Hoppa till innehåll

Övernaturliga Fenomen


MrKenway97
 Dela

Rekommendera inlägg

De goda herrarna Dave och WASD har ernått en mönstergill konklusion. Ehuru trådens primära skrivelse ej längre kongruerar med det nuvarande spörsmålet så förefaller det ändock vara medryckande och relevant. Det är troligt att jag själv inte längre kommer anta en aktiv roll i det fortsatta meningsutbytet, men ängslas icke. Jag kommer följa denna tråd med hugnad och raffel, med förhoppningen att det fortsätter besinningsfullt och stoiskt! Palaver är naturligtvis misshagligt. 

Redigerat av Guggo
  • Gilla 3
Länk till kommentar
Dela på andra sajter

Jag förstår. Återkommer när ni rett ut detta, då jag för närvarande inte har någon större ambition för att delta!

Som du, bäste TetrisMaster, nu kan åskåda förfaller det sig på sådant vis att jag själv och de två förnämliga herrarna WASD och Guggo, vilka alla erkänt intresse för din kreativitet och lust att tillföra kontext och substans, sedermera nått konsensus om ert debacle i det sistnämnda till följd av frågeställningens inkonsistens. Därav erfordrar jag er att betänka en omformulering av det ursprungliga meddelandet om ni så önskar en fortlöpning av detta meningsutbyte. Redigerat av Dave37
  • Gilla 4
Länk till kommentar
Dela på andra sajter

Många saker har hänt mig och min familj se senaste åren. Till att börja med har vi hört fotsteg i trappan, sett skuggor i vardagsrummet och någon stänger dörrar och skåp åt oss. Men 3 unika, skrämmande och mystiska saker som ingen upplevt förut har hänt för ett tag sedan. Till att börja med har min pappa vaknat två gånger när han sov på soffan av att någon rivit honom på ryggen, (han visade rivmärkena på morgonen), och en gång hade någon kittlat honom på fötterna. (Varken växter eller löst hängande grejer i närheten). Sedan har någon kastat bananer i köket, jag ljuger inte. Man hör en duns och en banan ligger så lång ifrån fruktskålen den kan. (Alla i min familj har bevittnat det). När jag sitter vid datorn brukar någon sätta sig på min knakiga säng. (Den står orörd en hel dag, och rätt som det är knakar den, PRECIS som när man sätter sig på den). Och två ännu konstiga saker, mamma vaknade en natt av att en lite tant tittade på henne och log. Och en gång vaknade jag och kunde inte röra mig. Jag vet att det är sömnparalysis, men jag kunde inte röra NÅGOT, oftast kan jag röra på tårna eller fingrarna, men inte ens det. Och medans jag låg där hördes tunga steg från ytterdörren, sakta uppför kökstrappan, växte i styrka och blev högre och högre, upp i sovrumstrappan och fram till min säng med nu öronbedövande höga steg. Sedan försvann det. Mina klasskompisar blir rädda när jag berättar sånt här för dem och undrar varför inte vi flyttar. Det är för att vi helt enkelt inte är rädda. Jag vet inte varför, men jag blir aldrig rädd när jag ser skuggor, eller upptäcker att ännu en banan har blivit kastad. Konstigt.

 

Förlåt för den långa posten!

Länk till kommentar
Dela på andra sajter

Ja att bli riven på ryggen när man sover och få synliga rivmärken är ju ingenting att bli rädd eller orolig för. Jag förstår att ni inte har flyttat eller försökt göra något åt det.

 

*host* bullshit! *host*

Redigerat av Dave37
  • Gilla 3
Länk till kommentar
Dela på andra sajter

Ja att bli riven på ryggen när man sover och få synliga rivmärken är ju ingenting att bli rädd eller orolig för. Jag förstår att ni inte har flyttat eller försökt göra något åt det.

 

*host* bullshit! *host*

Nej, onödigt, håller med! *host kände mig tvungen att svara lika ironiskt host*

Redigerat av Ultrafuskaren
Länk till kommentar
Dela på andra sajter

Gå med i konversationen

Du kan skriva nu och registrera dig senare. Om du har ett konto, logga in nu för att posta med ditt konto.

Gäst
Svara på det här ämnet...

×   Klistrade in som rich text.   Klistra in som vanlig text istället

  Endast 75 emojis är tillåtet.

×   Din länk har automatiskt inbäddats.   Visa som en länk istället

×   Ditt tidigare innehåll har återställts.   Rensa redigeraren

×   Du kan inte klistra in bilder direkt. Ladda upp eller infoga bilder från URL.

 Dela

×
  • Skapa ny...