Hoppa till innehåll

X3R13X1Z

Medlem
  • Antal innehåll

    29
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Profilinformation

  • Kön
    Man
  • Ort
    Umm, Stenungsund

X3R13X1Z's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Du ska ha Windows 7 ffs Bara att ladda ner från "The pirate bay" Poliserna har slutat söka efter folk endå så. Jag laddar ner hela tiden, har aldrig åkt fast Och du ska ha en dator med grafikkortet ATI amd Radeon HD 4670 (minimalt) annars så tar du världens bästa grafik kort XP ATI amd radeon HD 5870 Nätagregat, 650 W Processor: AMD Athlon Hårddisk, 500 GB (eller högre) Du måste ha kvar åtminstonde 20 GB på disken för att alla spelen ska fungera super bra Och sen får du leta lite själv :P Dom där grejerna vet jag att jag har iallafall, och fy fan så det går bra!!! Är du rolig eller?Dem söker fortfarande. Söker och söker, det är väl isåfall Microsoft själv som söker? Inte Polisen? Laddat ner W7 ett antal gånger och här är jag utan att ha fått betala en endå böter.
  2. Vad är det där för Windowsversion?! Windows 95/98 eller? Och på Franska? WTF?! =0
  3. Men du kan ju inte skicka uppgifterna till msn adressen som du inte har något lösen till förstår du väl? Det är ju den du skall försöka få fram lösenordet till. =S Som Zhug sagt, du skall skicka till den alternativa emailen, har han inte skrivit in den när han gjorde kontot är det kört. Då får han gör ett nytt konto.
  4. Ja din dator kommer klara att köra 64 bit. "Det står "X86-Based PC", delvis 32-bit. Så din dator hanterar enbart 32-bitar. Skulle den ha varit en 64-bitars dator, hade det stått något i stil med "X64-Based PC"." Så står det för att han kör 32 bitars system... Man lär sig nått varje dag. =)
  5. http://login.live.com/login.srf?wa=wsignin...5&mkt=sv-se Klicka på "Har du glömt ditt lösenord?" under login panelen. Hur lätt som helst. Gick på 15 sek att leta fram genom google. >.<
  6. Det står "X86-Based PC", delvis 32-bit. Så din dator hanterar enbart 32-bitar. Skulle den ha varit en 64-bitars dator, hade det stått något i stil med "X64-Based PC".
  7. Du kan inte använda en amerikansk adapter här i Sverige, nej. Och ja, adaptern kan i värsta fall börja brinna, och/eller spelkonsolen. Adaptern bör inte ens ha samma strömkontakt som annars, och borde därför inte passa i ditt strömuttag.
  8. Fullt normalt. Samma på min laptop, beror på att fläkten på många laptops suger, (gör min fläkt iaf).
  9. X3R13X1Z

    Förstöra Min Dator!

    Just ja, se till att dina föräldrar vill köpa en nya också, så att du inte blir utan dator. =)
  10. X3R13X1Z

    Förstöra Min Dator!

    Detta är inte möjligt då det inte blir någon sluten krets Vitdom. Men ta och strippa en lampkabel eller nått och koppla ena ledaren till chassit, och håll andra i handen. Rör INTE vid chassit eller på koppartrådarna från ledaren som du håller i handen, för då får du en jädrans stöt, =D. Koppla in kontakten i väggen och snudda lite här och var på moderkortet med ledaren du håller i handen. Då lär moderkortet bli beyond repair. Eller...så kan du göra såhär. Vissa äldre datorer har en röd liten switch på baksidan av datorn på nätdelen. Man kan välja om datorn skall hantera 220V/110V från vägguttaget. Om du har en sådan så slår du över den till 110V. Ha brandsläckare till hands och slå på datorn. Lite allt möjligt kan hända, men i vilket fall så grillas alla komponenter i datorn. =D Garanterar att detta fungerar.
  11. X3R13X1Z

    Msn Botar!

    Seven Seas of Rhye säger: Men vem är det som har konstruerat ditt AI system? - SweBot - Bli ett f*n av SweBot på Facebook! säger: System Info Jag (SweBot) körs på en: Windows 2k Server 350MHz Pentium 2 64MB RAM HDD 5,60GB ISP: Telia 8/0.8 Mbit -På grund av minnes bristen så kraschar jag i bland, det är därför jag inte alltid är inloggad, och jag orkar inte lägga 500 pix på ett nytt minne(jäkla Compaq). Seven Seas of Rhye säger: Så det är därför du krachar ibland? - SweBot - Bli ett f*n av SweBot på Facebook! säger: :mellow: Och där har vi förklaring varför han är långsam! ;D :EDIT: Märkte att det räckte med att säga system info till den.
  12. Jag letar efter samma sak, men jag använder mig av Microsoft SAM sålänge... ;D
  13. Det tar en fruktansvärd kraft av datorn, med alla sina "fina och bra" animationer och flashiga grejer. Många av de program jag använder dagligen, fungerar inte på Vista, eller hänger sig. Svårt att få tillgång till grundsystemet. När jag och kompisarna är på LAN, kan det vara rätt så svårt att förstå sig på hur man fixar med nätveret på en Vista maskin. Men för övrigt så är väl Vista rätt okej, men jag kommer aldrig någonsin att köpa det. Nu när Windows 7 kommer ut så funderar jag att ta en titt på det, hellre än att lägga (i mitt fall) "meningslösa" pengar på Vista. (Även Windows 7 har överdrivet mycket trams som bara tar plats och kraft av datorn, men man måste ju uppdatera sig nån gång...) //x3r13x1z
  14. Ja, inlägget passade helt enkelt inte in i Spelforumet. ;) Min farsa har sedan länge sparat Monkey Island 1 på 8 stycken 360kb floppy's. Egentligen är det 9 floppy's, men en av dem är den så kallade "startfloppyn". Och det är just "startfloppyn", som har pajat och är nu oläsbar... :( Det finns versioner på nätet, men de är för 4 1,2MB floppy's, och jag vill ha originalet som är på 8stycken 360kb disketter... Men jag är fortfarande tomhänt och letar vidare... >.< Så är det någon som har tillgång till spelet med 8 floppy's versionen, så skulle det vara jättesnällt av er att meddela mig. ;)
×
  • Skapa ny...