Hoppa till innehåll

Frezze

Medlem
  • Antal innehåll

    11
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Allt publicerat av Frezze

  1. Funkar inte alltid med Limewire och DC++, men oftast med torrent...Jag var hög på socker när jag skrev guiden... :D
  2. OMG! :lol: Poison <333 Han svajjar ju rätt gött
  3. Men den läser sig ju in i explorer när man försöker ta bort den :rolleyes: Ska testa det nästa gång ;)
  4. Frezze

    Mailadress

    Klart att det går... jag har ju [email protected], men det betalar jag även 60SEK/året för... :rolleyes:
  5. Well duh... Men hur tar du bort filen när explorer är avstängt då? :huh: Vet du ett sätt att göra det så är ju det mycket enklare än detta :lol:
  6. Frezze

    Mohaa

    Du är för dålig för att kasta sten :( Jag bara sprang skicksack och hoppades på det bästa...
  7. Men! Men vad om filen använder processen "explorer.exe"? Då finns det mer eller mindre inget enklare sätt en detta ;)
  8. Goddagens! :rolleyes: Ni har säkert som mig, laddat ner en fil, film, bild eller låt som inte har funkat och sen när ni ska ta bort den så står det att ett annat program använder den filen! :angry: Men frukta icke! CMD is here! Tryck upp Start-menyn, klicka på Run/Kör, skriv i CMD. http://i189.photobucket.com/albums/z117/frezoria/untitled.jpg Nu ska ni bara leta upp filen! Med hjälp av kommandona "dir" och "cd" så söker ni er fram genom datorn! Låt oss säga att denna fil ligger i en mapp som heter Downloads, C:\Documents and Settings\Andreas\My Documents\Downloads http://i189.photobucket.com/albums/z117/frezoria/untitled2.jpg (Sen letar ni er bara fram till rätt mapp) Sen väl i Download-mappen, så skriver ni "dir" för att få en lista över filerna, sen skriver ni "del filnamn" (i.e. del "Fronda - Rullar fram") Tips: Räcker med att ni skriver "fron" sen trycker på TABB. ;) del "Fronda - Rullar Fram" http://i189.photobucket.com/albums/z117/frezoria/untitled3.jpg Hoppas att det hjälpte någon! :lol:
  9. Sök bara på "basstest", sprängde min subwoofer på det viset <_<
  10. Hmm... Din avatar har redan löst det åt dig :lol: Om du nu har köpt spelet, så är det nog inte olagligt att ladda ner spelet via TPB istället för att installera om allt igen...
×
  • Skapa ny...