Hoppa till innehåll

Azade

Medlem
  • Antal innehåll

    28
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Allt publicerat av Azade

  1. Azade

    Min Portfolio

    Tack för all najs respons! Med rollovers vad menar ni då? För att texten på menyn är inte en "text" utan bilder med text som jag har lagt en "map" på. För att rollovers kan man bara göra på länkar som är gjorda av text, men jag la till det på alla andra länkar jag hade på sidan så tack för tipset. Det ser mycket bättre ut. Kul att du gillar min Sasuke bild, enligt mig så är det min bästa. :D Okej, tack för tipset. Fast jag funderar på att göra om hela designen men det får bli när jag lärt mig lite mer om Java och php, om jag lär mig mer det vill säga. Så antagligen så kör jag som det är till jag får tid att göra en v2.0, jag har ju ingen större press på mig eftersom antalet besökare på min sida fortfarande är ganska minimalt.
  2. Azade

    Min Portfolio

    Skulle vilja ha lite kritik på min första sida. Det är en portfolio för att på sätt och vis marknadsföra min artwork. Min Portfolio Sidan är gjord i Dreamweaver och Photoshop. Jag tänkte förbättra koden lite när jag läst på lite mer om php. Har också tänkt att göra om designen rätt så dramatiskt i en version 2.0 men det blir någon gång framöver. Kritik på min artwork uppskattas också :lol:. Alla bilder är gjorda i Photoshop med tablet.
  3. Azade

    Paint-bild

    grymt snygg :) Du kör inte med tablet eller? om inte så är jag grymt imponerad!
  4. Azade

    Mina Filmer

    Programmet är en freeware som heter Pivot Stickfigure Animator. Du kan hitta det här: http://www.snapfiles.com/get/stickfigure.html
  5. Samus så klart!
  6. Alla Zelda spel är typ 10/10. Så gott som alla spelserier som Miyamoto har skapat är legendariska.
  7. Kul program! :lol: Här är min. Lite insperation tagen från Momoko's stick pwnage
  8. Inte för att vara oschysst Fality men det finns ett bättre sätt en vad guiden föreslår. Starta Photoshop och gå in på Preset Manager som du hittar under Edit: "Edit > Preset Manager" När du har Preset Manager uppe så ser du alla brushes som du har valda under din brush meny. Välj då bara Load och leta upp brushen som du har laddat hem. Du kan även från Preset Manager ta bort och sortera om dina valda brushes.
  9. Om fixar en bättre dator så kolla in The Witcher, lite mer krävande än Oblivion. Det kanske inte är exakt lika fritt som Oblivion men det innehåller ändå otroligt mycket frihet. Det är dock ganska våldsamt och innehåller mer blod och mörker än Oblivion.
  10. Azade

    Nero 7

    Om du ska bränna en .avi eller .divx filer (eller liknande) så gör du så här: 1. öppna Nero Express (det hittar du från din start menu > Nero 7) 2. välj Data skiva (detta gör så att skivan inte spelas som en film skiva utan mer som ett minne, typ som ett usb minne alltså. t.ex om du sen öppnar en data skiva på en dator så kommer du få upp utforskaren med alla filer på skivan istället för att den bara spelar upp filerna.) 3. ställ in brännings hastigheten (default brukar duga) och bränn. Detta ovan skall du bara göra om du vet att din dvd spelare du ska spela skivan i klarar av dem filerna du bränner. Standard för en media spelare är avi, divx och ibland också lite mera avancerade format. Information om detta kan du hitta på dvd spelarens tillverknings sida. Om du ska bränna en Image fil. alltså en .iso (standard), .nrg (Nero Image file), .cue och .img: 1. öppna Nero burning ROM 2. välj Open från meny rutan och välj image filen du ska bränna 3. tryck Burn så bränns skivan Image filer är filer som du måste "mounta" på något sätt för att spela. Detta måste göras antingen av ett program som emulerar detta eller genom att bränna den, som du gör i Nero. När du bränner den så tar den upp hela skivan = du kan inte bränna om skivan och 100% av skivan fylls med data. Image bränning skapar en skiva som är väldigt lik film / spel skivorna du får när du köper något i affären. Om du spelar upp en Image skiva i en dvd spelare så kommer den dra igång filmen / filmerna direkt precis som en köp film. Tänk bara på att båda teknikerna ovan kräver en lite mer avancerad dvd spelare (som den på datorn eller en media spelare). Så om det är så att du har en gammal dvd spelare till teven och vill spela upp den så är det omöjligt. Hoppas att detta var till någon hjälp och att jag inte över förklarade det hela Just vill tillägga att om du ska bränna filmer eller annat kvalitet känsligt material använd DVD+R skivor, DVD+RW skivor funkar också men vissa spelare har svårt för dem. DVD-R skivor är det sämre kvalitet på, där av att dem är billigare.
  11. Azade

    Bra Bil Spel.

