Hoppa till innehåll

Sai

Medlem
  • Antal innehåll

    61
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Allt publicerat av Sai

  1. Sai

    Jogga/springa

    räknas armhävningar (100st om dagen) som en "mag träning" ? jag är allvarlig. och med 100 st om dagen menar jag såhära 10 armhävningar, vila i 20 sek sen 10 armhävningar sen vila i 20 sek. osv. tills jag gjort upp tills 100 INNAN JAG LÄGGER MEJ PÅ KVÄLLEN!
  2. Sai

    Jogga/springa

    inne i puberteten? svar: kom in i puberteten när jag var 10år... när jag var 10,5 år började jag också få hår under armarna ... nu e jag 13,5år ._.
  3. Sai

    Jogga/springa

    Aaah men nu börjar många säga att jag e spinkig. Vad menar dom med "spinkig"? Frågade några, då sa dom ... "Dom menar att du typ e vältränad och stark och så men har en ... typ... en liten rund, mage där det är lite fett som laggt sej." f*n vad oskyst sagt :/ nää nu känner jag mej skit liten ... lågt! Ja nu kanske jag blivit smal igen och så, lite nöjd förutom magen .. den är sådär lite ... ja.. jag kan erkänna att jag ganska mycket , eller iaf mycket fett som lagt sig på magen och brösten :/ Det börjar bli hängpattar snart jue -.- Hjälp mig! Att gå ner i vikt får mej att käna mig smal och sånnt, låren är inte lika feta och sånnt men magen känns precis likadan som innan! HJÄLP, HUR FÅR JAG DET OCH BLI SUPER SMALT VID MAGEN? PS: Att springa hjälper nästan bara att gå ner i vikt och bränna kalorier, situps regelbundet hjälper inte specielt mkt. (har hållt på i 1år med situps och sprungit regelbundet i några veckor, och har fått några magrutor som synns, men ibland så hänger fettet över dom, så dom inte syns, ibland när jag inte ätit mkt skit på några dagar ser man dom tydligare och bätte, och brösten sitter mer nära varandra och hårt annars brukar brösten vara lite hängiga!)
  4. Hej! Köpt en CREATIV ZEN Mp3 spelare (1GB/299KR) men iaf.. Det står att när man ska ladda Batteriet ansluter man den till datorn via en USB sladd och låta den ladda i 2-3 timmar. Men det står också att när den lysser RÖTT så betyder det att den bör laddas. Just nu har jag lagt in den så att den laddar men den lysser bara rött. Sen var det en till fråga: Det står på paketet att man ska använda SERIAL koden, men hur då? Jag fick ingen cd elle ngt, bara instruktionsböcker och själva mp3 spelaren med USB sladden. Just nu använder jag den bara normalt utan någon serial eller ngt men det står att man ska använda Serial koden innan man använder mp3 spelaren... och den funkar bra :S OMG O_o FATTAR NOLL! Ska den lyssa rött när den laddar eller ? Plz help me ._.
  5. Sai

    Jogga/springa

    en fråga: har hört att man inte ska äta efter klockan 20:00 för att allt man äter då inte förbrukas och blir till fett. Gäller det även om man äter frukt? Åt apelsin och klemintin igår klockan 21:00 xD
  6. Sai

    Nickelodeon...

    idag på morgonen när jag startade digital-tv'n så var Nickeldeon på danska/norska... hur byter jag tillbaka till Svenska igen :S Det hände min kompis också men han vet inte hur man får tillbaka till svenska :S Har Telia Digital TV 27Kanal paketet :S hjälp!!
  7. Sai

    Jogga/springa

    Jaha! Ok. Så jag slipper tänka, "nu ska jag inte äta denna apelsinen, det räcknas dom småätning -.-" x]
  8. Sai

