Hoppa till innehåll

fag

Medlem
  • Antal innehåll

    276
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Allt publicerat av fag

  1. Sniper ser mycket roligare ut i black ops :)
  2. fag

    Left 4 Dead

    Oh great, samma problem igen. I inlägget ovanför skrev jag hur jag fick det att funka, men kommer inte själv ihåg var man hittar egenskaper. Hjälp snälla? Och lås inte för bump eller något, har samma problem igen så...
  3. Som har dyslexi? Nej... Som, eh... Jag vill inte göra RS spelarna arga nu, så jag tänker inte säga det... Som är runescape addicted? Runescape freak? Runescape bawg?
  4. nej, men man laddar ner nåt från sidan sen kan man kolla på film på den sidan Så det är som Youtube fast med FILMER?
  5. fag

    Left 4 Dead

    Yess! Fick det att funka, for in på egenskaper och på drivutiner, sen uppdatera drivutiner sen sökte datorn efter drivutinerna själv :D Men tack för de Garone och Forlorn!
  6. Det stämmer inte.Om dem nu låg på 150k när dem släpptes.. så skulle dem haft gått upp 20m på 1 dag för att jag kollade priset dagen efter som då låg på 20m+. Min kompis kollade upp det direkt när de släpptes och dom låg på 200k. http://images1.wikia.nocookie.net/runescape/images/e/e0/Final_d_claws.png Bild tagen från Runescape Wiki.
  7. fag

    Erepublik

    Kan du engelska? Annars kan det bli svårt för dig att kunna spela ordentligt. Mm, hur länge är en dag på eRepublik i verkligheten? 24 timmar. Aww, så när man jobbat måste man vänta tills imoron? :[ Yes, men flytta till Sverige och regga dig på www.*reklam* (forumet) Måste väl bli lvl 3 först?
  8. fag

    Erepublik

    Kan du engelska? Annars kan det bli svårt för dig att kunna spela ordentligt. Mm, hur länge är en dag på eRepublik i verkligheten? 24 timmar. Aww, så när man jobbat måste man vänta tills imoron? :[
  9. fag

    Erepublik

    Kan du engelska? Annars kan det bli svårt för dig att kunna spela ordentligt. Mm, hur länge är en dag på eRepublik i verkligheten?
  10. fag

    Erepublik

    Gjorde just ett acc på erepublik och såg tutorialen, fast förstår fortfarande inte helt vad man ska göra, någon som kan komma med en snabb sammanfattning vad spelet går ut på / vad man ska göra?
  11. Men alltså, att det inte byter sida när man byter bild?
  12. D Claws låg ju på något mellan 200K-400K när de släpptes ut.
  13. Som bilddagboken?
  14. Ja, du kan skaffa VIP om du bor i Finland.http://www.fuska.se/forum/index.php?act=UserCP&CODE=95 Är det... vad heter det nu igen... Månadsavgift? (?) :o
  15. fag

    Left 4 Dead

    Argh, vill få det o funka! Vill spela BF2 o L4D o alla dom spelen :( Funkade inte med 64, har inte 64 så.
  16. Kan man skaffa VIP om man bor i Finland? :o Btw, är det för sen att få gratis..? :o Med.Nr : 77654
  17. Waaaat, bor i Finland men kan se den för de? :s OnT : tyckte den var lite för lång, och inte så speciellt bra heller, vet dock inte vrf xD
  18. :) OnT : Han är ju för fan tuff ju :P
  19. "Yipikayey, motherfucker" - Die Hard
  20. fag

    Left 4 Dead

    Näe, väljer 32, fast kan testa 64. [EDIT] Funkade inte..
  21. fag

    Left 4 Dead

    http://www.nvidia.com/Download/index.aspx?lang=en-us GeForce 8M drivers. Kan du länka till någon nerladdning? Jag gjorde ju nyss det. :_ Så alltså det är bara att trycka på search , och ta den som kommer upp? :_ Product type: GeForce Product series: 8M Operating system: Ditt operativsystem Language: English ( US ) Search -> Tanka Gjort de säkert 10 gånger nu , funkar inte. Efter att den installerat något skit och det börjar komma upp något nVidia installation så kommer det upp en error ruta, skrev det i ett av mina inlägg.
  22. fag

    Left 4 Dead

    http://www.nvidia.com/Download/index.aspx?lang=en-us GeForce 8M drivers. Kan du länka till någon nerladdning? Jag gjorde ju nyss det. :_ Så alltså det är bara att trycka på search , och ta den som kommer upp?
  23. fag

    Left 4 Dead

    http://www.nvidia.com/Download/index.aspx?lang=en-us GeForce 8M drivers. Kan du länka till någon nerladdning?
×
  • Skapa ny...