Hoppa till innehåll

ronnyN

Medlem
  • Antal innehåll

    14
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Allt publicerat av ronnyN

  1. ett geni kommer alltid förr eller senare att dyka upp!
  2. ronnyN

    Dj Hero

    Gick dock över och köpte spelet pa El-giganten. Tänk pa att Elgiganten alltid har lägre priser, iallafall pa de elektronikprodukter jag har köpt de senaste 2 aren!
  3. Foxcon gör endast komponenterna, andra ftg e inkopplade i ihopsättning och den egentliga produktionen! Kvaltetstesning ligger utanför.
  4. Har ett kinesiskt namn...och jag skulle inte vara sa dum att jag skrev det här! sant, den ligger i södra kina
  5. gör det!!!!!!! de andra spelen e schysta! annan problematik ---- förstar inte varför SE kommer att köra pa Android pa alla telefoner i framtiden! De hade ju dragit ner kostnaderna rejält för dem!
  6. Själv har jag hittat fabriken i Kina där de tillverkas. Mycket bättre!
  7. du verkar ha koll på läget. Kommer SE köra med Android på alla sina telefoner i framtiden?
  8. Ärligt talat - det e väl bara att ringa support...? jag har hört att de har support i sverige eller e det kanske Microsoft som har sin support fran Sverige?
  9. Nej, jag köpte den för att läsa Aftonbladet med det verkar ju inte fungera det heller. Vad e det för fel pa produkten?
  10. Jag köpte en Ipad för cirka 2 veckor sedan, det är det sämsta köpet jag någonsin har gjort. Jag kan inte äns ringa på den. Vad ska jag då göra med den dumma appeln. Enligt professionella recensioner skulle den ju vara så bra.
  11. ronnyN

    Dj Hero

    jag provade det pa mediamarkt igar. Kan rekommenderas faktiskt. Goooo Dj Hero!
  12. ronnyN

    Tekken Turnering

    hej, e det någon som har nys om en tekken turnering pa gång? hade behövt möta Joe Harley om någon har hört talas om honom. och massa andra grymma tekken players...
  13. haller med X-crossing e värt att checka, dock Paper Toss e inte sa ball.....
  14. ronnyN

    Dj Hero

    Jag undrar om det e nagon som kan hjälpa mig med att svara pa följande fraga... e Dj Hero att man ska mixa musik eller att man ska spela efter toner som guitar Hero? ev sugen pa att köpa Dj Hero.
×
  • Skapa ny...