Hoppa till innehåll

Hajick

Medlem
  • Antal innehåll

    26
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Allt publicerat av Hajick

  1. Hajick

    Filma, Wii!

    f*n Julihann! Du sprider dig som ett virus! Jag stod ut med att du var i zelda gruppen och zelda forumet! Men att du måste förpesta alla andra forum blir för mycket! Hör nu din feta kärring! Varför flyttar du inte ditt feta arsle från stolen och jobbar av fettet!! HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA Och du CookieGun, så snällt av dig att villja hjälpa henne. Så meddela henne att jag skrev detta till henne!! Och en sak till ... f*n tror du att du kan lura folk att du är bra på engelska eller!? Du har säkert ett lexikon när du skriver! Du är mer svensk än jag är!! f*n du är ju störd! Tror du kan lura folk eller?
  2. TJENA PUCKOO!!! Din feta kärring! Hoppas du får ett olyckligt liv!!

  3. JUlEN ÄR SLUUUUTT! SÅ DÅ ÄR JAG TILBAAAAAAAAAAAAAAKKKKKSSS!! VAD SKA DU GÖRA? SÄGA STICK TILL MIG? DÅ BLIR JAG RÄDD WÄÄÄÄÄ WÄÄÄÄ HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA
  4. f*n vad tror du jag är? En idiot!? Det fattade jag såklart! Det var inte det jag menade för h*lvete! Men strunta i det ... jag frågade en som är mycket bättre på Xbox, en som liksom spelat sen han var 3 (fråga inte hur) han är liksom en nörd, (ingen illa menat) Love Cookie p.s Så ingen tror fel, han har liksom inte spelat "Xbox" sen han var tre utan nästan allt annat! (Xbox fanns inte då) Ja jag tror du är idiot!! Både du din engelska nörd och CT't tysonayt är störda! Och för f*n JULIHANN! Ska du för f*n plåga andra forum nu eller!! Du är ju för f*n störd och de är du faktiskt med dina två handikapp! HA HA! Håller aspbergen dig sällskap om natten eller!!! HA HA HA!! Föresten ... j*vlar vilket korkad ämne, tror du för f*n ingen har frågad den frågan förut eller!? Då kan du väll söka på det eller är du för lat din feta jävul!!! Synd att du kommer dö i fetma! Hoppas Prinsessan inte blir ledsen!! Ha, ha!! MMMMMMMMMMMVVVVVVVVVVVVHHHHHHHH FRÅN INTE JULIHANN!! HA, HA!! p.s Jag är tillbaks ... :evil:
  5. Titta så många som skrivit! Ser ut som om jag missat myyyyyyyyyyyyccccccccccccckkkkkkkkkkkkkeeeeeeeeeeeettttt!!!!!!!!!!! Ha, ha!!!!!!
  6. Snyggt jobbat!! Du fick mig spärrad från spadeIc´s sida!! Tror du det räcker eller?! Ha, ha! Hela internet finns kvar! Eller tror du att du kan hålla mig borta hur länge som hällst eller!! Ha, ha!! Tack så j*vla mycket ;: :bah:
  7. Inte mycket ... jag gillar bara att få korgade blondiner att gråta ... och vad för f*n vill du att jag ska svara på det?
  8. Vet inte ... det kan vara för att jag vill undvika att höra grannens barn skricka. Eller höra min lillebrors hot att han ska hoppa från balkongen om jag inte lämnar ifrån datorn.
  9. Snälla. Om du trodde du skulle kunna andvända det imot mig. Så är det för sent jag har hatat mig själv sedan händelsen på skolans bakgård 5 år sedan. Nu gör jag bara det bästa ut av det :D Det du!! Det undrar du va!! ... ärligt talat så vet jag faktiskt inte. Jag har nog inte så mycket att göra ... och det är ganska kul :D
  10. He, he! Det värkar som om hunden börjar bli agresiv! Matte borde nog kastrera honom snart. Ähh! Vad jag hatar mina inlägg!
  11. Vad kan jag säga?? Jo kanske :rolleyes: Jag undrar hur lilla princessan ska regera när hon ser allt detta. Hon kommer nog börja gråta. :) Om hon gör det så skulle jag vilja vara det, blondiner ser ännu mer korkade ut när de gråter!!! Och föresten Julihann du har nog märkt att jag "lånat" namnet Hajick från dina böcker. Det kanske inte var så smart att skriva om vilka namn som fanns i dina böcker eller hur? HA! Lung så fort jag hittat din hem nummer så kan vi pratas vid. Du har nog gjort misstaget att lägga ut det på internet någonstans :D Föresten jag kommer ihåg ett ord från din dikt jo Mörkret är ljusets skugga och jag minns också ett lende kan dölja ett brustet hjärta Jag säger detta nu!! Seriöst du skriver otriligt dåliga dikter!! MMVVVHHH Från stora mig :huh:
  12. HA HA! Princessan bor också i arvika!! HA!!!!!

