Hoppa till innehåll

Bra in-ear hörlurar?


Andersson91
 Dela

Rekommendera inlägg

Är på jakt efter ett par bra in-ear hörlurar. Har tidigare haft vanliga hörlurar men får ont i öronen efter lite längre perioder. Min polare tipsade om sony wf-1000xm3 som han är nöjd med, men jag är inget jättestort fan av trådlösa in-ears. Läste en artikel om in-ears och 1More quad driver E1010 verkar intressant. Ligger på tusenlappen också, vilket ska vara väldigt bra för de du får. Är de någon som har 1More lurarna och kan rekommendera dem, eller tipsa om några andra bra in-ears? Budget ligger på 1500kr är värt att tillägga. 

 • Gilla 1
Länk till kommentar
Dela på andra sajter

Bumpar inlägget i hopp om svar. Har gjort lite research på in-ear hörlurar och det lutade mot 1More's E1010, men har nu blivit mer sugen på Samsung Galaxy Buds Plus, för att de är mer praktiskt med trådlösa in-ears och ska införskaffa mig en Samsung telefon nästa vecka, vilket ger mig mer anledning att köpa dem. 

Länk till kommentar
Dela på andra sajter

 • 5 månader senare...

Nu är det exakt på dagen exakt 6 månader sedan du ställde frågan så då ska jag ställa en motfråga - varför vill du ha en in-ear lur med sämre ljudkvalitet än en on-ear lur med BETYDLIGT BÄTTRE LJUDKVALITET!!

 

Har du någonsin sett en professionell studioman/producent sitta med ett par in-ear lurar instuckna i öronen?

Länk till kommentar
Dela på andra sajter

 • 3 månader senare...
 • 7 månader senare...
 • 4 månader senare...

Det finns många bra in-ear hörlurar på marknaden just nu. Några populära val inkluderar:

 1. Sennheiser Momentum True Wireless 2 - dessa trådlösa hörlurar erbjuder bra ljudkvalitet och enkel användning med touch-kontroller och aktiv brusreducering.
 2. Sony WF-1000XM4 - dessa trådlösa hörlurar har också aktiv brusreducering och erbjuder en imponerande ljudkvalitet med tydlig bas och kristallklara sånger.
 3. Jabra Elite 65t - dessa trådlösa hörlurar erbjuder bra ljudkvalitet och enkel användning med fysiska kontroller.
 4. Shure SE215 - dessa kabelanslutna hörlurar erbjuder en kristallklar ljudkvalitet och ett gott passform med tillval av olika gummiproppar.

Det är viktigt att välja ett par hörlurar som passar dina specifika behov och preferenser, så det kan vara bra att läsa recensioner och provlyssna på flera olika alternativ innan du gör ett köp.  Du kan köpa bra in ear hörlurar från soldfy, CDON, Fyndiq och många fler.

 • Gilla 2
Länk till kommentar
Dela på andra sajter

Sony WF-1000XM3 och 1More Quad Driver E1010 är båda högkvalitativa in-ear-hörlurar som har fått positiva recensioner från användare och experter. Sony WF-1000XM3 är ett trådlöst alternativ som erbjuder utmärkt brusreducering och ljudkvalitet, medan 1More Quad Driver E1010 är ett trådbundet alternativ som också erbjuder bra ljudkvalitet, men till ett något lägre pris. Båda hörlurarna ligger i ditt budgetintervall. Om du föredrar ett trådbundet alternativ och gillar ett mer balanserat och naturligt ljud är 1More Quad Driver E1010 ett utmärkt val.
Om du letar efter andra alternativ är Shure SE846 och Sennheiser IE80 bland de in-ear-hörlurar som rekommenderas starkt av audiofiler. De ligger i samma prisklass och erbjuder ett varmt och detaljerat ljud. I slutändan beror de bästa in-ear-hörlurarna för dig på dina personliga preferenser och lyssningsvanor, så det kan vara bra att läsa recensioner och prova dem innan du fattar ett beslut.

 • Gilla 1
Länk till kommentar
Dela på andra sajter

 • 5 månader senare...
 • 2 månader senare...

Gå med i konversationen

Du kan skriva nu och registrera dig senare. Om du har ett konto, logga in nu för att posta med ditt konto.

Gäst
Svara på det här ämnet...

×   Klistrade in som rich text.   Klistra in som vanlig text istället

  Endast 75 emojis är tillåtet.

×   Din länk har automatiskt inbäddats.   Visa som en länk istället

×   Ditt tidigare innehåll har återställts.   Rensa redigeraren

×   Du kan inte klistra in bilder direkt. Ladda upp eller infoga bilder från URL.

 Dela

×
 • Skapa ny...