Foto

Keybored


33 svar till detta ämne
  • Vänligen logga in för att kunna svara

#13 Desajn

Desajn

    #7 Spelkommendör

  • Medlem
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 871 inlägg

Postad 11 november 2008 - 18:55:09

Tror den här ska fungera skapligt:

Liten snutt från Titanic:

f ff fdf fdf ghg
f ff fdf fdf ghg
f ff fdf fdf fa

Lite halvfel popcorn:

hghfdga
hghfdga
hjJjJhjhjhgfh

Redigerat av Desajn, 11 november 2008 - 19:43:49.

./dev/null

#14 Fality

Fality

    #8 Forumit

  • Medlem
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1 665 inlägg

Postad 11 november 2008 - 19:06:18

glkhphph

Sweet Child O'Mine introt. Orkade inte kolla upp om det lät exakt som originalet.
Jag avsäger mig allt ansvar för ovan skriven text.

#15 WASD

WASD

    #12 Fuskagent

  • Medlem
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 13 197 inlägg
    Utdelad juli 2015

Postad 11 november 2008 - 19:39:58

man kan ha på den när man skriver (som jag har nu) så hör man tanget varje gång man skriver nåt^^ låter rätt så kul, sätt på den och skriv ett inlägg här smile.gif

och sätt den på Bagpipe tongue.gif

Redigerat av WASD, 11 november 2008 - 19:45:52.

"Arbetet med en liten uppdatering av Fuska har gått framåt och förhoppningsvis så blir arbetet klart till slutet av månaden." - admin

#16 Gäst_wAcko_*

Gäst_wAcko_*
  • Gäster

Postad 11 november 2008 - 22:07:38

askul!

#17 Musten

Musten

    #10 Forumkändis

  • Medlem
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3 441 inlägg

Postad 11 november 2008 - 22:14:19

Fungerar inte för mig. sad.gif
Musten, när den är som bäst.

#18 Gimcor

Gimcor

    #7 Spelkommendör

  • Debattmoderator
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 954 inlägg

Postad 11 november 2008 - 22:34:28

Är det bara jag som upplever en liten fördröjning på ljuden när man klickar på tangenterna?
"Hat är brist på fantasi"

#19 Gäst_wAcko_*

Gäst_wAcko_*
  • Gäster

Postad 11 november 2008 - 22:36:51

Är det bara jag som upplever en liten fördröjning på ljuden när man klickar på tangenterna?

japp

#20 Musten

Musten

    #10 Forumkändis

  • Medlem
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3 441 inlägg

Postad 11 november 2008 - 22:40:49

Är det bara för mig som det kommer upp en sån där system ruta (sån där med svart bakgrund och vit text) i en halv sekund som sedan stängs ner igen och ingenting händer?
Musten, när den är som bäst.

#21 Gäst_wAcko_*

Gäst_wAcko_*
  • Gäster

Postad 11 november 2008 - 22:42:09

du trycker på fel executable.

#22 Musten

Musten

    #10 Forumkändis

  • Medlem
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3 441 inlägg

Postad 11 november 2008 - 22:43:27

Jag tryckte på den som stod i readme'n. (KeyBoredRunner.exe)
Musten, när den är som bäst.

#23 Gäst_wAcko_*

Gäst_wAcko_*
  • Gäster

Postad 11 november 2008 - 23:19:23

Jag tryckte på den som stod i readme'n. (KeyBoredRunner.exe)

testa den andra då?

#24 Musten

Musten

    #10 Forumkändis

  • Medlem
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3 441 inlägg

Postad 12 november 2008 - 16:58:59

Jag tryckte på den som stod i readme'n. (KeyBoredRunner.exe)

testa den andra då?

Gjort det också.
Musten, när den är som bäst.


Logga in för att kunna skriva inlägg