör du inte uppgrade något direkt, rätt schysst, men rätt dyr.
  21. Det beror delvis på processorn. Men i tanke på att spelet kräver 64mb grafik korts ram, så tror jag inte det suger så mycket av processorn, så jag tror att du lär kunna spela på högsta grafik.
  22. UBER1337FAGX

    Ardamax Keylogger

    mx1.hotmail.com är fel SMTP-server. Du behöver den rätta hotmail smtp-servern. mx2.hotmail.com är den rätta, dock har jag för mig att du måste betala för att komma in på den. Använd en yahoo adress eller dylikt(smtp.mail.yahoo.com - yahoo.com - inte .se)
  23. Att snabba upp CPUn så att den går dubblet så snabbt som den ska göra, lär göra mer skada på din dator än på CC hostarens dator.
×
  • Skapa ny...