    Flatout? Du får typ extra poäng av att göra så mycket skada som möjligt på andra bilar och omgivningen samtidigt som det är ett ganska najs racing spel.
  12. Hur kommer det sig att ingen nämner Tomb Raider: Anniversary? det är ett grymt spel tycker jag, är det ens någon som har testat det?
  13. Azade

    Nero 7

    Vad är det för format du försöker bränna och vad ska du spela skivan i för spelare? (Dator eller Media Läsare)
  14. Ja som rubriken säger, är det värt att köpa "Classic Kontroll"? Kör just nu med Gamecube kontroll på minna Virtual Console spel och det känns rätt så torrt. så jag har några frågor till er som har en Classic Kontroller, eller ni som bara vet mycket om dem ;) Är den värt pengarna? (den är ju rätt så dyr) Är kontrollerna sköna på den? Man kopplar in den i Wiimote:n vilket innebär att den är trådlös. sant? Om man ska spela två på ett Virtual Console spel, kan en person ha Classic Kontroll och den andra en Gamecube Kontroll? Visst skriver jag jobbiga frågor? :lol:
  15. Jag undrar om någon vet något om ifall Nintendo kommer släppa en updatering på deras Internet Channel (Opera)? Har hört rykten om att versionen som är ute nu är en "Final Version". Som ni vet så stödjer Wii Opera "Flash Player 7", men det kommer man ju inte långt med.. tyckte bara att Nintendo borde updatera den någongång framöver och om nu det här rycktet om "Final Version" är sant så verkar det ju inte så troligt. Vill gärna veta, skulle vilja se en Flash Player 9 på Wii :lol: spela Flash Games (specielt sådanna man gjort själv) på Wii äger!
  16. Så vitt jag vet så finns det inga riktiga Rollspel till Wii än. Bara puzzel-RPG eller adventure-RPG likande. och som du sa så har du redan Zelda så det blir svårt. kanske Metroid Prime 3? Om du ändå vill ha något som man verkligen kan klassa rollspel så rekommenderar jag att du kollar på Gamecube fronten eftersom det fortfarande går att spela på Wii. Men om du har tid och vänta så kanske Fire Emblem: Radiant Dawn är något för dig? det släpps på Wii nån gång framöver och är ett Strategi-RPG. Jag finner föregångarna grymt kul eftersom det involverar mycket Storyline och Strategi, innehåller många RPG element som kraktärer som lvlar och använder vapen med mera, och att spelet fokuserar mer på att ha en instressant strategi front. Påminner lite om en annorlunda vertion av Final Fantasy i spelstilen. Det finns ett spel i serien till Gamecube om du vill ta min rekommendation om Gamecube spel, den heter Fire Emblem: Path of Radiance.
  17. Azade

    Gonors Mines

    Om det är Sumo Fighten med Goron Eldern du menar så gör du så här: Se till att equipa "Iron Boots" innan du accepterar utmaningen, och när matchen väl börjar så spamma bara A till du får han över kanten. Om du inte lyckas så bör du se vad du gör fel och komma på en teknik som funkar, han e rätt så lätt om man vet hur man ska göra. Om du mena mini-bossen inne i "dungeonen" som ser ut som en hulk i armor - typ, gör så här: När du kommer in på arenan så märker du att ytan du kommer slåss på är ett halt isblock som hänger över lava, detta betyder alltså att du kommer få ett svårt fotgrepp och att om du ramlar över kanten tar du skada, detta ska du använda till din fördel för att spöa bossen. Använd dig a "Iron Boots" för att på grepp medans du springer runt plattformen. Han har ett fåtal attacker som involverar att svinga armen åt dig, när han gör sig bered att slå använd en Spin Attack medan du är nära hans mage för att tvinga honom in i en boll form. När han är i denna form så attackerar han genom att rulla mot dig. Se till att du har "Iron Boots" equiped och gör dig redo och tryck till A när han rullar på dig för att ta tag i honom, precis som med Getterna i början av spelet. Kasta honom mot närmaste kant av arenan, ett kast kommer nog inte räcka för att få ner han i lavan så du får nog upprepa processen ett tag. När du fått ner honom i lavan 3 gånger så ger han upp. Hoppas detta hjälper.
  18. Fick spelet idag! Kan bara säg att det är en 5/5 precis som jag förväntade mig. Kan tyvär inte gemföra det åt er med andra GH spel eftersom detta är första jag spelar. Det ända jag ser negativt på med spelet är att jag hittintils inte har kunnat hitta någon Online Song Download tyvär, hoppades på att det skulle finnas. Tycker att låt listorna är okej, inga av minna personliga top låtar är med men några andra sköna låtar från bla Distured, Slipnot, Metallica och Iron Maiden är med. Uppskattar det totalt!
  19. Redan bokat det, gud vad jag längtar till på Fredag! :D
  20. är aldrig inne på svenska sidor om jag ska kolla spel nyheter. jag kör Gametrailer och IGN eftersom dem har bra video reviews och previews
  21. jo jag tänker också "skaffa" det precis på samma sätt som du, så fort jag hittar en PAL utan DRE vill säga. Får dock vänta till nästa helg, har inte tillgång till mitt Wii denna <_<
  22. Azade

    Kontroller Till Wii

    Jo som sagt ovan så måste du ha Classic Kontroller eller Gamecube Kontroll, men skulle vilja tillägga att Classic Kontroller är inte enbart till för Virtual Console spel. Fire Emblem Radiant Dawn som släpps snart kommer stödja både Classic Kontroller och Gamecube Kontroll, självklart kan du spela det med enbart Wiimoten (genom att hålla den horizontelt som i Super Paper Mario) men för att få en retro Fire Emblem känsla in i spelet så har dem lagt in support för Classic och Gamecube Kontroll. Förmodligen så kommer Nintendo göra fler Wii spel med den här funktionen i framtiden
  23. Kraid's Theme - Metroid Metal ( f'n, kommer få geek stämpel över mig nu!)
  24. Azade

    Dvd

    Kimen har helt rätt Om man kör med bara PAL och kollar up så att senaste firmware är säker innan man updaterar så löper man ingen risk, och hittintils så har som sagt Nintendos ända försök att stoppa Wii chippningen varit att ta bort två löd pinnar från senaste vertionerna av konsolen.
×
  • Skapa ny...