Hoppa till innehåll

smile55

Medlem
  • Antal innehåll

    29
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Allt publicerat av smile55

  1. tjo jag behöver hjälp med en sak på mobilen eller inte mobilen utan kontantkortet... jo, jag undrar hur man tar bort "kompissingnaler" från sitt nummer (comviq) folk inkl jag tröttnar på låten som spelas när man ringer till en och HATAR den nu och måste få bort den XD ngn som vet hur?
  2. tjenare! om DU vill ha hjälp med GTA LCS så skicka ett PM till mig så ska jag ge er min MSN så att ni kan skicka ert save. så här gör du: du skicka att pm till mig och skriver att du behöver hjälp med en mission T.EX. "shot the messenger" men jag måste nog köpa vapen till vissa missions... sedan när jag e klar så skickar jag tillbacka filen. PS. ENDAST ETT SAVE FRÅN EUROPA!!!
  3. jag har 2 nu den ena är IN THE END MED LINKIN PARK och den andra är WITHOUT ME MED EMINEM
  4. tja! jag undrar om jag kan få någons serial number till adobe photoshop elements 7.0? behöver!!!
  5. alla linkin park låtar men mest "in the end" med linkin park :P
  6. jag och min kompis brukar sätta super lim på skolans alla dörrhandtag + kasta in Stinkbomber på vissa ställen i skolan :P och ta ut luften ur däcken på en lärares bil och den sista, repa rektorns bil och skriva en lapp där det står "förlåt för repan" :P haha det är skit kul lovar!!!
  7. vilken är din favorit rock? min är linkin park såklart! lyssnar på Spotefy hela tiden:P
  8. tackar hittade en som funkade men den har man inte helikopter på så... och jag kan inte installera Cheatdevice för att jag inte har verision 2.7 m33 om det var så det hette. och jag kan inte downgreada för att jag har psp lite och på den kan man inte öppna recovery menyn...
  9. jag undrade hur man loadade den för att det inte fungerade inte hur man laddar ned det för att det har jag redan gort! man man kan väll försöka googla på det också Har du lagt den i rätt mapp och är det rätt region på gamesave:et??? BTW, lär dig skriva för f*n! rätt mapp men vet inte om det är rätt region på den, men ska kolla om det finns en svensk!
  10. jag undrade hur man loadade den för att det inte fungerade inte hur man laddar ned det för att det har jag redan gort! man man kan väll försöka googla på det också
  11. har redan kollat = funkade inte men kan dubbelkolla :P jag hittade en = jippi MEN! det går bara och ta bort den inte och spela på den = loada HJÄLP PLEASE!!
  12. hej alla psp spelare! är det någon som har en 100 % klarad GTA liberty city sparning? isåf, skicka. går inte på fuska? skicka med hotmail eller MSN :P hotmail : [email protected] skicka så fort ni kan :P
  13. jag har WII tema annars så har jag nog
  14. jag menade fixa köpa kostar skit mkt!

  15. sorry, ska sluta göra avatarer nu jag antar att mitt program inte duger... kanske ska köpa photoshop:P

  16. jag har inte googlat fram bilden! men om den fanns med på google också så förlåt mig då!

    nästa gång ska jag kolla om den finns på google! så är du nöjd nu?!

  17. smile55

    Hypercam 2 ++

    nej, inte som jag vet men om du vill kan jag fixa en länk till dig med hypercam2 om du nöjer dig med det
  18. fasen också en sådan har jag inte man vill ha :P
  19. kostar det att använda en wifi wlan adapter? om man har köp en wifi wlan adapter kostar det då och använda den och måste man ha internet på datorn på samtidigt? om man måste ha internet på datorn funkar det då med ett mobiltbredband? (jag hade tänkt och köpa en wifi wlan adapter från tradera eller något)
  20. detta är en frågelek om simpsons och så här går det till: jag skriver en fråga och den som svarar rätt på min fråga får ställa en ny fråga. min fråga: vad heter homer i mellan namn?
  21. SKOL MAT?! = alltid ÄCKLIG!! always terrible!!! hatar skol maten + att allt e så j*vla snuskigt! äckligt och ofräsht!!! 10 ggr har jag gått till rektorn med alla äckliga glas och hårstrån i maten!, det har hänt 1 gång att maten var god men när man ska ta mer så är det slut!!! då går vi till rektorn och klagar! men nej nej!! j*vla rektor jävel!! och den dära sussanna (spöket) som alltid ska vara så lugn och possetiv!!! och nu började jag tänka på tjejen som fick en larv i maten !!!! asäckligt jag år inte på 1 vecka! ursäkta svordommarna :D
×
  • Skapa ny...