  13. Konstiga värlmans bo!!!

    Ni är alla likadana!!

    HA HA!!!!!

  14. Ah faktisk. Hon är demprimerad för det mästa hon gråter sig själv till sömns ... det låter som ett lätt offer. Jag väntar tills hon fattar det!! Hon är redan ett misslyckat offer varför inte plåga henne mer?
  15. Ah faktisk. Hon är demprimerad för det mästa hon gråter sig själv till sömns ... det låter som ett lätt offer. Jag väntar tills hon fattar det!! Hon är redan ett misslyckat offer varför inte plåga henne mer?
  16. Fråga henne ... jag har en känsla att hon faktisk vet. He, he igentligen så vet hon inte. Hon sa fakisk själv att hon inte bryr sig om henne. Men som hon bad mig ska jag kalla henne vid namn istället för princessan. Så jag vet "Julihann" att ditt riktiga namn är Elin Eftersom hon skrev det på ett annat ställe där hon hade användar namnet Julihann. Jag ville ta kontakt med henne här, eftersom det är vad hon lever för nu. Hon har varken vänner eller fritidsintresse. Hon har två handikapp som hon föddes med och hon blivit mobbad och utfryst tack vardete det. Hon srkev detta på det förra hon levde för. En annan sida som hon förr alltid var inne på. Så lung lilla princessan, om ni någonsin möts så har jag en axel som du kan gråta på. Ha ha HAA! f*n jag börjar bli hungrig!!!
  17. Förlåt mig "zelda experten" jag borde väll sluta föremjuka folk och trakasera dom. Jag har väääääääääääääääääääääärkligen lärt mig en läxa nu. Tackar!

  18. Och titta!! En till nörd! j*vlar Princessan måste fått tillökning!! vad jag vill sägar är bara att jag vill bara visa vad som är mitt. Eller? är det värkligen vad jag vill?! He, he ok lilla mini-nörd hoppas du plockar upp skiten du lämnade efter dig!
  19. Så Mornie du tror att jag inte har kunskaper om zelda. He, he jag skryter inte om att jag är "zelda expert" som "någon" är nämd i den förra meningen!! Jag försöker inte dissa dig! Men om du slutar försvara Julihann så kanske jag sutar att skriva i zeldaforumet och till dig :lol: M ... V ... H Från ... inte prinsessan utan från mig!! Och Julihann om du läser detta, så även om du skrivit så snällt till mig om att jag ska sluta smutsa ner din trend, att skriva MVH i slutat av meningen. Så kommer jag inte sluta med det!!
  20. Lung lilla hund!! Jag fattar. Bara för att jag fattar betyder inte att jag måste visa det.

    Matte måste värkligen rasta dig mer, du lämnar ju skit överallt!!

  21. Ha!! Allas vän! princessans hundvalp kan tigga. Så gulligt!!!!

  22. Många vänliga hälsningar!! Många vänliga hälsningarMånga vänliga hälsningar!!! Men för h*lvete!! Måste du var så nätt och fin över internet eller!! FÖR DET ÄR DU INTE!!!!!!!!
  23. Men så smart lilla princessan är då!! Måste du störa alla eller!!! f*n vad korkade ni som är från värlmand är!!
  24. Titta!! Den kunliga princessan över nördarna umgås med sitt folk!! Jag är sååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååå ååååååååååååååååååååååååååå glaaaaaaaaaaaaad för dig :D Nördarnas drottning Julihann!!!!!! Hur brukar du skriva ... hum ... JO! MMMMMMMMVVVVVVVVVVVVHHHHHHHHH Från lilla ... lilla ... lilla mig p.s Jag ringer dig ... så jag skulle uppskatta om du gav mig ditt nummer. He, he inte för att jag förväntar mig något så!!
×
  • Skapa ny...