Hoppa till innehåll

manman

Medlem
  • Antal innehåll

    27
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Allt publicerat av manman

  1. Kanske en delfinskötare.. har alltid gillat delfiner och simning.
  2. jag håller fortfarande på med ju-jitsu, parkour och baseball har däremot avslutat fotboll, basket, tennis, pingis och taekwondo
  3. En gång när polisen gick runt på vår skola började jag fly i panik från polisen för skojs skull. det var kul att se hr hon sprang efter mig tills jag nästan krockade i rektorn, snubbla över en sten och krocka i polisbilen. (kedjereaktion)
  4. men i click dör han ju och sen får han en chans till. det skulle suga om det hände mig. OnT: jag skulle önska att jag vore en örn, och att jag när som helst skulle kunna bli människa och tvärt om.
  5. No offense, nokia suger. min pappa köpte en nokia med tangentbord, gps mm, den funkade sämre än skit. OnT. LG 360. no pic.
  6. jag säg mycket konstigt nr jag var liten, men inget som jag vet är spken helt säkert. däremot såg jag hallucinationer när jag var tvungen att ta smärtstillandet zitodon. typ att sitta ch skita medan the reaper tittar på eller att se en mardrömsfigur sova bredvid en. mmhm, och jag svär på min moders grav att jag är din far. Hur kan du föklara de? Att jag har fått nog av er båda bra svar.
  7. min syrra påstår att hon får omen en gång per vecka. en gång pekade hon ut en plats där en hund skulle bita sin ägare. det var jävligt läskigt att se pudelfan bita ägaren. (inte det att jag hatar hndar, bara pudlar...) men jag drömmer ochså konstiga drömmar. Jag kan berätta en. Jag hade spelat xbox spelet star ocean så in i h****te mycket, att jag drömde att en av de goda attackerade mig i mitt eget vardagsrum. till sist sköt han mig med sin blaster så jag flög in i en vägg, och när jag vaknade hade jag en jävla huvudvärk! (fråga: om man har en klardröm men inte kan kontrollera den, asså om man drömer en klardröm om att man slåss, men KAN bara inte styra sig som om nåt håller en tillbaka, kan man bli av med det?)
  8. Gå och lägg dig! - Senast... Hmm, minns inte senaste jag verkligen slog mig, är en harmonisk person ! River väl upp knäna varje gång man spelar fotboll på fakegräs. väldigt trovärt att du river upp knäna på FAKEGRÄS. Allvarligt talat, fakegräs är mjuk plast. det värsta som kan hända är att man landar för hårt.
  9. det blir lättare att rita om man inte sitter och skriker: Meeeen! de e för svåååååårt!!!!!!!!!!!!!frööööööökkeeeeeeeeen!!! jag klarar det inte!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  10. manman

    Skolka.

    det är faktiskt hälften sanning, hälften falskt. tänderna på både katt och hund är väldigt täta, så bakterier och sådant fastnar där. mat, hår och partiklar från marken och skrevet fastnar emellan tänderna, och det som inte fastnar, åker av när djuret dricker vatten, bara för att drickas igen av djuret. att svälja ett husdjurs saliv är lika dumt som att äta jord eller slicka din katt eller hunds skrev! :rolleyes: P.S. vad menar du med no shit, cakeguy?
  11. då har du fått fel uppfattning om mobbare. du har nog tittat på tv lite för mycket. mobbare är sega i tänkande, men dom ändrar sig inte för att dom blev ombedda att inse att dom mobbar någon. det vanligaste är att dom skrattar åt en och går därifrån, och sedan är du körd. fail... taskiga människor kommer inte och varnar en för att man har en dödlig sjukdom, och sist jag kollade var man tvungen att genomgå tester hos en LÄKARE, och inte bara stå och snacka med ett elakt, hotande muskelberg på gatan/i skolan! OnT: ta en bandspelare (eller mobil, det tycker jag funkar bäst. då kan man låtsas att man pratar i telefon med din mamma elr nåt, och då får du bättre ljud) och ställ dig nära dom. om dom är riktiga mbbare ser dom dig och går på som gamar. då kommer dom troligen att säga att du har AIDS, om du säger nåt hotar dom dig och sådana saker, gå sedan till en lärare ed bandet och lyssna på det med din lärare, och säg sedan: Kallar du detta taskig, omogen eller bara värt att ta ett snack med? för jag tycker att detta låter som ett klart hot (eller nåt liknande), och då har du dom på spetsen. om inte det funkar, gå till rektorn med bandet, om inte det heller funkar, gå till polisen! eller så kan du göra ombytta roller och utpressa dom med bandet. typ: du:hämta mig en läsk. han:hämta den själv, din AIDS smittade apa! du:Jaså? då har du väl inte emot att jag spelar detta band för fröken medan jag går och hämtar läsken? det finns en 90% chans att det funkar, om dom inte ger dig spö och tar bort bandet. därför borde du ha en kopia på bandet.
  12. manman

    Skolka.

