Hoppa till innehåll

Duali

Medlem
  • Antal innehåll

    834
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Allt publicerat av Duali

  1. Moonson, What ive done och about a girl
  2. WOW, jag drog One på Expert efter några timmars spel. Väärsta coolingen du är. Ja eller hur
  3. Tar all utom satch boogie, BYOB är inte så svår.
  4. Varför bryr du dig om de svenska fusksidorna då. Du ska köpa world tour för där kan du ju spela trummor bas och sjunga också. Låtarna är inte så mycket bättre på GHIII än GHWT
  5. Ofta what ive done på expert men inte the kill och beat it ens på hard
  6. Ja det funkar jag har båda spelen
  7. Du är en nub, GHWT är bäst Ska man spela gitarr, varför man nu inte skulle göra det, är GH3 enormt mycket bättre. Roligt att du kallade mig för noob förresten. Jag syftade på att man är mycket sämre som spelare om man spelar World Tour eftersom att det är mycket lättare. Sorligt, men du lyckades missuppfatta ett inlägg med två meningar, pinsamt. Men det är meningen att man ska spela i band med kompissar eller online eller själv på GHWT.
  8. Omogna unge >_<

  9. Ranken är ju om hur mycket pengar man har. Så om man köper går ranken ner. Andra om att du inte får nå pengar alls är att du kan ha ett fusk aktiverat. L01 Fail.... Jag har fortfarande rank 14 även om mina resurser är 10 000$ och jag tjänat in 35/40 000$... Ranken är hur mycket pengar du har tjänat
  10. GH2 Jordan GH3 Paranoid One Before I Forget GHWT Crazy Train Trapped Under Ice Sweet Home Alabama Anything Overkill
  11. Dålig smak :P Håller med... HUR F*N KAN DU TYCKA ATT BLONDIE OCH JIMI HENDRIX LÅT ÄR EN AV DOM FULASTE!?! Bra smak lol... Blondies sångare låter som en kvävd padda intryckt i en crackpåse på 2mm/diameter. Låter fördj*vla ful. Jimi Hendrix sjunger skitfult. Istället för att skriva att min smak suger..kan ni väl skriva vad ni gillar? (: Låt oss säga att vi bor i ett demokratiskt land och alla får ha sin åsikt, så , nu blev alla glada. Det var inte meningen att det skulle bli bråk men jag gillar allt annat än du gillar.
  12. Men jag spelar bara ghwt nu

  13. h*lvetes j*vla pissunge, du kan ju inte prata med han via min gb!!! Jag får massa onödiga mail av fuska.se på grund av det!

  14. Duali

    Nytt Spel

    Har tänkt på Fifa 09 och CoD 5
×
  • Skapa ny...