Hoppa till innehåll

CHORDAZBA

Medlem
  • Antal innehåll

    1129
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Allt publicerat av CHORDAZBA

  1. KOSS Porto Pro Svarta Nya iPod touch 8 Gb Samsung S5230 kanske cata + gc också, men ^ är viktigare.
  2. du har fågel på dig

  3. För det första, att träffa folk genom internet som du verkligen inte vet ett skvatt om är fel folk att ha sex med. Iaf så tidigt som du hade. Att glömma folk är busenkelt, skitsnack att man inte kan, om du har vänner och umgås med dom ofta så är killen ut ur ditt huvud snabbare än åttans gånger-tabell. btw, kan folk sluta skriva troll i varenda jävla tråd som skapas? börjar bli jävligt uttjatat.
  4. Roligt att typ 70% av världen har en fin syn på sverige. - Nämligen att alla har platinablont hår, silikonbröst och åker skidor på gatorna.
  5. http://dcairns.files.wordpress.com/2008/07/hypnotoad.jpg MEN HAHAHHAHAHA VAFAN
  6. bytte* Var det inte du som hatade alla P12 som rättade din svenska? Vem fan är ens du, håll käften skitunge, du är fuskas avskum och så sitter du där och yttrar dig som om någon ens bryr sig om dig. Nej? Han är en av dom bästa för tillfället.Och du... skulle inte du dra förut? Firade med ett glas cola men blev snabbt besviken... <_< 1. bland er småbarn, ja.2. nej, jag stannar nog kvar en liten stund till. :)
  7. bytte* Var det inte du som hatade alla P12 som rättade din svenska? Vem fan är ens du, håll käften skitunge, du är fuskas avskum och så sitter du där och yttrar dig som om någon ens bryr sig om dig. Återgår till tråden; Jag tycker man borde ha sin rätta ålder och rätta kön. Jag gillade när det va att man inte kunde ändra sin ålder.
  8. kan hända, min vän.

    kan hända..

    men iaf, synd att imba blev skit efter att första gruppen las ner..

  9. Jag går i världens bästa klass, alla håller käften om man ber dom göra det. Och vi alla hänger med och oftast är alla på lektionerna så det blir aldrig tråkigt. Vi alla är med varandra, och vi alla är smågeeks som spelar wow typ, så det är aldrig grupper. Dock är vi ju bara 14 i klassen (nej jag går inte i särklass, medelbetyget i vår klass är VG+)
  10. bytte* Böt är en av Svenska Akademien helt accepterad böjning av byta. Visserligen anges den som dialektal, men fortfarande helt korrekt. Coolio, det lät bara otroligt mycket fel och när jag kollade upp det så stog det bara bytte, såg inte böt någonstans.
  11. jag hatar nya imba, första imba som du gjorde va lätt bäst.

  12. Samma här. herregud. skakade tänder i typ 3 minuter </3. Skakar tänder gör inte jag, jag behöver bara sätta/lägga mig ner, annars blir jag knäsvag.. :P
  13. bytte* Bytte, böt, nyste, nös, fnyste, fnös- vem bryr sig. Jag gör ju det tydligen, annars skulle jag inte rättat, eller hur?
  14. Detta är officiellt världens bästa låt, enligt mig. Jag har aldrig hört en bättre låt än denna, och jag kommer nog aldrig göra det. Allt jag har att säga är, varsågod.
  15. tycker att holypala och protpala är hur jävla imba som helst! har båda healat och tankat upp till sindragosa och det har gått loss!
  16. Ni är efterblivna, han frågade vad han ska levla, alla tre klasser är imba shit om man vet hur man spelar det. Frågan är, vilken klass går att levla enklast, då säkert någon av dom klasserna (om inte alla) kommer bli nerfade.
  17. Inte om religion i alla fall. *fniss* vad säger du, lillen?.. Om folket i farbror-blå-stakhon har kul så borde dom hitta dig, och har du otur så är dom kristna.
  18. Eller hur!Det är sockret som styr alla i dh.
  19. Jag säljer ICC boost osv, typ 8/12 bossar för ungefär 500g till varje person som boostar, runt 7-8 st att betala, så det är lite fickpengar där. Annars kommer alla pengar från dailies eller random hc's/raids.
  20. "Fan, elen i huset gick, det är bäst jag flyttar" Problemet är nu, vi behöver egentligen INGENTING nu, och ändå klagar ni. Vad fan vill ni ha egentligen? Som jag sa tidigare, detta är ett forum, ni kan skriva nya trådar och svara, vill ni kunna flyga också? Jag ville ha Gilla-knappen för att minska antal spam-inlägg som t.ex "+1" eller "Hahaha", annars så behövs egentligen inget mer. Vad fan tror du vi vill ha? Det vi har skrivit runt i alla dessa tidigare trådar, ge fan i att kommentera om du ska vara en fitta i varje kommentar. Minska spam-inlägg, vart i helvete har vi spam? Tycker Fuska ligger på ganska bra nivå och inte har så mycket spam eller liknade. Inlägg, inte kommentar, idiot. Jag skriver bara det som är sant, vi behöver inte ett jävla piss. Men du och alla andra p12-13's vill ha en jävla massa funktioner till sidan som är helt onödiga. Jag skulle helt ärligt kunna sitta med detta tema osv hur länge som helst bara sidan lever. Fuska.se är som Wow, ni vill ha mycket gearscore men skiter fullständigt i stats och experience.
  21. AHAHAHAHAHAH han skriver nihao till kinesen! HAHAHAHAHAHA JAG DÖR
×
  • Skapa ny...