Hoppa till innehåll

ponberg

Medlem
  • Antal innehåll

    98
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Allt publicerat av ponberg

  1. Ni kan gärna skriva tips på raser.
  2. Jag är en kille på 11 år och vill verkligen ha en hund!! Jag går i skola från kl. 8:15 till 13:55 varje dag utom onsdag och fredag. På onsdag går jag till 14:50 och fredag 13:00. Hur gör ni som har hundar? Mina föräldrar tycker det är för dyrt med hunddagis, jobbar inte hemma och jag vill helst inte gå hem på rasterna. Hur ska jag göra? Snälla hjälp :(
  3. verkar som att min laddare till nintendo dsi gått sönder :( den där gröna lampan som lyser på den delen som kontakten är på lyser inte när man sätter in den i ett uttag. vet någon nånstans som man kan köpa en online för hygligt pris och inte massa andra grejer med? (länka)
  4. ponberg

    Filma På Wii

    funkar wegame? man anger ju wii nummer
  5. på meynn går det ju att spara när som helst och ta inte illa upp men du kan inte mycket OMG vad mitt tangentbord krånglar idag. det lyder inte
  6. ponberg

    Team Fortress 2

    men nu har jag fått en låda och det står att man måste köpa en nyckel i affären men går det inte att låsa upp den utan att betala?
  7. ponberg

    Team Fortress 2

    jag menar att hitta men jag vill veta vad dom har för hitta system och inte vilka kombinationer det finns
  8. tycker det ser lite fejkat ut. Å andra sidan om man söker på gooogle får man upp ganska mycket. ser kul ut men kommer ändå inte köpa det
  9. ponberg

    Team Fortress 2

    idag fungerade det både serverlistan och "börja spela". men hur tar man hittar man saker som man kan tillverka saker av?
  10. ponberg

    Team Fortress 2

    det blir samma sak om man klickar på "börja spela"
  11. ponberg

    Team Fortress 2

    jag har nyligen installerat team fortress 2 (TF2) på min dator (för dom som inte vet det är det gratis nu) men när jag ska köra online kommer det aldrig upp några servrar på serverlistan. jag har försökt söka på google men hittar inget som verkar bra. tacksam för hjälp
  12. ponberg

    Wegame Problem

    jag testade köra det som admin idag vet inte om det var det men nu funkar det
  13. jag kom på det igår :D med andra ord: jag behöver inte hjälp längre
  14. ponberg

    Wegame Problem

    när jag kör något spel så fungerar inte videona. allt med den där gröna fyrkanten i hörnet fungerar men när jag ska sluta spela står det 0 videos taken fast jag har tagit videor. screenshotsen fungerar iallafall. det har funkat med video förut men inte längre. (wegame är ett filmprogram som man kan filma när man spelar)
  15. ända sättet är väl att be någon hacka tillbaka allt igen.
  16. det blir nog bra. men jag tycker som dom flesta andra att trailern är överdriven och säger inte så mycket om spelet.
  17. här kan ni posta om ni vill veta var enemy intels är i call of duty 4: modern warfare. dom jag inte hittat är en på "the bog" en på "hunted" två på "all ghillied up" två på "one shot, one kill" och en på "the sins of the father" tacksam för svar :)
  18. nåt med wiit iallafall. det kanske finns någon sådan hjälp som för microsoft där fixar dom det gratis
  19. ha nåt med "swe" i.
  20. vilka mattesnillen det fanns här jag fattade ingenting :D
  21. ponberg

    Käna Pengar

    ett tillexempel är när jag dammsög hela övervåningen och bara fick 10 kr. det tycker jag är bara iallafall
×
  • Skapa ny...