Hoppa till innehåll

Röker....


Gäst ihabba123
 Dela

Rekommendera inlägg

Tycker inte det är någon mening att tjata om man röker snusar watsoever. Jag för göra vad jag vill och det ända jag gör är att jag röker. Och dem som säger att röka är det farligaste är fel, det är faktiskt att dricka, dricka gör jag typ aldrig. Eftersom när du är full kan du göra dumma saker.

Haha det går ju inte att jämföra så olika effekter. Men det är ju sjukt mycket mer spännande och roligt att dricka än att röka. XD Och om man dricker lagom mycket och är någorlunda vettig och inte kör bil eller liknande kan man faktiskt klara sig utan att slå sig också. ;)

 

Dessutom är nikotin mycket mer beroendeframkallande än alkohol. De flesta rökare röker därför varje dag men alkohol dricker ju de flesta inte mycket av varje dag. DÄRFÖR får du också mer gift i dig och drabbas starkare av biverkningar.

 

Alla som röker varje dag får ju mycket sämre kondition och högre risk för cancer. Folk som dricker varje vecka blir lite dummare och tjockare bara.

 

Men jag håller med dig om att alkohol är farligare om man inte kan hantera det. Alkohol kräver mer ansvar än rökning, så det är väl olika från person till person. För en ansvarsfull människa med någorlunda självkontroll skulle jag dock säga att rökning är mycket farligare, och framför allt ONÖDIGARE. Alkohol dricker folk "för att det är kul". Röka gör folk för att? Ja varför?

Länk till kommentar
Dela på andra sajter

  • Svar 56
  • Skapat
  • Senaste svar

Ledande medlemmar i detta ämne

Ledande medlemmar i detta ämne

Men fan vad dryg man kan vara då. Det har jag egentligen ingen lust med, kan du inte bara kort och koncist formulera din poäng i ett inlägg?

Poängen, som jag inte har någon lust att skriva ned här, visas upp på ett bättre sätt i den serien.

 

Länk till kommentar
Dela på andra sajter

Om du verkligen hade velat göra mig en tjänst hade du när jag frågat förklarat vad du menat, och gjort det möjligt att upprätthålla en diskussion kring trådens egentliga ämne. Det är ingen som kommer att se på serien endast för att förstå din poäng, och kan du inte själv förklara den kan vi ju bara anta att du inte heller har någon.

Länk till kommentar
Dela på andra sajter

Okej, så jag läste wikiartikeln. Är din poäng att de rökte kopiösa mängder cigaretter i USA på 60-talet?

 

Strunta i det, du behöver inte svara. Jag vill inte veta vad du menar längre, utan tycker bara att ditt sätt är otroligt drygt.

Redigerat av Whore
Länk till kommentar
Dela på andra sajter

Gå med i konversationen

Du kan skriva nu och registrera dig senare. Om du har ett konto, logga in nu för att posta med ditt konto.

Gäst
Svara på det här ämnet...

×   Klistrade in som rich text.   Klistra in som vanlig text istället

  Endast 75 emojis är tillåtet.

×   Din länk har automatiskt inbäddats.   Visa som en länk istället

×   Ditt tidigare innehåll har återställts.   Rensa redigeraren

×   Du kan inte klistra in bilder direkt. Ladda upp eller infoga bilder från URL.

 Dela

×
  • Skapa ny...