Hoppa till innehåll

Fuskaren99

Medlem
  • Antal innehåll

    56
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Allt publicerat av Fuskaren99

  1. Det är ett puzzle baserat spel som du skriver in någon som finns som t.ex¨Flamethrower¨ och det du skrev in kommer fram som du kan använda för att klara en banan Kan man i så fall ta fram en shotgun och skjuta den? :) Man kan skriva RickRoll så kommer rick astley fram. Och han ser bara ut som en vanlig Man fast han dansar. Jag fick det av pappa när han hadde varit i USA, prövade att skriva rickroll man fick en dansande gubbe som exploderar efter en liten stund.Väldigt beroendeframkallande.
  2. hahaha, aj, ramlade ner från stolen
  3. Ungefär samma sak fast hon är lite strängare, en gång hadde hon sönder en elevs mobil, för att hon inte ville ge läraren den. Nu kan hon inte backa på mobilen längre.
  4. Varför har du en ölburk och snus vid din dator?
  5. han är 10 OnT: Inget pinsamt har hänt mig det senaste åren tack så mycket, jag är ingen kille
  6. om du har tagit bilden själv kan du ju ta med dom olika uttrycken så att du kan animera med de bilderna(gimp är lättast att animera med tycker inte jag)
  7. varför finns inte slöjd med? det är det enda som är kul i skolan, gillar inte engelska(jag är halvengelsk så det är för lätt)
  8. hur fick ni dom bilderna? hoppade ni fallskärm eller tog ni från en hemsida(som hade tagit från en helikopter kanske)
  9. varje gång någon sover över hos mig och mamma säger att vi ska gå och lägga oss klockan 9 fast det är typ fredag
  10. hittade ingen bild men gjorde en bild i paint, inte exakt som den ser ut men ungefär
  11. lite, men har försökt klara den i några timmar
  12. Jag skulle skriva Nothing(då får man ett svart hål) och suga in T-rexen där och sen skulle jag fixa en studsmatta och hoppa över hålet och ta stariten
  13. Jag använde virvelvindgrejen, fast ufot är allra bäst fast det tror jag du inte har fått. Slå bara på ögat tack sååååååå mycket, har fårsökt att klara honnom i flera timmar, har haft ufot 1 gång
  14. tittar på lite andra som har laddat ner spelet och kommit på lite konstiga saker att skriva in: god nothing(då får man ett svart hål) kommer inte ihåg mer... Undrar om man kan skriva in Cookie
  15. Vet ej men jag har skaffat det till M3DS Real :rolleyes: Vad är det? flashkort eller?
  16. Kirby Canvas Curse eller Kirby Mouse Attack, Drawn to life är också kul men har fastnat på andra bossen
  17. Håller med, själv e jag inte svensk medborgare, vet inte vilket land jag är medborgare i
  18. Jag har Super Mario 64 och Zelda Ocarina Of Time men båda spelar jag eller min syrra riktigt mycket
  19. Jag går 2 km eller nåt liknande ;:
×
  • Skapa ny...