Hoppa till innehåll

Ps3 Logg In Fail


OpeningTitles
 Dela

Rekommendera inlägg

Japp var så för alla den kända Hacking gruppen Anonymous har blivit skitpiss sura på sony och vill ha hämd och hackade psn för ett apr timmar och på deras facebook grupp skrev dom att det var bara början. Dom gjör det för att dom tycker att sony fifflar med de juridiska lagarna gällande killen som kom på PS3 jailbreak.

Här kommer en video som förklarar:

http://www.youtube.com/watch?v=tcSCUU4Fg9k

 

PS: OCH NEJ DETTA ÄR INGET SKÄMT

Länk till kommentar
Dela på andra sajter

  • 2 veckor senare...

Anonymous har inte hackat Sony utan det var bara en DDoS attack (överbelastingsattack) på deras PlayStation Network servrar.

 

"Vi har insett att attacken mot tjänsten inte var en bra idé. Vi kommer därför tillfälligt upphöra med våra aktioner, tills vi hittar något som inte skadar Sonys användare lika mycket"

 

Komiskt att medlemmarna i Anonymous trodde att de kunde få Sony att ge upp de rättsliga processerna mot hackaren George Hotz genom att förhindra alla användare att komma åt PlayStation Network. Jag tycker att det är helt rätt av Sony att de stämde (Han behövde inte betala något utan bara att lova Sony att aldrig mer hacka deras produkter) George Hotz, det är han som bär ansvaret för att förstört multiplayern i Modern Warfare 2 och i flera andra spel.

 

"Tänk dig om Microsoft skulle tvinga dig att använda Internet Explorer istället för Firefox eller Chrome. Tänk om de förbjöd dig att använda någon annan webbläsare än deras egen. Många människor skulle bli förbannade. Varför är de då inte förbannade på Sony?"

 

Det är ju inte samma sak och det bryter ju inte mot Microsofts användarvillkor. Däremot är det inte tillåtet att installera modifierad programvara på PlayStation 3 systemet.

 

"Nu utlovar alltså Anonymous "den största attacken ni någonsin skådat" - vad detta innebär lär vi alltså (kanske) märka inom en snar framtid."

 

Några dagar senare...

 

"I en video på YouTube uppmanar de spelare att bojkotta Sony och samlas utanför officiella Sony-affärer och protestera nu i helgen."

 

Vem fan bryr sig ändå nu där de rättsliga processerna mot GeoHot redan har avslutats? Det är inte Sony vi spelare är arga på utan Anonymous.

Länk till kommentar
Dela på andra sajter

Aftonhoran: Playstations nätverk hackat - Kontokortuppgifter kan vara i fara för online-spelare

 

Notera ordet KAN. Anonymous är inte ute efter kontokortuppgifter utan de vill bara "hämnas" på Sony. Jävla Aftonhoror som försöker skrämma folk genom att skriva att kontokortsuppgifter är i fara och att påskgodiset innehåller grishud och färgmedel som utvinns från kochenillsköldlusen.

 

http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/spel...icle12923987.ab

Redigerat av woody
Länk till kommentar
Dela på andra sajter

Gå med i konversationen

Du kan skriva nu och registrera dig senare. Om du har ett konto, logga in nu för att posta med ditt konto.

Gäst
Svara på det här ämnet...

×   Klistrade in som rich text.   Klistra in som vanlig text istället

  Endast 75 emojis är tillåtet.

×   Din länk har automatiskt inbäddats.   Visa som en länk istället

×   Ditt tidigare innehåll har återställts.   Rensa redigeraren

×   Du kan inte klistra in bilder direkt. Ladda upp eller infoga bilder från URL.

 Dela

×
  • Skapa ny...