Hoppa till innehåll

Installera Om Operativsystemet


WishCookie
 Dela

Rekommendera inlägg

Hej jag har en hp dator och använder windows vista. När jag köpte datorn fick jag ingen vista skiva med mig utan jag var tvungen att bränna ner återställningen till DVD men nu så är det så att så fort jag stoppar in skivan vill den inte spelas automatiskt utan jag den visar en massa alternativ som detta:

 

post-76784-1322841849_thumb.png

 

Setup.exe ska vara med där vid allmän alternativ men den finns inte där eller i mappen längst ner. Jag har testat Recovery Manager och det hjälper inte. Jag har sökt som en tok överallt och även på HPs hemsida men inget hjälper.

 

Jag skulle uppskatta om någon kunde hjälpa mig så fort som möjligt.

Länk till kommentar
Dela på andra sajter

Det du brände var inte en installationsskiva. Det var en återställningsskiva som används för att reparera och återställa systemet till fabrikskonfigurationen. Rutinerna och huvudgränssnittet på denna skiva kan exekveras genom att du bootar ifrån den eller läser ifrån den med HP Recovery Manager. Är den däremot felaktig kan du på en gång slänga den i soporna. Fungerar inte återställningspartitionen heller och har du ingen garanti kvar, har du troligen inget hopp och får köpa ett nytt operativsystem.

 

Vill du ha en installationsskiva som återställer hela systemet till 0-konfiguration, d.v.s. alla filer på partitionen raderas vid formatering och en ren installation av operativsystemet installeras, då kan man beställa en sådan skiva ifrån HP. Datortillverkare slutade sedan ca 2005 skicka med sådana skivor som används för ominstallation av hela operativsystemet. Det kostar dock ca 150 - 500 kr.

https://www.best2serve.com/page/rcd_landing

Redigerat av Vitdom
Länk till kommentar
Dela på andra sajter

Gå med i konversationen

Du kan skriva nu och registrera dig senare. Om du har ett konto, logga in nu för att posta med ditt konto.

Gäst
Svara på det här ämnet...

×   Klistrade in som rich text.   Klistra in som vanlig text istället

  Endast 75 emojis är tillåtet.

×   Din länk har automatiskt inbäddats.   Visa som en länk istället

×   Ditt tidigare innehåll har återställts.   Rensa redigeraren

×   Du kan inte klistra in bilder direkt. Ladda upp eller infoga bilder från URL.

 Dela

×
  • Skapa ny...