    Grundskolan är 0-9 :_ bara så du vet, det kan resultera i leverskada, nersaktad njurfunktion, magsjuka, kräkningar, tillfälliga utslag och i värsta fall, eksem. och 90live bad om tips på sätt att skolka eller fejka en sjukdom, inte ett sätt att få en leverskada.
  13. 'Jag gillar skolan, det är oftast kul.' tog jag, mest för att jag bara går i skolan för att spela spratt på lärarna, rektorn och mina elaka klasskamrater.
  14. du har nog rätt. men om man vill bli arkitekt måste man rita så att man kan se vad man har ritat, inte streckgubbar och sånt.
  15. jag har två klassföreståndare. HON är sträng, jämt arg och skäller ut alla som tuggar tuggumi, när hon själv gör det, och hon favoriserar han som mobbar mig. Och HAN är trevlig, men han ser mig aldrig, och det kanske är för att jag nästan aldrig räcker upp handen, men när vi hade matte lektion behövde jag hans hjälp. jag satt och vinka där hela lektionen, och sedan var jag tvungen att gå till sjuksyster pga att jag hade så ont i armen. den var iskall som en döings arm.
  16. När du ska redovisa är det lättaste att låtsas att man pratar med sina bästa vänner, då går det bort. om inte, titta inte på dina klasskamrater, titta på en vägg eller i golvet och tänk inte på någonting alls. bara läs det och tala automatiskt det du läser. du kan också träna i duchen eller i ditt rum när dina föräldrar inte är hemma, eller når dom sover, då hör ingen dig, och då slappnar du av, eller hur? gör sedan samma sak i klassrummet. alla är ju tysta, då blir det lite svårare att tänka: alla är där.... de ser mig... eftersom det är tyst. bara titta inte på dom, och tänk inte på att alla är där.
  17. manman

    Skolka.

    Träna in din mamma eller pappas röst, sedan går du någon annan stans t.ex till stan, gå till nårmaste telefonkiosk och ring till skolan och säg att du r din mamma eller pappa, och att du är sjuk. du är ju tillräckligt gammal för att skippa vård av barn, så dina föräldrar vet inget. ;) eller, gör som jag och min bror. den enda anledningen att vi går i skolan är för att skolan är enligt oss det bästa stället för bus! man kan göra allt med ett bra pokerface! :D här här har du länken. (utifall att du vill.) http://www.fuska.se/forum/index.php?showto...7206&st=108 In case you didn't now grundskola = "0"-9 han menade nog 0-6 :blink:
  18. jag har nästan samma problem som du.. fast det är med en kille som bott i sverige hela sitt liv, men fortfarande inte kan mer svenska än en bebis. och han tjtar jmt om att bli militär! men det lättaste är att först be honom sluta följa efter dig, om han inte slutar säger du till lite hårdare, om han ändå inte slutar, gå och säg till din fröken. och om han försöker prata med dig på lektionen, såg typ: shhh! det är lektion! och om han ändå envisas, säg till läraren. det är några exempel du kan använda utan att såra honom så vårst mycket, men eftersom du inte gillar honom har d väl inget emot att såra honom.
  19. Solbackeskolan, göteborg. kan tyvärr inte visa nån bild, för jag vet inte hur, så jag måste be er söka på google.
  20. Jag hatar min syslöjdlärare. hon är så jobbig, man slösar hela lektionen på att vifta med handen för att hon är "Upptagen" med sina favoriserade elever. jag gillar inte heller engelskläraren, han stavar fel jämt. jag fick gå till rektorn för att jag försökte rätta han. Peg (Han menade pig.. :huh: ) är ju bara fail engelska.. :rolleyes:
  21. Vi måste göra allt. Fabrikstilverkade saker kan Citat på vår lärare: LEDA TILL ETT IG-!!! slutcitat.
  22. Ett kvistfritt kvastskaft. Packa pappas kappsäck.
  23. min värsta dag... när jag blev påkörd förra året. låg på sjukhuset hela sommaren.
  24. Jag lurade min kusin (när han var full) att försöka hoppa från en lyktstolpe till en annan som i parkour, men han misslyckades. det slutade med att han halkade och slog sig i huvudet. när han sedan hade blivit nykter skalade han av fem IQ poäng från mig. (aj..)
  25. Din tvillingbror går i en klass högre än dig? TVILLINGbror.... asså, vår lärare blev arg för att hon inte kunde se skillnad på oss, så hon flyttade den smartaste av oss två till en högre klass. i know, it sounds weird. <_< :angry: jag bryr mig inte. vikarien är jobbig och efterbliven. han stavade pig fel när vi skulle ha engelska. han stavade peg..
×
  • Skapa ny...