    Jogga/springa

    Hej! Vet att jag gjort många trådar för att gå ner i vikt .. och det värkar visa bra resultat! Gått ner 3-5kg på att jogga 3 gånger i veckan och sluta småäta. Väger just nu: 60.6kg Längd just nu: 176.5cm 1: Jag brukar springa 3 gånger i veckan.. hälst tisdag, onsdag, torsdag ca 1.5km. 1.5x3= 4.5km per vecka! Och då springer jag allt jag pallar, och det kan hända att jag saktar ner farten några sekunder men senare kör jag hårt igen. Jag brukar springa runt 17:00-18:00 tiden, runt 1 timme efter att jag ätit! Vad jag brukar äta varje dag efter skolan är typ två makor (nyttiga! 25%Fullkorn) med Mjukost och gurka på. Efter det brukar jag skala en apelsin och käka upp. Men efter jag joggat eller sprungit.. och duschat... blir jag så himla sugen på typ en till macka och lite dricka. Är det fel, att bara ta en macka då, typ 1 timme efter man tränat då klockan är ca. 19:00? För om jag vill klarar jag mej tills frukosten på morgonen, för jag brukar lägga mig kl 22:30. Utan att känna mig hungrig, bara lite sugen! 2: Att småäta frukt t ex klemintin, äpple , päron eller apelsin, t ex när man sitter hemma och har tråkigt och är lite småsugen på frukt ... är inte det som att "SMÅÄTA" annat sk*t? För jag har ju hört en massa med att sluta småäta, och jag har slutat med att småäta godis och sånnt, äter inte godis över huvud taget längre! Så.. om jag småäter frukter (max 2-3 om dagen) minskar det riskerna att liksom bli smalare? Eller ska jag vänta tills jag ska äta riktig mat, och äta det som typ en efterrätt? Plz svara på mina frågor, och ja, jag vet!, Jag e super jobbig, snälla stå ut. Tack o hej :) :D Annan info: Skolans slinga c.a 1.3km fick jag 5min 50sek på, Idrotts läraren sa... MVG tid i 9an (:
  9. Sai

    Steam Acc ...

    damn , :/ ayya .. men finns det inte någon "sida" där man kan fixa ny gratis? :bah: :D eller är det olagligt? :s
  10. Sai

    Steam Acc ...

    Hej! För typ 1år sen eller något blev jag bannad på cs 1.6! Det var en kompis som ladda ner ett program som hette Något med "f" "verison 8.0" ... kommer inte ihåg men iallfal så var det ett fusk program när han spelade så bannades mitt acc :( och nu undrar jag.. om jag formaterar om datorn (ska ändå göra det nu när jag har massa onödiga saker som tar plats) och sedan skapar ett NYTT acc när jag ska installera Cs/Steam .. kommer bannet gå bort då? Vill också säga att vi precis fått vårt nya bredband från telia (8mbits), innan hade vi Universal Telecom (0.5mbits) och då kanske "ip" adressen ändrats .. vi har även ny modem+router... Plz svara ._.' bye
  11. Sai

    Telia Digital Tv

    ok allt funkar nu hos mej förutom bilden, eller TV'n kanske e för liten för man ser inte hela skärmbilden, mycket syns inte. Jag vet inte hur man får det och bli "4:3 format" , testat med inställningar på digitalboxen och inget händer, testat även med 16:9 Wide... ._. Hur får man det o bli normalt som tv-skärmen?
  12. Sai

    Telia Digital Tv

    för att vi redan kan detta och allt har vi gjort som det ska. - det e bara dom som är så efterblivna och inte installerar det hos sig, asså det e inget jag vet om men dom har inte grejat det hos deras firma eller ngt -.- hatar det! altid är det ngt med telia! innan skulle vi ha 24mbits så kunde dom bara skicka 8mbit/sek men ändå så står det på räkningarna 24 <_< :angry:
  13. kom till temat nu förf*n <_< :angry: sjukt jobbigt att läsa alla j*vla kommentarer om en person och skriva vilken person man gillar, kan ni inte bara visa bild på personen eller -.- =O själv har jag ingen favorit!!
  14. Sai

    Telia Digital Tv

    har haft det nu på i flera dagar, och idag sa dom att det skulle hända imon, men det skulle ignetligen installerats idag!? bLIR GALEN!! :@ den 30/8 skulle det funkat igentligen. nu är det liksom 3 månader senare, 27/11 ... och dom sa att det skulle ta MAX 2 veckor :angry: :huh: just det, jag tror inte vårt bredband är anslutet till första telejacket... and i dont even care -.-
  15. Sai

    Julklapp

    Önska dej en cp grymm mobil så du kan smygfilma alla i skolan med dina kompisar, och smygfilma i gympan, omklädningsrummet som alla jäkla fjortisar gör i vår skola. >_<
  16. Sai

