Hoppa till innehåll

Meteora97

Medlem
  • Antal innehåll

    32
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Allt publicerat av Meteora97

  1. Jag skulle tycka det var fränt om GTA V utspelade sig iden namnlösa stan i GTA 2. Fast den stan ska vara Carcer City i Manhunt som också är av Rockstar Games, den är omtalad i GTA IV ex. kolla i polisregistret på internet så ser du att några kommer från Carcer City. Vissa som blir påkörda skriker: You drive like you came from Carcer City!!! Också ska man kunna åka bil till Liberty City, Vice City och San Andreas, med 30 (Verkliga) minuter motorväg emellan.
  2. Hydra är fan omöjlig att få ut ur hangaren där den spawnar efter "Vertical Bird"- uppdraget, VTOL-funktionen gör den omöjlig att köra ut, när man väl fått ut den så får man inte stopp på skiten, jag åkte in över Area 69 och blev nerskjuten. :lol:
  3. Välj din favorit Ozzy Osbourne-låt! Skriv namn och album och lägg upp en länk var man kan höra låten. (Black Sabbath-låtar räknas inte) Facing Hell från Down to Earth. :evil: OH YEAH!
  4. Kom ihåg när jag blev skjuten av en snut i TBoGT, jag hade sktilite liv kvar så jag dog. Men jag hade en shotgun i handen som sköt när jag föll i backen, så ser jag snuten som sköt faller ihop och dör! Han blev träffad av en förlupen salva shotgunkulor.
  5. 1 uppdrag och 1 random person :)
  6. Ha! Att jag inte tänkte på det direkt! Kan man få Alzheimers innan 20?! :rolleyes:
  7. Jamen ge fan i gratis och tala om var jag kan modda spelet!!!!
  8. Hitta en jäkligt kul sak, far ut med Roman, (Vad spelar ingen roll) spring upp i Playboy X loft, kuta som fasicken och hoppa till byggnaden intill, kolla sen på Roman! LOL!
  9. Hej! Nån som vet hur jag kan gratis modda mit gta 4 till xbox 360 utan att ladda ner en massa program som kostar pengar. Om nån vet så SVARA!!!!!!!!!!!!!!!!
  10. Kanske en 150-200 fordon, vill ha tillbaks följande: 1: Regina. 2: Gamla Banshee. 3: Hermes. 4: Kuruma. 5: Civil Buffalo. 6: Gamla Patriot. 7: DeLuxo. 8: Polisbilarna som fanns i Las Venturas, 80-talets polisbilar var mycket vackrare. 9: Glendale. 10: Savannah. 11: Tank. 12: Stora jetplan, jumbojetar. 13: Cyklar. 14: Traktorer. 15: Spökbilar, fast inte som San Andreas, mordiska som vill döda en!
  11. Skulle va najs om man spelade i USA och Kanada, med omnejd som typ Hawaii och grönland (Det ligger ju så nära Kanada) Också ska det vara easter eggs som typ gömda grottor och kanske en svävarplatta med ett hopp på typ två mil upp i luften, fatta vad fucked up ens bil ska bli hoppa ner där! Och om man åker för långt in i ingenstans typ i en skog, berg eller öknen, så försvinner kartan och man kan inte kolla i startmenyn, man är vilse! Man ska kunna bomba städer! Typ om jag släpper en bomb över Vice City så blir det helt dött där i 10-20 verkliga minuter! Inte en kotte! Och om man går vilse i en skog så blir det läskiga ljud och allt blir dimmigt! Så kan man se läskiga gestalter gå förbi och djävulska skratt! Och spökbilar!!!!
  12. 1: Skaffa en fet SUV, sen försöker du ramma andra bilar från sidan, om ett tag så kommer gatorna att se ut som en katastroffilm! 2: Gå till andra huset (Det som man får när första lägenheten brinner upp) Mittemot där står ett psykfall och svamlar om himmel och helvete (Bokstavligt talat. 3: Gå till huset ovanstående, hoppa upp på garderoben där, om inget häder första gången, försök igen några gånger, sedan får du en överraskning! OBS! Hoppa bara upp från sidan. 4: Gå till Playboy X loft, döda en eller två poliser på gatan, sedan flyr du upp i lägenheten, stå sedan och snipa poliser på marken! Dom kutar runt yra höns! 5: Skjut med RPG i marken, och se hur högt och långt du flyger. Du kommer dock dö... 6: Hoppa ut framför en bil med SMG, RPG, shotgun, pistol eller automatgevär, tryck på avtryckaren när du blivit påkörd och håll in! 7: Ordna trafikkaos på nån motorväg! 8: Ordna trafikkoas på nån motorväg, sen spränger du skiten! 9: Slå på alla taxibilar du ser! (Inte med basebollträ, för att undvika polis) 10: stå och Snipa på en byggnad där poliserna inte kommer åt dig!
