Hoppa till innehåll

conne11

Medlem
  • Antal innehåll

    8
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Allt publicerat av conne11

  1. dåligt att det bara är för members men annars är det bra!
  2. tibias grafik suger jag röstade lätt på rs jag spelade tibia ett tag men jag tröttnade på en dag man blir spy färdig på grund av deras grafik! man måste ju f*n säga vad man vill köpa och sådant fattade bara att om man ville prata skrev man hi tibia= this is for SUCKS!
  3. jag har aldrig testat bounty hunter vad gör man?
  4. värld 119 är gjord för fist of guthix men den är offline hela tiden är det fel på min dator eller är det så för alla datorer i så fall var håller man till nu? vilken värld?
  5. mina föräldrar vet att jag spelar rs och dom vet vad det handlar om och det är ej från 13 år nu det har uppgraderats så man kan vara hur ung som helst! :P Om det hade vart från 13år skulle man väl kunna raportera för det? Men det kan man inte!
  6. jag har aldrig provat runescape classic jag fattar inte hur man loggar in det står bara något som jag inte fattar kan någon säga vad det är för fel??? :angry:
  7. Det är värt att vara member i alla fall om man betalar med kredit kort annars är det dyrt! Hoppas att det inte blir dyrare att vara member när grafiken uppgraderas! WOW är skit dyrt!!! Kostar typ 100 spänn i månaden! Palla betala det man betalar över 1000kr om året! Det var vad jag vill säga och jag tycker helt klart att det är värt att vara member på RS!
  8. Jag är member och jag tycker inte att det är dyrt alls! Det är bara dyrt om man betalar via telefon man ska betala med kredit kort!!!
×
  • Skapa ny...