    Telia Digital Tv

    aha okej, men när jag snacka med kundtjänst sa dom att det kopplas in under dagen ... så det kanske kopplas in i eftermiddag, och då blir alla prickar gröna av sej själva (laddas..)... Fast just nu är det bara en gul prick, alla andra svarta... en gång var det 3 gula prickar, men vi fick ett nytt Tv-kort för några dagar sen eftersom den vi fick först inte skulle vara vår igentligen. Omg hoppas de funkar :o
  17. Sai

    Telia Digital Tv

    Hej! Vi har beställt digital tv med 8mbits bredband från telia.. idag ska vår digital-tv funka.. jag har satt in allt rätt (vill bara lägga till att jag använder en annan Internet kabel än den vi fick för att den var för kort!). 1: Vad är "första telejacket" för något? Vi fick med en lite telia nyckel som man skulle fixa något med, men vi gjorde aldrig det >_> , men bredbanden funkar 100% normalt ändå ._. 2: Jag har hört att det ska komma fram prickar på tv rutan, och just nu är det 5 prickar som är svarta, en av dom har färgat sig i gult... jag stängde av TV'n men lät digitalboxen vara på .. så dom kunde "laddas", men det värkar bara som inget rör sig, vet någon hur länge detta kommer hålla på!? 3: Bör man starta om modemet eller något? ._. TELiA SUGER >>>> Remind that, men eftersom det var 1 år gratis digitaltv så tog jag det, btw.. eftersom prickarna komm fram på tv rutan betyder det väl iallfal att allt är rätt inkopplat osv. va?
  18. Sai

    Olagliga Saker

    peach ice, sluta spamma eller skicka dubbelpost! det e ju sjukt jobbigt. själv har man väl snattat ett par gånger, och sista gången fick polisen tag på mig, jag var 11 så inget hände :o , dock fick jag gå till socialen en gång så frågade dom mej massa frågor, om jag hade kompisar och sånnt. sen bajsa dom snett på det, puuh. det var en Yugioh kort packet som kostade 149kr jag stoppa ner i fickan -.-
  19. Sai

    Killar Sminka Sej :o

    håller med iPod.. jag tycker inte det är sådär super vackert med svart runt ögonen, men alla har sina stilar :P :D
  20. :meddum: undrar du inte vad alla fjortis tjejer, och alla små läskiga 10 åringar som nu för tiden springer runt med en string trosa som syns ovanför byxan där back, och 11åriga fjortis tjejerna som står vid koridoren och kollar vem som har störst BH så att deras bröst ska se stora ut, undrar om dig när du går där med två pinsama föräldar? omg.. :huh: hata fjortisar :o
  21. haha men man vet ju inte hur man ska använda en rakhyvel eller vad det heter :o , och så är det stor risk att skära sig ._.
  22. vad glad för det, under armarna fick jag när jag var 11-12 :o Det e sketa jobbigt, just nu önska jag att jag kunde raka bort allt, vågar bara inte.. det e ju hur mycket busk-hår som hälst, och sen har jag några små prickar som växt ut (tror det är för jag är alergisk mot något, vettefan men jag tål typ inte deoranter , men skit i de nu...) .. så ifall jag rakar på en av de hära små pluttarna kanske det sprutar med blod :o
  23. Sai

    Spel Omslag

    Här är en grym sida! har nästan allt... http://cdcovers.cc ( obs, när du kollar på spel/film/cd omslaget så ser det litet ut i internet, men när du "sparar som.." till skrivbordet typ, så blir kvaliten skit najs och den blir jätte stor, som värkliga covern i butiken, och så finns det olika verisioner av vissa covers t ex om vi säger GTA SAN ANDREAS PS2, så finns det GTA SAN ANDREAS PS2 SPANNiSH och GTA SAN ANDREAS PS2 USA och GTA SAN ANDREAS SWE... välj då Swe , om du inte hade fatat det xD
  24. Hmm.. i skolan har vi en slinga (den är 1300m).. Jag , gjorde allt jag palla .. sist i oktober eller september, för att springa den på tid. Mitt bästa resultat nu i september-oktober är 5min 32sek , mitt sämsta är 5min 49sek. Många i klassen kom runt 6min-11min och som är vältränade. dock var det två stycken i klassen som kom några sekunder före mej , men dom är ju super väl tränade karate snubbar! ja.. ungefär 5min 32 sek , allt jag pallar.. på 1.3Km slinga.. (vill tilläga att det kan finnas uppåt bakar som gör det jobbigare på den slingan också :o och det kan hända att jag stannar och vilar i någon sekund och sen fortsätter, för att inte dö xD
×
  • Skapa ny...