Hoppa till innehåll

Den Officiella Tråden Om Microsoft Surface


Fjeddo
 Dela

Rekommendera inlägg

Ja det är teoretiskt möjligt. Hackers har lyckats installera Linux på en massa kul såsom Wii, xbox, ps3, ipod eller en potatis. Det lär dyka upp på denna också förr eller senare.

Dock fanns ju Linux till Playstation 3, inte hackat utan det var Sony som inplanterade det då PS3an släpptes. Dock tog de bort den för något år sedan då Sony fick reda på att någon försökte hacka sig in i systemet med hjälp av Linux eller hur det nu än var. Så där kan man inte anklaga Sony...

 

Men Microsoft Surface ser faktiskt rätt bra ut. Om jag någonsin kommer skaffa mig en surfplatta kommer det nog vara en Microsoft Surface.

Redigerat av 4FJSKFJSKGJES
Länk till kommentar
Dela på andra sajter

Skrivet (redigerat)

Rykten går om att x86-varianten kommer att ligga på kring 799-899€ och att ARM-varianten kommer att ligga på kring 499-599€. Jag personligen tycker att det låter rätt logiskt, men som sagt så är det bara ett rykte!

 

Men Microsoft Surface ser faktiskt rätt bra ut. Om jag någonsin kommer skaffa mig en surfplatta kommer det nog vara en Microsoft Surface.

Syftar du på ARM eller x86-baserade varianten?

 

Jag själv har varit skeptisk till tablets innan jag hörde om denna. Jag menar, till exempel en Ipad kan du inte använda som en dator. Du kan inte köra alla program som du vill på den etc, utan du får klara dig med apparna. Men den här (x86-varianten) kan du faktiskt ha som ett laptop replacement med tanke på att du kan köra alla Windows-program, du kan ansluta ett tangentbord, och du har riktigt bra hårdvara jämfört med andra tablets mm. Den känns helt eneklt mer komplett.

Redigerat av Fjeddo
Länk till kommentar
Dela på andra sajter

Linux stöder en väldans massa arkitekturer, bland annat ARM. Problemet är att microsoft vill begränsa allt och kommer göra det svårt för användare att göra annat än vad microsoft vill.

Det är ju deras produkter, klart de får göra det. Men ni Linux - foliehattar anser Microsoft vara djävulen hela tiden.
Länk till kommentar
Dela på andra sajter

"Får" göra ja, men jag vill kunna köra vilken mjukvara jag vill på hårdvara jag betalt för. Om tillverkaren begränsar det så är det deras problem att jag inte köper deras produkter.

Jag vill gärna köpa en Toyota Supra för att sedan trimma den och få ut 600 hästar, men det får jag ju inte.
Länk till kommentar
Dela på andra sajter

Gå med i konversationen

Du kan skriva nu och registrera dig senare. Om du har ett konto, logga in nu för att posta med ditt konto.

Gäst
Svara på det här ämnet...

×   Klistrade in som rich text.   Klistra in som vanlig text istället

  Endast 75 emojis är tillåtet.

×   Din länk har automatiskt inbäddats.   Visa som en länk istället

×   Ditt tidigare innehåll har återställts.   Rensa redigeraren

×   Du kan inte klistra in bilder direkt. Ladda upp eller infoga bilder från URL.

 Dela

×
  • Skapa ny...