Hoppa till innehåll

A7X

Medlem
  • Antal innehåll

    80
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Allt publicerat av A7X

  1. Okej besserwisser.. Orkar inte diskutera mer för det är väl antagligen jag som har fel och du som har rätt.Alltid såhär på fuska att det går överstyr men nu stoppar jag det för det är oerhört jobbigt. E.O.D...
  2. Sluta försöka dumförklara mig Mr. Raptio. En "bra" lärare sätter betygen efter hur du jobbar, kvalitén på ditt arbete och hur du sköter dig på lektionerna. Så det du försöker säga är att om man gör en riktigt bra bild på bilden, så måste man rita en hybrid bild i det nya systemet? På slöjden, min kompis gör en gitarr och har MVG, vad ska han göra för att få ett A? Ska han göra ett hus i trä? Anledningen till att det blir lättare att få betyg när man har betyg i 6an, är att man har mer arbete som lärarna kan gå efter, vilket gör det lättare att sätta ett betyg om man pluggar bra redan i 6an. "Det är inte så att du måste plugga mindre för att uppnå ett A i 9an bara för att du vet att du ligger på ett D i 7an." - Nej, det sa jag inte. Varje kommun har en skolminister, som bestämmer hur skolorna ska lära ut och så vidare. Gäller dock ej på privatskolor. Vadå, säger du att man inte kan plugga, för att få ett MVG? OMG hur får du betyg egentligen, snälla jag vill verkligen veta!
  3. Det beror helt på läraren. Om en lärare ger ett B på ett MVG arbete så är det en väldigt dålig lärare. Kanske alla lärare på din skola är dåliga, eller så är det eran skolminister som är konstig i bollen. Man anstränger sig väldigt extremt hårt när man pluggar fram till ett MVG. Om man ska anstränga sig dubbelt så hårt för att få ett A, så har de tagit helt fel. De kan inte förvänta sig det av en elev. En MVG uppsats, det är en riktigt bra uppsats, oftast utan stavfel och har korrekt uppbyggda meningar. Om de förväntar sig en ÄNNU bättre uppsats, så borde lärarna på din skola tänka om. För det är verkligen inte så på min skola, eller de andra skolorna i vår kommun.
  4. Betygskriterierna har inte ändrats, så det ska inte vara svårare att få ett A än ett MVG, unge man. (dave37, see what i did there ? ;). ) efter höstterminen 2012 kommer det bli lättare att uppnå de högre betygen, eftersom man kommer att införa betyg redan i sjätte klass.
  5. F = 0 poängE = 10 poäng D = 12,5 poäng C = 15 poäng B = 17,5 poäng A = 20 poäng
  6. Får man fråga var du har gjort av teknik och bild betygen? Eller du kanske inte har haft de än ? ;)
  7. Var väl en aning "otydlig" jag med då. Jag skrev inte att de tog henne direkt, men det är ju fan klart att socialen kommer in direkt om man ringer och anmäler. Skrev " unge dam " för att du är ett år yngre än mig.
  8. Jag tror det är så ja. Man har bara bytt ut MVG mot A, VG mot C o.s.v.Inga andra ändringar jag kommer på iallafall? :gitarr:
  9. Då kanske det är så... hade nämligen bara 16 betyg så de kunde inte stryka nåt av mina betyg.
  10. Inte alltid. Bild, Engelska, Hem- och konsumentkunskap, Idrott och hälsa, Matematik, Musik, Biologi, Fysik, Kemi, Geografi, Historia, Religionskunskap, Sammhällskunskap, Slöjd, Svenska, Teknik och moderna språk(spanska, tyska franska eller modersmål). Ganska säker på att det är 17, men jag hoppade av moderna språk pga inlärningssvårigheter med det. Så jag hade bara 16 ämnen. On-topic: Bild: MVG Engelska: MVG Hem- och konsumentkunskap: VG Matematik: VG Musik: VG Fysik: VG Kemi: VG Biologi: VG Geografi: VG Historia: VG Religionskunskap: VG Sammhällskunskap: VG Slöjd: VG Svenska: VG Idrott: G Teknik: G 240 poäng.