  13. 21 kHz, shit tror min skalle sprängdes! :cry:
  14. Stort Metallica-fan! Men Master of puppets får mig att tänka på atombomber och världens undergång, :huh: PGA att jag lyssnade på den när jag läste om Hiroshima. KATABLAMM!!!!
  15. Linkin Park In the end, bra låt, jävligt bra video. Men Metallicas är inte så pjåkiga, "The day that never comes" den videon säger mycket negativt om krig, bra FUCK THE WARFAIR!
  16. Nobody puts Baby in the corner. Dirty dancing
  17. Här diskuterar vi HEAVY Metal, jag är ett stort metalfan och lyssnar på det varje dag, FAN TA ALLA DESSA EMD, ERIK HASSLE BÖG BÖGSSON ETC ETC!!!! Nån mer som gillar metal, för mig är Dio, Metallica och Black Sabbath aktuella. (Den är jäkligt bra) :gitarr:
  18. 1 Man ska börja i liberty city, sen till Vice City och därifrån till San Andreas. 2 Det ska va småstäder och byar mellan städerna. 3 Det ska vara en fet motorväg mellan, men plan är också tillgängligt. 4 Alla bilar som fanns i 4:an ska va i Liberty city, de som fanns i GTA Vice City ska va i Vice City, ( Dock lite nyare.) och de från SA ska va i San Andreas. 5 GTA 4 grafik. 6 Man ska typ ha både kniv och basebollträ samtidigt. 7 Så många bilar som man får in ska kunna va i garaget. Eller att man kan motorcykel mellan bilarna på P platsen, nånting som jag saknade i 4:an.
  19. Har STORA problem med the Sims, 2 och 3. När jag ska köra sims 3 så ska man ha minst 128 MB grafikkort med stöd för PixelShader 2.0 står det på fodralet. mitt grafikkort är mer än 128 mb men var finns detdär förbannade pixelnånting 2.0? Och i 2:an så ska man ha nå directX9 grafikadapter, det tycks jag ha för det funka förut, å säger datan att jag inte har det? vad är fel? :thanks: for help!
  20. Volvo PV 544 B18! XD Nä, men i GTA blir det..... Patriot den är så förbannat kul å köra när man klättrar över små Stratums och Vigero:s!
  21. HAHA! Roman chaufför är så jäkla härlig! När jag spelade igår så ville jag till en hemlig bil uppe i Leftwood ( I Alderney, längst upp på en liten grusväg i buskarna bakom ett gammalt garage, finns en s.k Sultan RS, en asbra bil.) i alla fall. Han körde mej dit och var förbannad som f*n hela vägen. Och det roliga var att han hade fått hela Liberty City Police Departement (LCPD) efter sig. När han släppt av mig så mummlade han nåt om "This is the point, when normal customers pay!" När jag hade klivit ur, så ser jag att han kör ut i skogen och ner för ett stup! Så åker hela LCPD efter! LOL!
  22. Hallå i stug... öh... siten... khrm... hehe... äh jag har ett problem, det är nåt uppdrag åt Phil Bell då jag ska ta en lastbil och köra med den till Charge island där en massa Ryska drogsmugglare håller hus. då ska jag ta mig till en båt där drogerna finns och förstöra den (tror jag) men Phil dör ju hela tiden, han ropar: ¨Hold tight to me Niko!¨ Och springer in i nåt garage eller nåt och jag följer efter och pepprar ner drogsmugglarna. Men det står alltid att Phil dör och jag förlorar skiten, vad gör jag för fel??
  23. Du kanske hade kraschat in i muren som blockerar broarna mellan Bohan/Broker/Dukes och Algonquin, jag gjorde det det en gång och det gick så jäkla fort att jag inte visste vad som stod på, man får fem stjärnor direkt och hinner inte tänka!
  24. Hej! Nu är det så att jag skulle vilja köpa GTA San Andreas till mitt Xbox. Om ni har/känner någon som har det till salu i Umeå eller Holmsund möjligen Sävar så hör av er! Är beredd att betala upp till 300:- och skickar ej pengar i förskott. Mejla helst till [email protected], kollar inte mejlen så ofta så det kan ta ett tag innan jag svarar så ni vet. Ring helst inte. OBS! Mitt Xbox är inte chippat så bara original spel gäller. Hör av er så fort ni får reda på nåt. //Meteora97 Meddela mej när ni skickar inlägg så jag vet om ni har nåt.
×
  • Skapa ny...