Hoppa till innehåll

monsterhunter

Medlem
  • Antal innehåll

    21
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Allt publicerat av monsterhunter

  1. Hej, det var så fullt så jag kan inte kommentera. Den där stenen har jag för mig om att du ska hämta en bombväxt där någonstans i trakterna.

  2. Vanliga eller azure? Ta det bästa vapnet du har med antingen hög raw, dragon eller fire. Gärna longsword eller hammare. Har du fortfarande problem kan du ju alltid kolla in youtube och sök efter lao shan lung guide och se om det är MHnoodels har gjort den, (han är jättebra).
  3. Man gör en egen gubbe och spelet äger!!!!!!!!!!! Men om du ska köpa det, köp monster hunter freedom unite. Det är som ett expansion pack. Det har allt som tvåan har men lite extra arenor och monster, anaars är det samma spel.
  4. Den finns vid ingången som man kommer till efter att man låtit en golem frysa ett place där det är tre fuel gel vatten fall. Har hittat varenda j***a sak.
  5. Om du är det jag tror du är så ska du hitta swing graple beam.
  6. Jag höll på att köra på en älg när det var kolsvart ute och var tvungen att lägga mig ner för att den inte skulle se mig, skit läbbigt stor älg ko efter parnings säsongen och hon kanske hade en kalv. :o :o Eller så var det när vi upptäckte en halv död mus koloni i vårt badrums skåp som börjat ruttna. HÄRLIG lukt.
  7. Måste köpas, förträfflig teknologi, men dyrt.10/10
  8. Sarias song äger, men jag blev fäst vid orginalet av Zelda, den här som är själva temat, och song of storms.
  9. Inte jag, tar för mycket ammunition och liv om man inte är duktig.
  10. Djungel för det mesta men stad och havs strider är också med.
  11. Hur klarar man sig förbi rhino när man är i oscorp eller vad det nu va för ställe med fyra gasbehållare?!?
  12. Har mohrs. Det är bra 9/10 lite lite banor.
  13. Jag tycker dom är bra och kul spel.
  14. Det äger hårt!!!!!! Så köp det, det är svårare en mohaa.
  15. Kasta granater och skjut på olje tunnor så sprängs den efter ett tag.
  16. Gå bara till stället där du hitta master sword. Stoppa ner det där du hitta det så kan du in i porten till temple of time.
  17. Tja har du det? I så fall har du hittat alla på någon bana? Om det är så finns det olika ställen ihuset där det står vad du fått.
  18. Ursäkta men det ska stå vedhög. Förlåt.

  19. Det huset som fäktmästaren Rusl bor i är det gömt ett svärd. Du tar dig in genom att använda wolf senses eller vad det heter. Du gräver dig in i huset bakom en stenhög.

  20. När du är på skeppet hoppar du bara stolpen bakom skeppet.
  21. Om ni är vid jättestora tårtan så ska ni bara gå fram till en skylt där det lyser lite. Tryck trekant så kommer det grejer vid tårtan som går upp och ner. Hoppa på dom så kommer ni till tårtan. Hälsningar monsterhunter!
  22. Hej, du ska va Lisa och avända buddha ställningen. Flytta maneter så man kan studsa på för att komma till nästa buddha ställning. Där ska du lyfta upp den elektriska ålen och i bassängen under Snorky king. Sen ska du bli Bart skjuta på måltavlan under Snorky king. Så ramlar han i och dör. Hälsningar monstehunter!
×
  • Skapa ny...