  11. Du skrev nämligen "Om de senare förstår att hon inte kan bo där längre så kommer de förhoppningsvis skicka henne till en fosterfamilj". Du skrev att FÖRÄLDRARNA skulle skicka sitt eget barn till ett fosterhem. Om de inte bryr sig... varför skulle de då skicka henne dit? Sen nu så skrev du "om det verkligen är så att socialen ser att hennes föräldrar inte tar hand om henne så skickar de henne till ett fosterhem". Vilka då? Socialen eller föräldrarna? Jag tror att du borde läsa på lite mer... för det går inte till så unge dam. Socialen kan inte bara "märka" att föräldrarna inte tar hand om henne. Antagligen så är det hon själv som bett om att få komma någon annanstans, eller så är det någon annan i familjen/släkten. Om socialen nu skulle "märka" att hon har det dåligt, så skickar föräldrarna inte henne, utan socialen har nämligen rätt att komma och TA henne ifrån föräldrarna om läget nu skulle vara så dåligt. För det första skulle socialen inte skicka henne till någon fosterfamilj. Det första de gör är att kolla om någon släkting kan ta hand om henne och låta henne bo där, om inte... så får adopteras till en fosterfamilj.
  12. Det är väl antagligen det hon har gjort.
  13. Sluta va så onödigt optimistisk! Sen när skickar ett par föräldrar sitt egna barn till ett fosterhem? Svar till trådskaparen: Vad är du för vän till henne egentligen? Om du är en riktig vän så hjälper du henne själv, prata med henne och låt henne stanna hos dig eller hos någon annan kompis. Prata med henne och ring inte BRIS förrän ni är övertygade att det verkligen behövs!
  14. Fast det är 4 gånger så dyrare att köpa kolet än att köpa mithril.
  15. Mithril bars är ett bra sätt att tjäna pengar OCH levla smithing samtidigt om du är 60+ i mining och 50+ i smithing. Vi säger att mithril bars just nu ligger runt 1,5K /styck. då skulle 500 mithril bars alltså ge dig 750k. för att göra 500 mithril bars så behövs det 500 mithril ores och 2000 coal. 1 mithril bar = 1 mithril ore + 4 coal nu tänker du säkert "ska jag mina allt det där?!". svar: nej, du ska inte mina något mithril alls... faktum är att du tjänar på att inte mina några mithril ores. en mithril ore kostar runt 20 gp mer än en coal. så... det skulle vara som att köpa en vanlig coal! ungefär 250 kostar en mithril ore... nu kommer vi till ditt arbete: du ska hacka 2000 coal ores, vilket du gör i mining guild i falador. sen har du i princip tjänat ihop dina 750k. (i själva verket 625k) det enda du behöver göra sen är att gå till Grand exchange och köpa 500 mithril ores. vilket kostar dig 125k. men om du inte har 125k, så kan du börja med att köpa ungefär 40 st, vilket kostar dig bara 10k. om du inte ens har 10k, så köper du 20 st, vilket kostar dig 5k... om du inte har 5k så har du inte tålamodet till att göra detta. när du har gjort ungefär 40 st mithril bars, så säljer du varje mithril bar på Grand Exchange(ca 1,5k st). tadaa, du har nu omvandlat dina 10k till 60k, fortsätt hur länge du vill. men iallafall, detta är vad jag håller på med nu (för smithing och mining, inte pengar). jag är själv member och hugger magic logs för att få ihop cash EDIT: ett bra ställe att smälta mithril bars för F2P är i falador eller i al-kharid. OBS: det skadar inte om du hackar ett fåtal mithril ores!
  16. Tackar WASD och Dave37! Fick svar på min fråga, återigen tack! :)
  17. Jag har matteprov imorgon och ämnet är rymdgeometri. Jag behöver hjälp med en fråga, eller rättare sagt jag behöver någon slags förklaring till hur man löser detta. Beräkna förhållandet mellan en kub med volymen 1L begränsningsarea och ett klot med samma volyms begränsningsarea Klotets area = 4πr² Skulle uppskatta svar så snabbt som möjligt! :) MVH A7X
  18. A7X

    Lolkfezt

    Kul att någon har kompisar iallafall. Lolkfezt är inte naabiz. Tror att lolkfezt är cakeguy eller crazycake.
  19. Går (20 min) till skolans idrottshus och möter upp min flickvän där varje morgon, och sedan går vi sista biten tillsammans.
  20. Jag är ett stort metal fan. Lyssnar bland annat på Metallica, Slipknot, Slayer, Skid row, In flames, Arch Enemy m.m ;) Jag gillar allt möjligt nästan, förutom Hip-hop och opera. Techno, hardstyle och dubstep gillar jag. Avicii, LMFAO, Klaas & Bodybangers. Love it! :bah:
  21. A7X

    Tjenare :) Hur står det till Skelzor? ;)

×
  • Skapa ny...